Benim gibi kindar olan var mi?

Bir başak olarak bende baya kindarım asla affetmem sildimmiydi biter benim için

aynı kaynanam ve kocam :D
bide kaynanam intikam almadan asla bırakmaz :D
kocamsa kininden gözü bişy görmez
lakin evliliğimizin 4cü senesi bu aralar yumuşamş
demek zamanla azalıyor

Bende eskiden çok kindardim , ilahi adalete bırakıyorum artık ve diyorum ki ne hastalıklar var insanlar ölüyor benimkide dertmi boşver gitsin kendine yük Edip hasta olmaya değmez hiç kimse,
He bu arada ilahi adalet nede güzel işliyor ey kurban olduğum

Kaç yaşında oğlun? Akrep burcu kötüledikleri kadar var. İnternetten acıp özelliklerini okuyabilirsin. Ben o kötüledikleri türdenim. Zaten uysal akrep gördüm mü bi şaşıp kalıyorum. Benim bebekliğım uysalmış sonradan tozutmuşum :KK48:

10 aylik:KK53:

akrep burcu tanidiklarim hic akrep ozelligi tasimayan insanlar
kiskanclik intikam kin vs yok hic birinde

ama hepsi kedi gibi sev sarmala sev bayiliyolar, hepsi uysal anne babaya sevdiklerine saygili alttan alan ilgili ince dusunceli insanlar

tartistiklarini bile gormedim

bakalim oglum nasil bir akrep olacak

ama siz de haksizlik etmeyin, valla o kotu denen huylar da lazim bazen insana

Ben ve 2. Çocuğum kindar değiliz
Ama eşim acayip kindardır 1. Çocuğum da küçük ama kin tutar aynı babası gibi
İkisi de kendini ezdirmiyor ben ve küçük çocuğum da ezdiririz kendimizi
Sürekli kazık yerim ay bir de şu tarafımdan vur allasen diye öbür yanımı dönerim bence kin tutmak az da olsa iyidir
Sanırım huydan kaynaklı törpüleniyordur mutlaka ama bilmiyorum nasıl olacak

Emin olun güzel bnce yapılanları unutmaktansa salak yerine konulup defalarca küçük düşmektense kindar olmak daha iyi ben öyle değilim ve hayatım boyunca hep kazık yedim çünkü bu böyle yaptı muhattap olmamazlik yapamiyorum belanin üstüne üstüne gidiyorum veeee golü gene yiyip oturuyorum

10 aylik:KK53:

akrep burcu tanidiklarim hic akrep ozelligi tasimayan insanlar
kiskanclik intikam kin vs yok hic birinde

ama hepsi kedi gibi sev sarmala sev bayiliyolar, hepsi uysal anne babaya sevdiklerine saygili alttan alan ilgili ince dusunceli insanlar

tartistiklarini bile gormedim

bakalim oglum nasil bir akrep olacak

ama siz de haksizlik etmeyin, valla o kotu denen huylar da lazim bazen insana
Ben akrep burcu olmaktan ve özelliklerini taşımaktan memnunum. Bana zararı dokunacak olanı tıpkı bir akrep gibi sokar zehrimi salarım. Fazla sivri bir karakter olabilirim ama zararından cok faydasını gördüm. Zira bu devirde uysal insanları ezdikçe eziyorlar.
Oğlun konusunda erken kanıya varma derim ama akrep erkekleri dişileri kadar sert değil. Allah bağışlasın oglunu. Benim kızım da 10 aylık Yay burcu ve akrepler yay ile anlaşamaz :olamaz:

