- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
Eltilerin senin gibi olabilmeyi içten içe istemiyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Hayran oluyorum böyle dik duruş sergileyenlere, eltileriniz gibi yalaka değilim ama sizin gibi de net değilim ben de kimseye, sizin gibi olabilmeyi çok isterdim. Hayırsa hayır, istemiyorsan yapmayacaksın saygı çerçevesinde içinden geleni de söyleyeceksinCazgirlik yapmadım bugüne kadar iste onlar dik durmayi biri laf sokunca cevap vermeyi kabul etmmemeyi kötü algılıyorlar sanıyorlar ki benden korkuyolar bende evet benim bi durusum var bu sizde olsanız herkes yerini bilicek aynı şekilde bende. ben ezdirmem kendimi kimseyi ezmemde ben iyi davraniyorsam saygi duyuyorsam herkes oyle olucak saygısızlık yaparsa karsimdaki susmam dedim ben oldum olası böyleyim bu konusmadan sonra iki eltimin tavri cok değişti kabul etmediğim icin çoğu seyi onaylamadigim icin
Ayağına kusarim yaparsam dedim ben yapamamEltileriniz kendilerini fazla ezdirmiş, ölsem kp in ayağını temizlemem öğk
Aynen icten ice bana düsmanlaşıyorlar onlar gibi olmadığım için ve olmuycam isterse sevmesin kimse umrumda degil baskaları ne der diye yaşamıycam k.validem dışarı çıkınca birileri görür vs şeyler söyledi cok adaletsiz ve cahil düşünce yapısına sahip ben bunu kabul etmedim millet kim ben esirmiyim evinizde bu yaşıma kadar tertemiz yaşadım millet ne der diye bakkala bile gidemiyecekmiyim kimse bana karışamaz dedim simdi çıt bile diyemiyor eltimde sen bizim gibi degilsin olması gerekn bu ben giderim de gelirimde dedimEltilerin senin gibi olabilmeyi içten içe istemiyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Hayran oluyorum böyle dik duruş sergileyenlere, eltileriniz gibi yalaka değilim ama sizin gibi de net değilim ben de kimseye, sizin gibi olabilmeyi çok isterdim. Hayırsa hayır, istemiyorsan yapmayacaksın saygı çerçevesinde içinden geleni de söyleyeceksin
Herkes yerini bilir ona göre davranır mis gibi kafa rahat. Aynı yolda ilerle bro süpersin
Tövbe bismillah daha neler duyacağızYanlızca bu değil ki k.p ayaklarinda mantar var kendisi temizlemiyor diger iki eltime söylüyor o ikisi yapıyor ama ben biraz hassasım yapamam bana öğren ayağımı sen temizle dedim açıkça ben yapamam midem almaz dedim karşısına çıkıp bunu dile getirmemi garipsiyorlar yapamam yani eli ayağı tutuyor sonucta kendide yapabilir herkes bir degil ordan bi tuhaf davranmaya başladılar benim istemediğim şeyleri yapmamam onlar gibi olmamam bende herkesi kendim gibi görüyorum
Zamana bırak, birkaç hainlik sonrasında aşarsınİnsanlara cabucak güvenmeyi samimi olmayı kendimle ilgili herşeyi açık kartlarda sunmayı aşamıyorum aşmaktan kastım bu kendimi degistirmek istiyorum güven konusunda fazla iyi niyet konusunda fikrini cok acik sunmakta tek bu eltilerde degil her ortamda zorluyor stratejik olan insanlara bayılıyorum ama öyle olamıyorum buraya konu açtım belki anlayan ve etkileyecek şekilde birşeyler anlatanlar olur diye
