benim gibi olup bu huyunu aşan oldu mu ?

Eltilerin senin gibi olabilmeyi içten içe istemiyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Hayran oluyorum böyle dik duruş sergileyenlere, eltileriniz gibi yalaka değilim ama sizin gibi de net değilim ben de kimseye, sizin gibi olabilmeyi çok isterdim. Hayırsa hayır, istemiyorsan yapmayacaksın saygı çerçevesinde içinden geleni de söyleyeceksin
Herkes yerini bilir ona göre davranır mis gibi kafa rahat. Aynı yolda ilerle bro süpersin

Aynen icten ice bana düsmanlaşıyorlar onlar gibi olmadığım için ve olmuycam isterse sevmesin kimse umrumda degil baskaları ne der diye yaşamıycam k.validem dışarı çıkınca birileri görür vs şeyler söyledi cok adaletsiz ve cahil düşünce yapısına sahip ben bunu kabul etmedim millet kim ben esirmiyim evinizde bu yaşıma kadar tertemiz yaşadım millet ne der diye bakkala bile gidemiyecekmiyim kimse bana karışamaz dedim simdi çıt bile diyemiyor eltimde sen bizim gibi degilsin olması gerekn bu ben giderim de gelirimde dedim

Tövbe bismillah daha neler duyacağız
Delimidir nedir iyce şaşırmışlar

Cekinsinler
Bence birbirinden cekinmeli insanlar her şeye hakkı olmadigini bilmeli
Siz doğrusunu yapiyirsunuz

Konular beni benden almaya başladı. Diğer eltiler neden temizliyor? Eşi yokmu? Eli ayağı yokmu? Utanmıyormu o halde temizletmeye?
Ne değişik. Eltilerde değişik. Neden yapıyorlarda adamın totosunu kaldırıyorlar? Paşazadenin haremimi varmış? Bunun altında değişik sapıklıklar ararım yani. Buna müsade eden kayınvalidede manyaktır.

Zamana bırak, birkaç hainlik sonrasında aşarsın Tecrübe edine edine yaş alacaksın.

Anadoluda gelinler kp lerin ayaklarını yıkarmış eskiden.Hala var mı bilmiyorum.Bu bana göre çok iğrenç bir şey.Aslında sapıklıkta.Burada da mantar temizlemek diyor.Aynı şey.Okurken iğrendim.Bu da sapıklık.O adam gençtir eminim.Ne kadar çirkin birşey.Bunu normal sanıyorlar.Aslında siz benim için şöyle böyle diyorları bırakın.O eltilere yaptıklarının hiç doğru olmadığını bu işi ancak kp nin eşi ve oğlunun yapabileceğini yavaş yavaş eltilere işleyin.Onlarda zavallılar bu yaptıklarının gelinin işi sanıyorlar.Madem siz farklısınız onları da eğitmekle kullanın bu farklılığınızı ağlanacağınıza.Bu arada eşinize de bu mantar temizleme işinin kp nin gelinleri tarafından yapılmasının hiç doğru olmadığını da anlatın güzel bir dille yavaş yavaş....

Kesinlikle bazen çok şeyi değiştirmek istersin zor zorlu süreç eşimin ailesini, direk geçmişini degistirmem lazım yetistirilme tarzı ortada böyle bi ailede bunu normal sanıyorlar Allah yar ve yardımcımız olsun insallah

İlk adımı ben bu işi yapmam diyerek atmış ve başarmışsın.Anlattıklarından neredesin bilmiyorum ama bu adımının bile çok önemli olduğu belli.Bundan sonrası yavaş yavaş eltiler ve eşini eğiteceksin.Hiç bir şey için olmaz değişmezler deme bence.Eleştirdiler mi sizi,beni eleştireceğinize siz kendinizi eleştirin yapmayın eşleriniz yapsın bunu diye başlayın.Bakın göreceksiniz zaman içinde değişimi göreceksiniz.Elbette bizim gibi ülkelerde zor asla kolay demem