Ben akrep burcu olmaktan ve özelliklerini taşımaktan memnunum. Bana zararı dokunacak olanı tıpkı bir akrep gibi sokar zehrimi salarım. Fazla sivri bir karakter olabilirim ama zararından cok faydasını gördüm. Zira bu devirde uysal insanları ezdikçe eziyorlar.
Oğlun konusunda erken kanıya varma derim ama akrep erkekleri dişileri kadar sert değil. Allah bağışlasın oglunu. Benim kızım da 10 aylık Yay burcu ve akrepler yay ile anlaşamaz :olamaz:

kesinlikle katiliyorum
kalp kirmayim diye eziliyorum bazen

eskiden kalp kirmaya deger mi diyodum ama kirmayinca da insanlar aynen devam ediyo yaptiklarina :işsiz:

yaylar eglencelidir ya anlasirsiniz bence:KK45:

anne olarak mudahale etmek isterseniz kesinlikle ettirmez ama, fazla Özgürler

kesinlikle katiliyorum
kalp kirmayim diye eziliyorum bazen

eskiden kalp kirmaya deger mi diyodum ama kirmayinca da insanlar aynen devam ediyo yaptiklarina :işsiz:

yaylar eglencelidir ya anlasirsiniz bence:KK45:

anne olarak mudahale etmek isterseniz kesinlikle ettirmez ama, fazla Özgürler
Ya şimdiden özgürlüğüne aşırı düşkün bacaksız. O ne derse öyle oluyor. İşimiz var desene :emir_bebek: :olamaz:

Ya şimdiden özgürlüğüne aşırı düşkün bacaksız. O ne derse öyle oluyor. İşimiz var desene :emir_bebek: :olamaz:

bide hic haksiz olmaz, hatali olmaz, yanlis yaptığını kabul etmez. tartismaya girerseniz ya kanser eder sizi ya sinirden tabak canak canak parcalayacak hale gelirsiniz:sinirli:

der demedim der, yapar yapmadim der...

bi arkadasim hep programi kendi yapardi, kendine göre ayarlardi, o ne derse ne isterse kayitsiz kabul etmemizi isterdi
yani benim tanidigim yaylar öyle hep:bicak:

bide hic haksiz olmaz, hatali olmaz, yanlis yaptığını kabul etmez. tartismaya girerseniz ya kanser eder sizi ya sinirden tabak canak canak parcalayacak hale gelirsiniz:sinirli:

der demedim der, yapar yapmadim der...

bi arkadasim hep programi kendi yapardi, kendine göre ayarlardi, o ne derse ne isterse kayitsiz kabul etmemizi isterdi
yani benim tanidigim yaylar öyle hep:bicak:
Deme öyle şeyler :KK47:
Hiç yay tanıdığım olmadı ama internetten özelliklerini okuduğum da eyvah dedim. Gezmeyi severmiş. Ben hiç sevmem. Ev kuşuyum. Dominant bir karakterim. Aşırı kuralcıyım ve ben de her zaman haklıyım :KK48:

İnşAllah kızımla uyumu yakalarız. Onunla zıtlaşmak istemem :olamaz:

Ablam çok kindardir ,en ufacık bişey görse yıllarca kin tutabilir oda hiç hoş bişey değil bence.Ama ışte can çıkar huy çıkmaz dedikleri bu olsa gerek.

Deme öyle şeyler :KK47:
Hiç yay tanıdığım olmadı ama internetten özelliklerini okuduğum da eyvah dedim. Gezmeyi severmiş. Ben hiç sevmem. Ev kuşuyum. Dominant bir karakterim. Aşırı kuralcıyım ve ben de her zaman haklıyım :KK48:

İnşAllah kızımla uyumu yakalarız. Onunla zıtlaşmak istemem :olamaz:

esim yay burcu:deli:

ama tlc de bi program var besiz kizlari olan bi aile

besi de ayni gun dogmasina ragmen her biri ayri bi dunya

bazilari hic burcunun ozelligini tasimaz insallah cok guzel anlasirsiniz:KK76:

Benim kız taşıyor inanki :KK14:

