- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
İşte tek buyutmuyorum bızım babamız var yanı demek ıstedım sebebım bu degıl yanıBenim de babam var. Ama annem sizin gibi tek büyüttü.
Bu yuzden anlattim. Yoksa siz haklısınız ağlayın tabi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte tek buyutmuyorum bızım babamız var yanı demek ıstedım sebebım bu degıl yanıBenim de babam var. Ama annem sizin gibi tek büyüttü.
Bu yuzden anlattim. Yoksa siz haklısınız ağlayın tabi...
E niye herkes zorluklarla tek başına büyütüyorsun ondandır demis. Kusura bakma o yüzden böyle bi açıklama yaptımİşte tek buyutmuyorum bızım babamız var yanı demek ıstedım sebebım bu degıl yanı
Ben oğlanın biyolojık babasından 2 aylıkken ayrıldım , oğlum suanda 6 yasında 5 senedır esımle beraberız yanı yalnız buyuttum dıyemıyecegımE niye herkes zorluklarla tek başına büyütüyorsun ondandır demis. Kusura bakma o yüzden böyle bi açıklama yaptım
Anladım. Allah mesut etsin inşBen oğlanın biyolojık babasından 2 aylıkken ayrıldım , oğlum suanda 6 yasında 5 senedır esımle beraberız yanı yalnız buyuttum dıyemıyecegım
Onlar sadece ıc gudusel boyle hıssedıyorsun demıs ama degıl o konuda gozum arkada degıl cok sukur hersey hayal ettıgımden daha guzel
Kızlar normalde öyle kolay kolay ağlayamam , ağlamam
Ama öyle müge anlı izleyebilecek kadar da güçlü kuvvetli değilim.Haber izlersem ağlayabilirim
Geçen hafta cuma oğlumun okuma bayramı vardı , okuldan sadece bizim sınıf yaptı ilk çıkan oğlum oldu Atatürkle ilgili bir şiir okudu . Ben doğru düzgün bakamadım ağladım çünkü sesini filan duydum sadece.
Yarında karne alacaklar yine ufak bi gösteri yapacaklar , yine ağlamadan duracağımı sanmıyorum .
Neden böyle olduğumu anlamıyorum mesela tatile gittiğimizde aqua parktan kayarken onu bekliyorsam asağıda gözlerim doluyor gülüyorum ama illa bi damla yaş akıyor e mutsuzda değilim .
Sadece bunlarda değilim ama kolunu kırdı yakın zamanda o ne kadar çok agladıysa bende o kadar çok agladım bi türlü böyle ona güç veremiyorum o ay ay diyorsa ben ayyy ayyy diye gidiyorum . Aşı veya iğne olurkende ona destek olucam derken verdiğim tek destek beraber ağlarız madem. Bazen çoğu zaman evde televızyon acıksa müzik kanalı açık oluyor ketun biride değilim onu oynatmaya kaldırıyorsam yine aynı hemen gözlerim doluyor.
Sabahları onu kaldırırkende içim çoşuyor sevişiriz yatakta kalkmadan oy benim canım oy benim bebeğim yine gözlerim dolu dolu oluyor.
Yukarıda normalde kolay aglayamam kısmını tamamen bıtırmıs oluyorum , yakınlarımı kaybettim ağlayamadım donup kalıyorum ama işte anlattığım gibi durumlardada hemen ağlıyorum.
Okula ilk başladığında, ilk beslenmesini yediğini gösteren resimde , tenefüste onu beklerken çıktığını gördüğümde , okumayı ilk söktüğünde , hala iğne vurulurken , düştüğünde , okulda bi arkadaşı tarafından hırplandıgında , anaokulunda keza öyle yok mu benim gibi bu durumlara ağlayan ?
Gecen hafta okuma bayramı demiştim ya biz gösteride cıkan cocukların aileleri en öne oturduk gördüğüm kadarıyla bi ağlayan bendim mesela
Hayat sarkısında hulya'nın kucuklugunede aglıuyorumBen de maalesef böyleyim. Bazen kurduğum hayalden bile ağlıyorum. Kızımın ilk okula gideceği, ilk denize gireceği, gibi basit şeylerin hayalinde bile ağlıyorum. Yani hüngür hüngür değil tabi de gözüm dolar bir iki yaş akar. Bir cenazede kolay ağlamam ama tv de izlediğim küçük bir çocuğun (mutlu-mutsuz) hikayesinde ağlarım. Birisi sokaktaki kediyi ağaçtan kurtarmış diye haber olsa ağlıyorum.
Neden böyleyim bilmiyorum.