İnanki okadar değişikler ki benim yanımda dile getirdiği cok sorunlar var ve benimde rahatsız olduğum kabullenemedigim bizim eşlerimiz nakliyatcı 3 araba var ve kardeşler beraber çalışıyor kazanç bir beraberler 4 eve ayni anda pazar alisverisi yapiliyordu ve bu pahalilikta 100 tl veriliyordu ben esime bu ne Allah aşkına 100 tl ile ne yapilir dedim alamiyoruz bisey yetmiyor zam yap diye güldüm hatta 250 verdi benim sayemde azda olsa bi tık fazla aldılar cesaret edemiyorlar sanki bunu yapınca kötü olucak gibi pazar beraber yapiliyordu ve burun kiviriyorlardı ay bunu mu aldiniz hakli olarak memnun degiller ama sesleri çıkmıyor ben bunu da kabul edemedim anne bu ne dedim çocuk gibi sen aliyorsun madem alisveris bile velisi gibi yaptiriyorsun niye evlendirdin ogullarini ve sen kendince benim evlatlarim napiyim diyorsun ama sende goruyorsun gelinin begenmiyor kendinede eziyet ediyosun gerekyok buna koca koca insanlar sonucta o günden sonra herkes kendi pazarini yapmaya basladı

İnanki okadar değişikler ki benim yanımda dile getirdiği cok sorunlar var ve benimde rahatsız olduğum kabullenemedigim bizim eşlerimiz nakliyatcı 3 araba var ve kardeşler beraber çalışıyor kazanç bir beraberler 4 eve ayni anda pazar alisverisi yapiliyordu ve bu pahalilikta 100 tl veriliyordu ben esime bu ne Allah aşkına 100 tl ile ne yapilir dedim alamiyoruz bisey yetmiyor zam yap diye güldüm hatta 250 verdi benim sayemde azda olsa bi tık fazla aldılar cesaret edemiyorlar sanki bunu yapınca kötü olucak gibi pazar beraber yapiliyordu ve burun kiviriyorlardı ay bunu mu aldiniz hakli olarak memnun degiller ama sesleri çıkmıyor ben bunu da kabul edemedim anne bu ne dedim çocuk gibi sen aliyorsun madem alisveris bile velisi gibi yaptiriyorsun niye evlendirdin ogullarini ve sen kendince benim evlatlarim napiyim diyorsun ama sende goruyorsun gelinin begenmiyor kendinede eziyet ediyosun gerekyok buna koca koca insanlar sonucta o günden sonra herkes kendi pazarini yapmaya başladı

Gerçekten bazı kesim hala eskideki insanların yaptığını yapıyor hala devam ettiriyor zor olduğunu bile bile kimse degistirmek icin cesaret edemiyor birşeylere millet ne der diye yasamak kendimize yaptığımız zulüm belkide bende yapiyorumdur bilmiyorum insanlarin düşüncesini önemsemek kendimize yaptığımız kötülük tamamen.

Tek takildigim sey,kp nin mantarli ayaklarindan eltilere ne ?

Kendi yapsin bakimini yahu
Onlar nasıl iyi gelin olurumun derdindeler nasıl yaranırım derdindeler yaparken de okadar zorlarına gidiyor ki hatta bana şeyde demişti bazen hayır demek gerekiyor ben hayır demedim sonra da öyle diyorum ama yinede karşılığını aliyorum beni sevip sayilyolar bi dediği bi dediğini tutmuyor

Kim sayacak yahu Sanırsın dermatolog

Kim sayacak yahu Sanırsın dermatolog
Sürekli sikayet memnuniyetsizlik ama çok iyi k.p , k.v , aile. bisey söylerken hosuna gitmeyen durumlarda dolaylı yollardan dile getirir baskalarinin üzerine kendi yasadigini onların yasantisi ile dile getirerek anlatir çok değişik bi tip kısaca sinsi bende bunun aksine sevmedimmi sevmeyen açıkça söyleyen biriyim oynayamiyorum neysem oyum nefret ediyorum bu tarz insanlardanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…