Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşında oğlun? Akrep burcu kötüledikleri kadar var. İnternetten acıp özelliklerini okuyabilirsin. Ben o kötüledikleri türdenim. Zaten uysal akrep gördüm mü bi şaşıp kalıyorum. Benim bebekliğım uysalmış sonradan tozutmuşum![]()
Ben akrep burcu olmaktan ve özelliklerini taşımaktan memnunum. Bana zararı dokunacak olanı tıpkı bir akrep gibi sokar zehrimi salarım. Fazla sivri bir karakter olabilirim ama zararından cok faydasını gördüm. Zira bu devirde uysal insanları ezdikçe eziyorlar.10 aylik
akrep burcu tanidiklarim hic akrep ozelligi tasimayan insanlar
kiskanclik intikam kin vs yok hic birinde
ama hepsi kedi gibi sev sarmala sev bayiliyolar, hepsi uysal anne babaya sevdiklerine saygili alttan alan ilgili ince dusunceli insanlar
tartistiklarini bile gormedim
bakalim oglum nasil bir akrep olacak
ama siz de haksizlik etmeyin, valla o kotu denen huylar da lazim bazen insana
Ben akrep burcu olmaktan ve özelliklerini taşımaktan memnunum. Bana zararı dokunacak olanı tıpkı bir akrep gibi sokar zehrimi salarım. Fazla sivri bir karakter olabilirim ama zararından cok faydasını gördüm. Zira bu devirde uysal insanları ezdikçe eziyorlar.
Oğlun konusunda erken kanıya varma derim ama akrep erkekleri dişileri kadar sert değil. Allah bağışlasın oglunu. Benim kızım da 10 aylık Yay burcu ve akrepler yay ile anlaşamaz![]()
Ya şimdiden özgürlüğüne aşırı düşkün bacaksız. O ne derse öyle oluyor. İşimiz var desenekesinlikle katiliyorum
kalp kirmayim diye eziliyorum bazen
eskiden kalp kirmaya deger mi diyodum ama kirmayinca da insanlar aynen devam ediyo yaptiklarina
yaylar eglencelidir ya anlasirsiniz bence
anne olarak mudahale etmek isterseniz kesinlikle ettirmez ama, fazla Özgürler
Ya şimdiden özgürlüğüne aşırı düşkün bacaksız. O ne derse öyle oluyor. İşimiz var desene![]()
![]()
Deme öyle şeylerbide hic haksiz olmaz, hatali olmaz, yanlis yaptığını kabul etmez. tartismaya girerseniz ya kanser eder sizi ya sinirden tabak canak canak parcalayacak hale gelirsiniz
der demedim der, yapar yapmadim der...
bi arkadasim hep programi kendi yapardi, kendine göre ayarlardi, o ne derse ne isterse kayitsiz kabul etmemizi isterdi
yani benim tanidigim yaylar öyle hep![]()
Deme öyle şeyler
Hiç yay tanıdığım olmadı ama internetten özelliklerini okuduğum da eyvah dedim. Gezmeyi severmiş. Ben hiç sevmem. Ev kuşuyum. Dominant bir karakterim. Aşırı kuralcıyım ve ben de her zaman haklıyım
İnşAllah kızımla uyumu yakalarız. Onunla zıtlaşmak istemem![]()
Benim kız taşıyor inankiesim yay burcu
ama tlc de bi program var besiz kizlari olan bi aile
besi de ayni gun dogmasina ragmen her biri ayri bi dunya
bazilari hic burcunun ozelligini tasimaz insallah cok guzel anlasirsiniz![]()
Benim kız taşıyor inanki
Biliyorum o programı. Ayy düsünsene 5 tane yay burcu cocugum var![]()
Biz de koalayızbenim esim yay
hayatta kus kalamaz, agzimdan girer burnumdan cikar affettirir kendini
bi kiz arkadasim vardi, o da yay. nisanliyken nisanlisina gelinlik provasina gelme demis. cocuk da gitmemis dogal olarak. sonra sen gelme desem de gelecektin diye sen kavga et, düğüne bir ay kala nisan atmaya kalkti
her zaman hem suclu hem gucludur
hatalidir ama ozur bekler ona ragmen, bunu da cok normal gibi anlatir. ben hataliyim ama karsimdakinin benden ozur dilemesi lazim adim atmasi lazim diye
insallah boyle patolojik bi yay olmaz
buna ragmen de hayatimda gördüğüm en sansli insanlardan biri hep dort ayak ustune duser
ben benim oglandan bes tane dusunemiyorum, birlikte agaca yapisan bes koala adli sanat eserini olustururduk
Biz de koalayızne bebek arabası ne baskasinin kucagi, son zamanlar kanguruya da binmez oldu.
Ya bak sen anlattıkça kıl oldum iyice
Ya benim sıpam 22 kasımda doğup akrep olacaktı. 41 haftalık doğdu eşek sıpası. 5 gün farkla yay oldu. Gidip uyandırıp poposunu ısırsam mı? Sinir oldum bak![]()
Aaa seninle doğum zamanlarımız aynıymış. Ben gezmeyi sevmemki. Mecbur ayak uyduracam. Kızımın en yakın arkadaşı olmak istiyorum.22 kasim beklerken 12 kasimda dogdu benimki de
gec dogar da yay olur diye cok bekledim ama nasip
benim gozumu cok korkutmuslardi ya
evde iki yay da olsa yasarim diyodum
annelerine pek duskun oluyolar yaaa isirma annesi
cok başarılı zeki olurlar ama herseyi de bilirler, anne kiz SPA ya gidersiniz etkinlik fuar tatil alisveris gezersiniz ooooohhhh mis gibi. ömrün uzar valla![]()