Benim gibi olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Çok karamsar bir yapım var. Küçüklüğümden beri sessiz sakin bir cocuktum. Kavga etsem annem beni döverdi. Bir şey olsa döverdi. Babama kızsa döverdi. Kavga etmeyi sevmedim hiç ben zaten fiziksel olarak hele kacınmısımdır. Sadece sinirliydim laf söyleyene hemen cevap verirdim. Ezik bir yapıda büyütüldüm bana göre. Annem de sessiz biri. Apartmanda hep diğer kadınlar bulusur annemi cagırmazdı hep dıslandıgını söylerdi kendi de yaklasmazdı aslında. Ona benzedim galiba. Çünkü sürekli önüme bu durum cıkıyor. Sadece 1 tane arkadasım kaldı bu durum beni korkutuyor bazen. Annem babam da hep kavga dövüş oldugundan anksiyeteli depresyonlu bir birey oldum. Kardesimle konustuk o 21 ben 26 yasındayım. Küçükken o da böyle hissettiğini sonra birgün onu dövmeye calısan kızlara sinirlendiği anda bunu yıktıgını anlattı o günden sonra asileştim bana karısanı ddövdüm hep dedi. Çpcuklugu asi geçti onun hala sinirlidir baya erkek gibidir. Ben ise sessiz kaldım içime attım galiba ve patlayısım cok kötü oldu anksiyete nöbeti gecirmiştim 4 sene önce. O günden beri terapi alırım ilaç kullanırım lakin yine yokluyor yine. Korkularıma engel olmam cok zor evet astım cok seyi diyordum ama ne yazık ki şanssızım da mesela hep işten cıkarıldım bir sebeple bayram öncesi yine cıkarıldım suan iş görüşmelerine gidiyorum yine bunalıma girmiş durumdayım.
Bir diğer konu da ikili ilişki de kuramıyorum cok evhamlıyım. korkularım cok büyük mantıksız ama engel olamıyorum kendime sürekli şüphecilik var güven konusu cok zor benim için zor bir insanım biliyorum.
Netten tanıstıgım biri vardı birkaç kez bulusmustuk lakin hala birilerini ekliyordu ben tabi beklenti içinde oldugumdan laf sokmustum o da kızıp silmişti beni sosyal medyadan. uzun süre konusmadık 2-3 gün önce yazdı . Hoş biri begeniyorum konusuyoruz gün içinde bugün kahve içtik mesela geldiğimden beri kuruyorum neden yazmıyor neden sürekli yazmadı vs.. yine beklentideyim morelim bozuldu. benle ilgilensin istiyorum belki yalnızlık belki içinde bulundugum ilgi boslugu hepsi etken buna. çok yalnız hissediyorum bazenn..

yarın iş görüşmem var 3 tane 1 tanesi cok istediğim bir firma diğerleri cok istemediğim ama şansa bırakmamak için görüşeceğim yerler. herseyi cok stres yapıyorum ya nasıl kurtulucam ben bu durumdan (

Siz aslında ister istemez kötüyü çağırıyorsunuz biraz olumlu düşünmeye çalışın.. Siz birtanesiniz ve değerlisiniz bu kadar yıpratmayın kendinizi, ayrıca başkalarını da sevmiyorsa sevmesin cevap vermesin bunu sorgulamaya ihtiyacın olmayan birini bulacaksın belki psikologa gitmende fayda var bence.. Ben de gitmiştim iyi geliyor..

Ölmüşle, geçmişe çare yok.. geçmiş geçmişte kalıyor. Sadece duyguların zedeleniyor.. ama yapacak bir şey olmuyor.. insanlardan ilgi, sevgi beklentisine girmeyin üzülürsünüz... kendinize ortam kurmaya çalışın.. yalnız kaldıkça daha çok zedelenirsiniz..

Biraz zamana bırakmayı ogrensen her sey hallolacakta işte. Su akar yolunu bulur iyi ve ya kötü. Bazen istediklerimiz gerceklesmiyor olabilir fakat aslında hepsi bizim hayrimiza. Işte bulursun aşkta önemli olan o zaman zarfında kendini heba etmemen

Ben de 26 yaşındayım. Çok benzer olmasa da zor zamanlarim oldu. Çok yalnız hissettiğim zamanlarim oldu. Ama ne bileyim mesela ben bu tarz ilişkilere girmiyorum. Mesela bu internetten tanıştığınız kişinin sizi mutlu edeceğini sanmıyorum. İçinizdeki ilgi eksikliğini giderecegini sanmıyorum.

Bende de yapı olarak karamsarlık var. Ama bunu aşmaya çalışıyorum. Karamsar olmak insanı çok yoruyor. Bir de sükürsüz memnuniyetsiz biri haline getiriyor.

Kendinizi çok güzel ifade etmissiniz. Bence olumsuz yönlerinizi düzeltmek için çaba harcayin biraz.

Senelerdir bitmeyen en önemli sorunumuz babamın sorumsuz olması o yüzden bu haldeyiz durumumz hep kötü adam calısmıyor yanicalısmayı sevmiyor bir ay calıssa hep birsey bulup cıkıyor işi bırakıyor astıgım astık kestiğim kestik. suan bile oturmus film izliyor allahım nasıl kramp girdi mideme sinirden kendi sıkıntım yetmiyor gibi yine calıstı ya bir ay bırakmıs alısamadım gitti bu duruma. herseye engel oluyor sigarası bir yandan ayrı odamız yok yanımıza oturması bir yandan laf da anlamıyor evlenene kadar cekeceğiz bunu .. evlenirsek kurtulcaz daha bide

Ne olursa olsun o senin baban...kötüleme.. yapacak birşey yok.. huy çıkmayınca can çıkmazmış. Olduğu gibi kabul et. Hiç baban olmasaydı daha mı iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…