Anadoluda gelinler kp lerin ayaklarını yıkarmış eskiden.Hala var mı bilmiyorum.Bu bana göre çok iğrenç bir şey.Aslında sapıklıkta.Burada da mantar temizlemek diyor.Aynı şey.Okurken iğrendim.Bu da sapıklık.O adam gençtir eminim.Ne kadar çirkin birşey.Bunu normal sanıyorlar.Aslında siz benim için şöyle böyle diyorları bırakın.O eltilere yaptıklarının hiç doğru olmadığını bu işi ancak kp nin eşi ve oğlunun yapabileceğini yavaş yavaş eltilere işleyin.Onlarda zavallılar bu yaptıklarının gelinin işi sanıyorlar.Madem siz farklısınız onları da eğitmekle kullanın bu farklılığınızı ağlanacağınıza.Bu arada eşinize de bu mantar temizleme işinin kp nin gelinleri tarafından yapılmasının hiç doğru olmadığını da anlatın güzel bir dille yavaş yavaş....Yanlızca bu değil ki k.p ayaklarinda mantar var kendisi temizlemiyor diger iki eltime söylüyor o ikisi yapıyor ama ben biraz hassasım yapamam bana öğren ayağımı sen temizle dedim açıkça ben yapamam midem almaz dedim karşısına çıkıp bunu dile getirmemi garipsiyorlar yapamam yani eli ayağı tutuyor sonucta kendide yapabilir herkes bir degil ordan bi tuhaf davranmaya başladılar benim istemediğim şeyleri yapmamam onlar gibi olmamam bende herkesi kendim gibi görüyorum
Kesinlikle bazen çok şeyi değiştirmek istersin zor zorlu süreç eşimin ailesini, direk geçmişini degistirmem lazım yetistirilme tarzı ortada böyle bi ailede bunu normal sanıyorlar Allah yar ve yardımcımız olsun insallahAnadoluda gelinler kp lerin ayaklarını yıkarmış eskiden.Hala var mı bilmiyorum.Bu bana göre çok iğrenç bir şey.Aslında sapıklıkta.Burada da mantar temizlemek diyor.Aynı şey.Okurken iğrendim.Bu da sapıklık.O adam gençtir eminim.Ne kadar çirkin birşey.Bunu normal sanıyorlar.Aslında siz benim için şöyle böyle diyorları bırakın.O eltilere yaptıklarının hiç doğru olmadığını bu işi ancak kp nin eşi ve oğlunun yapabileceğini yavaş yavaş eltilere işleyin.Onlarda zavallılar bu yaptıklarının gelinin işi sanıyorlar.Madem siz farklısınız onları da eğitmekle kullanın bu farklılığınızı ağlanacağınıza.Bu arada eşinize de bu mantar temizleme işinin kp nin gelinleri tarafından yapılmasının hiç doğru olmadığını da anlatın güzel bir dille yavaş yavaş....
Aynen zaman gerçekten zaman geçtikçe anlıyorsun herşeyi zaten daha büyük darbe şartZamana bırak, birkaç hainlik sonrasında aşarsınTecrübe edine edine yaş alacaksın.
İlk adımı ben bu işi yapmam diyerek atmış ve başarmışsın.Anlattıklarından neredesin bilmiyorum ama bu adımının bile çok önemli olduğu belli.Bundan sonrası yavaş yavaş eltiler ve eşini eğiteceksin.Hiç bir şey için olmaz değişmezler deme bence.Eleştirdiler mi sizi,beni eleştireceğinize siz kendinizi eleştirin yapmayın eşleriniz yapsın bunu diye başlayın.Bakın göreceksiniz zaman içinde değişimi göreceksiniz.Elbette bizim gibi ülkelerde zor asla kolay dememKesinlikle bazen çok şeyi değiştirmek istersin zor zorlu süreç eşimin ailesini, direk geçmişini degistirmem lazım yetistirilme tarzı ortada böyle bi ailede bunu normal sanıyorlar Allah yar ve yardımcımız olsun insallah
İnanki okadar değişikler ki benim yanımda dile getirdiği cok sorunlar var ve benimde rahatsız olduğum kabullenemedigim bizim eşlerimiz nakliyatcı 3 araba var ve kardeşler beraber çalışıyor kazanç bir beraberler 4 eve ayni anda pazar alisverisi yapiliyordu ve bu pahalilikta 100 tl veriliyordu ben esime bu ne Allah aşkına 100 tl ile ne yapilir dedim alamiyoruz bisey yetmiyor zam yap diye güldüm hatta 250 verdi benim sayemde azda olsa bi tık fazla aldılar cesaret edemiyorlar sanki bunu yapınca kötü olucak gibi pazar beraber yapiliyordu ve burun kiviriyorlardı ay bunu mu aldiniz hakli olarak memnun degiller ama sesleri çıkmıyor ben bunu da kabul edemedim anne bu ne dedim çocuk gibi sen aliyorsun madem alisveris bile velisi gibi yaptiriyorsun niye evlendirdin ogullarini ve sen kendince benim evlatlarim napiyim diyorsun ama sende goruyorsun