• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi kindar olan var mi?

Kindarmıyım bilmiyorum insanlara kolay kolay kırılmam yapilan küçük hataları cabuk affederim çoğu zaman sebebini bile hatırlamam ama yapilan büyük bir hataysa off ozaman bir kalemde silerim sildiklerim halihazirda mevcut

Ben de kindar bir başak burcuyum.Yapilani unutmam.iyi bir huy değil kesinlikle.her şey kararında olmalı.

Bana yapılan küçük şeyleri görmemezlikten gelebilirim sabrederim . Ama bana zarar verecek şeyleri yapanları asla affetmem.Gorusmem konuşmam. Silerim hayatımdan.
Ama asla intikamda almam.
Not:Başak burcuyum

Başak degilim ama acayip kin tutarım. Durumu idare etmek mi daha ilimli olmak mi nedir bir baskasi icin bilmiyorum ama ben onu yapamiyorum riyakarlik gibi geliyor bana. Ailemdeki insanlara bile kin duydugum oluyor elimde degil. Ama tabi yıpratıcı da oluyor.

Kindar olan insanlarla anlaşmak zor oluyor.
Benim yakın arkadaşım kendisi de söyler çok kindar birisi ve alıngan.Bu yüzden insanlarla ilişkisi pek sıcak olmuyor.Yani bir tık uzaklaştırıyor kendisini.
Mutlaka aşılması gereken bir özellik.

Fazlasıyla.
Tuhaf bir beynim var. Hemen intikam planları yapmaya girişiyor.
Zar zor onu susturup, dinlememeyi başarabiliyorum.

Çok sabırlıyım çok şeyi tolere ederim amaaaa bir taktımmida tam takarım eşim hep der o kişinin yerinde olmak istemezdim

Hic kindar degilim ama canimi yakan kisiye kin tutmadan bi kalemde silebiliyorum.
Donup bakmam bile arkama, ne hali varsa gorsun.

Ben de kindarım. Ama kinlerimle barışığım. Zerre üzüntü hissetmiyorum. Karşımdaki beni üzdüyse çekecek başka türlü yer bitiririm kendimi. Ha keza ben hata yaparsam bana da çektirsinler itirazım yok.

Eşimin ailesi dışında kimseye kin duymuyorum ki onlarda dört dörtlük insan değiller bu açık.

bende kındarım benı uzenler ucurumun kenarında asılı kalsalar asla arkamı donupde bakmam bıle. cunku onlar bana bakmamıstı . dırek ırtıbatı kesıyorum sonradan donseler bıle asla yazmam konusmam. zaten allah ne mal olduklarını cıkartıyor sonra oh ıyıkı kurtulmusum dıyorum. burcum boğa

Bende bana yanlış yapan güvenimi yerle bir eden insanları asla affedemiyorum:stop:. Çünkü Bi insan bi yanlış yaptı mı, onu mutlaka tekrar eder. Yakın zamanda bi olay yaşadım. İş yerimde bi abla ile. Bana en özel şeylerini dahi anlattı paylaştı.Benimle öyle samimiyet kurdu ki, konuşmaları ile kendisini Çok samimi buldum.Arkadaştan öte bi dost olarak sevip değer gösterip Yeni yıl ve doğum gününde hediyeler alıp kutlamıştım. Asla da karşılık beklemedim.Sonra o kendini çok dürüst çok samimi diye gösteren kişinin bi açığını buldum. Bana öyle gelmiştir yapmaz böyle bişi dedim. Ama içim içimi yiyordu.:KK64: Daha sonra yine aynı şeyi yaptı ve ben ondan soğuyup uzaklaştım. Yaptığı şeyleri kendisine söyleyince de kavga etmeye başladı. Daha ileri gitti birbirimize anlattıp paylaştığımız durumları ortaya döktü. Benim ondan iyice midem bulandı.Arkadaş dahi olamayacak kişiden ben dostluk ablalık beklemişim.Onu çok samimi, içten, dürüst, güvenilir biri sanmışım. Yüzünde ve dilinde maske varmış. Gerçek kişiliğini görünce tüm bağlarımı kopardım. Yaptıklarının farkına vardı ama olan olmuştu artık. Özür diledi, hakkını helal bi yanlış anlaşılma olmuş dedi. Her yerden sildim attım onu. İş için bile görüşmüyorum. Başka çalışanlarla muhatap oluyorum. Bu insan da bana ders oldu.Bi daha böyle hayatıma maskeler girmeye çalışanlara karşı artık çok daha dikkatliyim:KK53::kahve:

Back
X