Bence sana yük insan hata yapar da affet çok büyük bir şey olmadıkçaYaa bu huyumdan nefret ediyorum ama öyle, malesef cok kindarim...Bana yapilani unutup hayatima devam edemiyorum, beni üzeni affedemiyorum, gerektiginde tekrardan bir şey olmamış gibi o kişiyle iletişim kurmaya devam edemiyorum.Var mi bana çözüm üretebilecek olanbu yükten kurtulmami saglayacak?
Başakben en cok kindar olanlarin burclarini merak ediyorum
kin tutamiyorum hamurumda yok
bazen o da lazim bence
Başağım ben. Çok az kalır iflah olmaz bir kindarlığım var. Arkadaşlarım kendilerine yanlış yapanı unutabiliyorlar, affedebiliyorlar ama ben onlara yapılanları hala unutamıyorum. İflah olmaz bende ki kin.ben en cok kindar olanlarin burclarini merak ediyorum
kin tutamiyorum hamurumda yok
bazen o da lazim bence
Özellikle maddi manevi cok faydamın dokundugu ama bir türlü memnun edemedigim insanlar var,affedemiyorum onlari,beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum yeri geldikçede kinimi kusuyorumiyi ki herkes kindar değildünya çekilmezdi... acaba size yapılanlara fazla anlam mı yüklüyorsunuz.bu kadar olması fazla çünkü.
Başağım ben. Çok az kalır iflah olmaz bir kindarlığım var. Arkadaşlarım kendilerine yanlış yapanı unutabiliyorlar, affedebiliyorlar ama ben onlara yapılanları hala unutamıyorum. İflah olmaz bende ki kin.
Aslına bakılırsa rahatsız etmiyor. Yeri geliyor nefret ediyorum bu özelliğimden yeri geliyor deli gibi tapıyorum.ben ikizler burcuyum
tam bir yel akilliyim sanirim, ucup gidiyo soylenen hersey kafamdan, kin tutmam ama masafe koyarim. hesap sormak yerine iliskimi keserim
konu sahibi de siz de basakmissiniz ne ilginc
acaba toprak grubu sabit ya ondan mi
peki rahatsiz ediyo mu bu kin sizi
Aslına bakılırsa rahatsız etmiyor. Yeri geliyor nefret ediyorum bu özelliğimden yeri geliyor deli gibi tapıyorum.
Toprak grubuyum. İstikrarlı ve kararlı bir yapım vardır hiçbir şeyde geri dönüş olmaz bende. Çok sevdiğim bir arkadaşım ikizlerdi mesela onun kararsızlıkları, dengesizlikleri, ne yaptığını bilememezlikleri çok soğuttu.
aynenn asla unutamam.asla cikmaz aklimdan be bende xok.sikayetciyimdir bu huyumdanYaa bu huyumdan nefret ediyorum ama öyle, malesef cok kindarim...Bana yapilani unutup hayatima devam edemiyorum, beni üzeni affedemiyorum, gerektiginde tekrardan bir şey olmamış gibi o kişiyle iletişim kurmaya devam edemiyorum.Var mi bana çözüm üretebilecek olanbu yükten kurtulmami saglayacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?