gelinin begenmiyor kendinede eziyet ediyosun gerekyok buna koca koca insanlar sonucta o günden sonra herkes kendi pazarini yapmaya basladıİlk adımı ben bu işi yapmam diyerek atmış ve başarmışsın.Anlattıklarından neredesin bilmiyorum ama bu adımının bile çok önemli olduğu belli.Bundan sonrası yavaş yavaş eltiler ve eşini eğiteceksin.Hiç bir şey için olmaz değişmezler deme bence.Eleştirdiler mi sizi,beni eleştireceğinize siz kendinizi eleştirin yapmayın eşleriniz yapsın bunu diye başlayın.Bakın göreceksiniz zaman içinde değişimi göreceksiniz.Elbette bizim gibi ülkelerde zor asla kolay demem
İnanki okadar değişikler ki benim yanımda dile getirdiği cok sorunlar var ve benimde rahatsız olduğum kabullenemedigim bizim eşlerimiz nakliyatcı 3 araba var ve kardeşler beraber çalışıyor kazanç bir beraberler 4 eve ayni anda pazar alisverisi yapiliyordu ve bu pahalilikta 100 tl veriliyordu ben esime bu ne Allah aşkına 100 tl ile ne yapilir dedim alamiyoruz bisey yetmiyor zam yap diye güldüm hatta 250 verdi benim sayemde azda olsa bi tık fazla aldılar cesaret edemiyorlar sanki bunu yapınca kötü olucak gibi pazar beraber yapiliyordu ve burun kiviriyorlardı ay bunu mu aldiniz hakli olarak memnun degiller ama sesleri çıkmıyor ben bunu da kabul edemedim anne bu ne dedim çocuk gibi sen aliyorsun madem alisveris bile velisi gibi yaptiriyorsun niye evlendirdin ogullarini ve sen kendince benim evlatlarim napiyim diyorsun ama sende goruyorsun gelinin begenmiyor kendinede eziyet ediyosun gerekyok buna koca koca insanlar sonucta o günden sonra herkes kendi pazarini yapmaya başladıİlk adımı ben bu işi yapmam diyerek atmış ve başarmışsın.Anlattıklarından neredesin bilmiyorum ama bu adımının bile çok önemli olduğu belli.Bundan sonrası yavaş yavaş eltiler ve eşini eğiteceksin.Hiç bir şey için olmaz değişmezler deme bence.Eleştirdiler mi sizi,beni eleştireceğinize siz kendinizi eleştirin yapmayın eşleriniz yapsın bunu diye başlayın.Bakın göreceksiniz zaman içinde değişimi göreceksiniz.Elbette bizim gibi ülkelerde zor asla kolay demem
Onlar nasıl iyi gelin olurumun derdindeler nasıl yaranırım derdindeler yaparken de okadar zorlarına gidiyor ki hatta bana şeyde demişti bazen hayır demek gerekiyor ben hayır demedim sonra da öyle diyorum ama yinede karşılığını aliyorum beni sevip sayilyolar bi dediği bi dediğini tutmuyorTek takildigim sey,kp nin mantarli ayaklarindan eltilere ne ?
Kendi yapsin bakimini yahu
Kim sayacak yahuOnlar nasıl iyi gelin olurumun derdindeler nasıl yaranırım derdindeler yaparken de okadar zorlarına gidiyor ki hatta bana şeyde demişti bazen hayır demek gerekiyor ben hayır demedim sonra da öyle diyorum ama yinede karşılığını aliyorum beni sevip sayilyolar bi dediği bi dediğini tutmuyor
Sürekli sikayet memnuniyetsizlik ama çok iyi k.p , k.v , aile. bisey söylerken hosuna gitmeyen durumlarda dolaylı yollardan dile getirir baskalarinin üzerine kendi yasadigini onların yasantisi ile dile getirerek anlatir çok değişik bi tip kısaca sinsi bende bunun aksine sevmedimmi sevmeyen açıkça söyleyen biriyim oynayamiyorum neysem oyum nefret ediyorum bu tarz insanlardandaKim sayacak yahuSanırsın dermatolog
Yaaaaaaaaaaaaa offff
Eltileriniz kp in ayak mantarını mı temizliyor gerçekten?
Anne sen niye yapmiyon sen öğren sen yap dedim k.v deme ayyy ben yaparmiyim midem alır mı hiç diyorduYaaaaaaaaaaaaa offff
Ogullari yapsinlar lennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?