Elinde değilse yapacak birşey yok. Ama onu seven, ilgilenen, onunla gurur duyan bir annesi olduğu için yine de mutlu olacaktır bence. Ağlamanı da görmeyiverir canım nolacak. Evlatlar sevgiyi de şefkati de gururu da çok net hisseder. Benim şahsen annemle ilgili ilk anım dayak yemem üzerine. Başka türlü güzel bir anı hatırlamaya çalıştım bulamadım. Altıma kaçırdım diye dövmüştü beni. İlkokula başladığım gün de okula götürmemişti beni, ilk gün abime söyledi ikinci gün kendim gittim(5,5 yaşındaydım) Hiçbir veli toplantısına katılmadı, bir kez gösterime geldi ömrü hayatında o da öğretmenimin zoruyla, onda da demişti ki öğretmenime" babası geldi zaten, benim gelmemi niye istediniz ki"Soruyor zaten cok mutlu oluyorum ondan dıyorum ama bazende agladıgımı anlamıyor senın yuzune kım tukurdu dıyor ?
Sanırım aglamak onun ıcın sıradan bı olay olacak ve karısının aglamasına aldırıs etmıcek ama dedıgım gıbı elımde olan bısey degıl suanda bunu yazarkende gozlerım dolu dolu
aman abla yalnızken ağla
gelin sonra konu açmasın mazallah
kv eşimin abuk her hareketine ağlıyor diye
zira cidden öyle olmayan garip geliyor
ben annemin ağladığını bilmem mesela böyle bir şey için
ben de ağlamam
kv ağlasa değişik gelir anlamlandıramam
işte ben öyle içinden gelen değil de zorunlu şeylere ağlamıyorum
o gösteriyi oğlum yapmıyor ki
ona görev verdiler o da yapıyor bence
ya da okula gitmesi mezun olması vs
bunlar kurucu değil bildirici işlemler
ben kendi mezuniyet törenime bile gitmemiştim
bizi okul cins ben Haziran da mezun olmuşum Kasım da tören varmış bana ne
hem de okulda olduğum halde gitmedim
yukarıda birisi yazmış canı acıyacak diye ağlarım demiş
o mantıklı ama ben o konuda da ruhsuzum
ameliyat vs oldu tık demedim
ben üzüldüğü şeye ağlamayı tercih ediyorum
zira ameliyatta ben ağlasam da ağlamasam da olacağına varacak
müdahale edemem bari çocuğu korkutmayayım modundayım
annelik duygusu cnm üstelik sen egeye hem anne hem baba oldun.Kızlar normalde öyle kolay kolay ağlayamam , ağlamam
Ama öyle müge anlı izleyebilecek kadar da güçlü kuvvetli değilim.Haber izlersem ağlayabilirim
Geçen hafta cuma oğlumun okuma bayramı vardı , okuldan sadece bizim sınıf yaptı ilk çıkan oğlum oldu Atatürkle ilgili bir şiir okudu . Ben doğru düzgün bakamadım ağladım çünkü sesini filan duydum sadece.
Yarında karne alacaklar yine ufak bi gösteri yapacaklar , yine ağlamadan duracağımı sanmıyorum .
Neden böyle olduğumu anlamıyorum mesela tatile gittiğimizde aqua parktan kayarken onu bekliyorsam asağıda gözlerim doluyor gülüyorum ama illa bi damla yaş akıyor e mutsuzda değilim .
Sadece bunlarda değilim ama kolunu kırdı yakın zamanda o ne kadar çok agladıysa bende o kadar çok agladım bi türlü böyle ona güç veremiyorum o ay ay diyorsa ben ayyy ayyy diye gidiyorum . Aşı veya iğne olurkende ona destek olucam derken verdiğim tek destek beraber ağlarız madem. Bazen çoğu zaman evde televızyon acıksa müzik kanalı açık oluyor ketun biride değilim onu oynatmaya kaldırıyorsam yine aynı hemen gözlerim doluyor.
Sabahları onu kaldırırkende içim çoşuyor sevişiriz yatakta kalkmadan oy benim canım oy benim bebeğim yine gözlerim dolu dolu oluyor.
Yukarıda normalde kolay aglayamam kısmını tamamen bıtırmıs oluyorum , yakınlarımı kaybettim ağlayamadım donup kalıyorum ama işte anlattığım gibi durumlardada hemen ağlıyorum.
Okula ilk başladığında, ilk beslenmesini yediğini gösteren resimde , tenefüste onu beklerken çıktığını gördüğümde , okumayı ilk söktüğünde , hala iğne vurulurken , düştüğünde , okulda bi arkadaşı tarafından hırplandıgında , anaokulunda keza öyle yok mu benim gibi bu durumlara ağlayan ?
Gecen hafta okuma bayramı demiştim ya biz gösteride cıkan cocukların aileleri en öne oturduk gördüğüm kadarıyla bi ağlayan bendim mesela