benim gibi olup bu huyunu aşan oldu mu ?

Ylzglr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
135
48
13
28
Merhabalar ben 1 yıllık evliyim Şuan bazı sebeplerden dolayı eşimin ailesi ile beraber oturuyorum kaynanam ve kayınpederimle. 3 eltim var iyi anlaştığımızı düşünüyordum fakat son zamanlarda fikirlerimi açıkca belirtmenin sorunlarını yaşıyorum sanırsam benim bu şekilde olmam onlara batmaya başladı. Geçen sohbet ettiğimiz de görümcelerim bize davrandığı gibi sana davranmıyor sana daha farklılar senden çekiniyorlar aynı şekilde kayinpederimin de sana karşı daha farklı dediklerinde çok şaşırdım bunları duyunca bende demekki ben onlara iyiyim ki onlarda bana iyiler dedim kendimle ilgili seyleri hemen iyisi kötüsü anlatırım fikirlerimi herşeyde olduğum gibi davranmak herkesi kendim gibi görmek şu sıralar bana çok zor geliyor sonuçta elti yani güven olmaz ama ben herkese güveniyorum İçimi dökmek istedim benim gibi olup bu huyunu aşan oldu mu ?

Bu nasıl bir genelleme? Sanki tüm dünyaca kabul edilen bir gerçeklikmiş gibi söylemişsiniz.

Sizinle ilgili birsey dememişler ki durum bildirmişler
Yanlızca bu değil ki k.p ayaklarinda mantar var kendisi temizlemiyor diger iki eltime söylüyor o ikisi yapıyor ama ben biraz hassasım yapamam bana öğren ayağımı sen temizle dedim açıkça ben yapamam midem almaz dedim karşısına çıkıp bunu dile getirmemi garipsiyorlar yapamam yani eli ayağı tutuyor sonucta kendide yapabilir herkes bir degil ordan bi tuhaf davranmaya başladılar benim istemediğim şeyleri yapmamam onlar gibi olmamam bende herkesi kendim gibi görüyorum

Sizinle ilgili birsey dememişler ki durum bildirm

Sizinle ilgili birsey dememişler ki durum bildirmişler
Sen zorsun biri sana bisey dese hemen cevabını verdiğin icin yani bi nevi kavgaci
Böyle kalabalık aile de fikirlerinize sahip çıkmanız hayrınıza
Fikirlerime sahip çıkıp dik durmam batıyor kendimle savasiyorum suan da biri hemen guzel söz söylese yumusuyorum bunu atlatamiyorum

Eltileriniz kp in ayak mantarını mı temizliyor gerçekten?

Sizin yaptığınız doğru. Yapıp dedıkodu etmelerindense yapmamak ve dürüstçe söylemek en güvenilir insan tiplemesi. Kesinlikle mesafeli olunması gereken tipler

Sen zorsun biri sana bisey dese hemen cevabını verdiğin icin yani bi nevi kavgaci

Fikirlerime sahip çıkıp dik durmam batıyor kendimle savasiyorum suan da biri hemen guzel söz söylese yumusuyorum bunu atlatamiyorum
Dik durmakla kavgacılık arasındaki farkı bilir, dik durmaya devam edersen sorun yok. Cazgırlığı dik durmak, dobralık olarak tanımlıyor birçok kişi.

Şaka gibi ya bu neyin üstünlük çabası, eli ayağı tutsa da insanda mantık ve terbiye olsa bunu yaptırır mı?

Eltileriniz kendilerini fazla ezdirmiş, ölsem kp in ayağını temizlemem öğk

Evet gerçekten öyle ben bunu kabul etmedim çok saçma yaranmak mi neyse bu ama ben o karakterde olamam eli var ayagi var sonucta

O eltileriniz bir doktora görünsün bence, kp in ayak mantarını temizlemek ne ya? Gitsin bir medikal ayak bakımı yaptırsın o kp. Daha neler duyacağız.

Eeh, abartmasın ama eltilerin de, bu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…