Biliyorum o programı. Ayy düsünsene 5 tane yay burcu cocugum var :KK70:

benim esim yay
hayatta kus kalamaz, agzimdan girer burnumdan cikar affettirir kendini

bi kiz arkadasim vardi, o da yay. nisanliyken nisanlisina gelinlik provasina gelme demis. cocuk da gitmemis dogal olarak. sonra sen gelme desem de gelecektin diye sen kavga et, düğüne bir ay kala nisan atmaya kalkti:deli:

her zaman hem suclu hem gucludur

hatalidir ama ozur bekler ona ragmen, bunu da cok normal gibi anlatir. ben hataliyim ama karsimdakinin benden ozur dilemesi lazim adim atmasi lazim diye

insallah boyle patolojik bi yay olmaz:bicak:

buna ragmen de hayatimda gördüğüm en sansli insanlardan biri hep dort ayak ustune duser

ben benim oglandan bes tane dusunemiyorum, birlikte agaca yapisan bes koala adli sanat eserini olustururduk

benim esim yay
hayatta kus kalamaz, agzimdan girer burnumdan cikar affettirir kendini

bi kiz arkadasim vardi, o da yay. nisanliyken nisanlisina gelinlik provasina gelme demis. cocuk da gitmemis dogal olarak. sonra sen gelme desem de gelecektin diye sen kavga et, düğüne bir ay kala nisan atmaya kalkti:deli:

her zaman hem suclu hem gucludur

hatalidir ama ozur bekler ona ragmen, bunu da cok normal gibi anlatir. ben hataliyim ama karsimdakinin benden ozur dilemesi lazim adim atmasi lazim diye

insallah boyle patolojik bi yay olmaz:bicak:

buna ragmen de hayatimda gördüğüm en sansli insanlardan biri hep dort ayak ustune duser

ben benim oglandan bes tane dusunemiyorum, birlikte agaca yapisan bes koala adli sanat eserini olustururduk
Biz de koalayız :anne: ne bebek arabası ne baskasinin kucagi, son zamanlar kanguruya da binmez oldu.

Ya bak sen anlattıkça kıl oldum iyice :kızgın:

Ya benim sıpam 22 kasımda doğup akrep olacaktı. 41 haftalık doğdu eşek sıpası. 5 gün farkla yay oldu. Gidip uyandırıp poposunu ısırsam mı? Sinir oldum bak :KK48:

Biz de koalayız :anne: ne bebek arabası ne baskasinin kucagi, son zamanlar kanguruya da binmez oldu.

Ya bak sen anlattıkça kıl oldum iyice :kızgın:

Ya benim sıpam 22 kasımda doğup akrep olacaktı. 41 haftalık doğdu eşek sıpası. 5 gün farkla yay oldu. Gidip uyandırıp poposunu ısırsam mı? Sinir oldum bak :KK48:

22 kasim beklerken 12 kasimda dogdu benimki de

gec dogar da yay olur diye cok bekledim ama nasip:KK48:

benim gozumu cok korkutmuslardi ya
evde iki yay da olsa yasarim diyodum

annelerine pek duskun oluyolar yaaa isirma annesi

cok başarılı zeki olurlar ama herseyi de bilirler, anne kiz SPA ya gidersiniz etkinlik fuar tatil alisveris gezersiniz ooooohhhh mis gibi. ömrün uzar valla:halay:

22 kasim beklerken 12 kasimda dogdu benimki de

gec dogar da yay olur diye cok bekledim ama nasip:KK48:

benim gozumu cok korkutmuslardi ya
evde iki yay da olsa yasarim diyodum

annelerine pek duskun oluyolar yaaa isirma annesi

cok başarılı zeki olurlar ama herseyi de bilirler, anne kiz SPA ya gidersiniz etkinlik fuar tatil alisveris gezersiniz ooooohhhh mis gibi. ömrün uzar valla:halay:
Aaa seninle doğum zamanlarımız aynıymış. Ben gezmeyi sevmemki. Mecbur ayak uyduracam. Kızımın en yakın arkadaşı olmak istiyorum.
Eşim de korkuyordu iki dişi akreple aynı evde nasıl olacak diyordu. Adam benden yıldı tabi :KK48:

Back
X