Benim gibi kindar olan var mi?

senden beterini taniyorum. Tasinirken neden sen gelipde bana esyalari tasimaya yardim etmedin diye 10 yillik arkadasini sileni taniyorum. Ayrica ortak tanidiklarida ogretip kadindan uzaklastirmis hepsini. Kadini gordugu yerde sanki can dusmani gibi bakmalar ortami terketmeler falan.

kan davalarini da bunlar baslatiyo galiba:KK53:

Allah'ım kine bak ya

Yaa bu huyumdan nefret ediyorum ama öyle, malesef cok kindarim...Bana yapilani unutup hayatima devam edemiyorum, beni üzeni affedemiyorum, gerektiginde tekrardan bir şey olmamış gibi o kişiyle iletişim kurmaya devam edemiyorum.Var mi bana çözüm üretebilecek olan:110:bu yükten kurtulmami saglayacak?
bu çokta kindarlık değil aslında... kin tutmak demek intikam demek,kötü düşünceler beslemek ve buna bağlı kötülük yapmak demektir. size yapılan yanlışı tabiki affetmeyin ben hep bunu söylerim affetmek demek bana bunu tekrar yapmana izin veriyorum demektir. iletişimi hemen kesmem ama sadece o yapılan yanlış konusunda güvenimin olmadığını hatırlatırım. konuya ve olaya göre değişir iletişim kesmek. aldatıldım mı iletişim keserim. biri yalan mı söyledi söylediklerine inanmam. birine güvendim yarı yolda mı kaldım bir daha o konuda asla güvenmem vb...

Ayyy ben yanmışım o zaman:rolleyes:
Aynı, bir şeyi 145890 kez söyleyip tekrarına hazır olurum her zaman,ama güzel sanatlarda başarılı,hayalcilik üst seviyede,bu da kötü değil,icatların anası hayal etmektir ama oğlumun anası da benim:KK70:
çoraplarını toplamazken dünyayı kurtaracak icat planları yapıyor,yandı seni alan yandııı diyorum:KK70:

bak yemin ederim sofradan tuz almaya diye kalktim uc kere geri geldim ben ne almaya gittim mutfaga dedim artık gulmekten kimse yemek yiyemedi:KK76: hep de boyle gecti çocukluğum

corap toplama makinesi icat etsin rica et de:halay:
geometriden donem odevi aldim lisede, cetvelsiz sekilleri cizip verdim usendim ugrasmaya, yazılilar yuksek oldugu icin ogretmen donem odevinden kirmadi 85 verdi:KK53: ben olsam basardim 0 i ama

o kadar bi pervasiz gicik tiptim yani

hazir ol bence de gelecek günlere:bicak:

Yani söyle ki biri bana haksız yere bir tavırda bulunursa,aynı ortamda olmam gereken biri ise ya da evime gelmiş ise vs.konuşurum surat asabilen biri değilim.ama bir daha bana yanlış yaparsa,o öncekiler de üstüne birikir lafımı vururum.bu on yıl geçse De böyle,olay silinmez.kindarlık mı bu :KK48:

Kindar olamıyorum. Bir süre sonra ister istemez içimdeki alev sönüyor. Tabii ki çok büyük yanlışa uğramadıktan sonra.

bak yemin ederim sofradan tuz almaya diye kalktim uc kere geri geldim ben ne almaya gittim mutfaga dedim artık gulmekten kimse yemek yiyemedi:KK76: hep de boyle gecti çocukluğum

corap toplama makinesi icat etsin rica et de:halay:
geometriden donem odevi aldim lisede, cetvelsiz sekilleri cizip verdim usendim ugrasmaya, yazılilar yuksek oldugu icin ogretmen donem odevinden kirmadi 85 verdi:KK53: ben olsam basardim 0 i ama

o kadar bi pervasiz gicik tiptim yani

hazir ol bence de gelecek günlere:bicak:
hazırım:cry:

Hiç kin tutamıyorum hatta artık insanlara küsemiyorum bile. Sadece birini affetmeyeceğim o da zamanında beni çok üzmüş ve çok ağlatmış olduğu için.

Kin tutmak kalbinizi yorar, tutmayın.

Yaa bu huyumdan nefret ediyorum ama öyle, malesef cok kindarim...Bana yapilani unutup hayatima devam edemiyorum, beni üzeni affedemiyorum, gerektiginde tekrardan bir şey olmamış gibi o kişiyle iletişim kurmaya devam edemiyorum.Var mi bana çözüm üretebilecek olan:110:bu yükten kurtulmami saglayacak?
ben en cok kindar olanlarin burclarini merak ediyorum

kin tutamiyorum hamurumda yok:olamaz:

bazen o da lazim bence:KK53:
akrebim ben :)

Aslına bakılırsa rahatsız etmiyor. Yeri geliyor nefret ediyorum bu özelliğimden yeri geliyor deli gibi tapıyorum.
Toprak grubuyum. İstikrarlı ve kararlı bir yapım vardır hiçbir şeyde geri dönüş olmaz bende. Çok sevdiğim bir arkadaşım ikizlerdi mesela onun kararsızlıkları, dengesizlikleri, ne yaptığını bilememezlikleri çok soğuttu.
beni de hiç rahatsız etmez bu kindarlık :) keşke herkesde olsa derim hatta,böylece kimse kimseye kötülük yapmayı düşünmez,nasıl olsa unutur deyip birşey olmamış gibi davranamaz..ufak tefek seylere takılıp kalmaktan bahsetmiyorum,ama ciddi canınız yanmışsa neden unutup birdaha canınızı yakmalarına izin veresiniz ki... aksine ben asla unutmadığım için seviyorum bu huyumu,çünkü zamanı gelince aynı durumu yasatıyorum karşı tarafa ve olayı kapatıyorum :) olayı kapatana kadar içimde taşımak da bana zul gelmiyor ne yalan söyleyeyim :)))

Ben de kindarım. Ama kinlerimle barışığım. Zerre üzüntü hissetmiyorum. Karşımdaki beni üzdüyse çekecek başka türlü yer bitiririm kendimi. Ha keza ben hata yaparsam bana da çektirsinler itirazım yok.
evet evet ben de kinlerimle barisigim :))) harika bir anlatım :)

kayinvalidem de oglak allahim 30 sene once olmus sey icin hala intikam pesinde kosuyo

doymuyo da, bir yaptin iki yaptin yuz yaptin. ama her gordugunde intikam almaya calisiyo ufacik seylere bile

sizinki bu kadar değildir demi
Çok canım yanmissa intikam alırım elbette ama diğer türlü şut çekerim bana yanlış yapana ...
Sanırım hayatından çıkarmak en güzeli. .
Ama 30 yıl geçse de unutmam :))

bende karşı taraf bi adım atana kadar kindarlık var, tabi haksız ise. onun dışında yapamam. haksızsam bir şekilde anlar yumuşamaya giderim ama haklıysam benden kindarı yok :sinirli: yay

oğlum da akrep

ayyy öyle bi kotulediler ki cok korkmustum

ama pamuk gibi ya

zaten insanin cani yandi mi hesabini sorabilmeli:super:
Kaç yaşında oğlun? Akrep burcu kötüledikleri kadar var. İnternetten acıp özelliklerini okuyabilirsin. Ben o kötüledikleri türdenim. Zaten uysal akrep gördüm mü bi şaşıp kalıyorum. Benim bebekliğım uysalmış sonradan tozutmuşum :KK48:

Back
X