Benim günahım nee

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
kızlar olayı size aynen anlatıyorum 6 yıldır aynı şirkette çalışıyorum 27 yaşındayım boşanmış bir bayanım 3 yıl şirket yöneticilerinden birinin asistanlığını yaptım sağ olsun beni kızı gibi sever 3 yıl sonunda şirket yönetimi değişti genel müdür falan neyse buraya kadar biRşey yok benim boşanmış olduğumu kimse bilmezdi
yönetimle beraber asistanı olduğum şahısta değişti ama oda iyi biri gel gelelim bizim gm nin arkadaşı 55 yaşında falan bi konuşma arasında kadının biri benim boşanmış olduğumu söylemiş oda diğer yöneticilere söylemiş yattım yatıcam götürdüm götürücem diye doğal olarak bu zeka yoksunlarının bana bakışı değişti yer gibi bakıyoRlar şimdi ise bizim gm ben kendime asistan istiyorum sadece benimle ilgilenecek genç güzel olsun falan demiş( genç kadınlarla sevişen erkeklerin kalp kolestrol rahatsızlığı olmadığına inanıyorlarmış) oysaki onun zaten asistanı var ama iç evlenmemiş saf temiz bir kız
şimdi beni kızı gibi seven adam işten ayrılacak beni çağırdı durum bu gm seni asistan isteyecek kesinlikle kabul etme durum bundan ibaret dedi gardını al kızım dedi yani şimdi benim yüzüme bakmayan adamlar Çapkın bakışlar atıp gülümsüyorlar şimdi benim hatam nerede

TÜRKİYEDE KADIN OLMAK ZOR,HELE DULSAN DAHADA ZOR.

allah böyle insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın
pislik herifler

iğrenç bir durum
anlaşılan
asistan değil
metres arıyorlar
eee bu durumda da dul ve bekaret sorunu olmayan biri olarak seni tercih etmişler
yani iş tecrüben değil

seni uyaran kişinin sözlerini kulak ardı etme derim ben
ancak kendine çok güvenmen lazım
o saygıyı o otariteyi
hal ve davranışların ile sağlayabilecek
ve bakışları değiştirebileceksen
kabul et

yanlız şu da var ki
sen bunu sağlamış olsan dahi
gm ün yapısını bilenler
herzaman akıllarında bir soru işareti taşıyacaklardır

saygılı ve güvenilir biri olman değil
genç ve dul olman sebebi ile düşünülen bir tercihsin

Son düzenleme:
Yine çok sinirlendim
Boşanmak saklanılacak birşey değil ama böyle terbiyesizler yüzünden onu bile saklamak zorunda kalıyor kadınlarımız.
Allah akıl fikir versin hepsine

gerizekalı mahluklar....
6yıldır görmedilermi senin ne oldugunuda böyle yavşıolar hemen...
o söylüyen kadında tam dayaklık adamlardan önce... sananeeeee beee kadın sananeeeeee
şom agızlıııııı

kabul etmeyeceğim hayatım ben anlımın teriyle ekmeğimin peşindeyim delirip şirketin ortasında avazım çıktığı kadar bağırmaktan korkuyorum zira borçlarım var zor zaptediyorum kendimi

pislikler... Allahtan bulsunlar

Kimsenin fikirlerine,düşüncelerine,ahlak anlayışına,iş ahlakına zincir vuramayız.Sen şu ana kadar neydiysen,nasıldıysan aynı tavırla devam edeceksin.Ölçülü ve mesafeli olduktan sonra kimse kimseye birşey yapamaz.Erkekler inan bana,hiç evlenmemiş,saf mış temizmiş ya da boşanmışmış evliymiş böyle şeylere bakmıyorlar.Karşıdakinin nabzına bakıyorlar.

görsen bir adamlar benimle konuşmazdı şimdi sözüm ona seksi bakışlar atıyorlar falan

Bizim insanımızın böyle olduğunu görünce gerçekten utanıyorum nasıl bu kadar aç nasıl bu kadar bencil ve düşüncesiz olabiliyoruz Allah ım sen hidayet ver bunlar bunun gibi insanlar yüzünden insanlar işinden ekmeğinden oluyorlar günah değil mi Genel müdürünüz de helal olsun size bunu söylemiş zaman öyle bir zaman ki canım duysa bile diyebilirdi aman banane beni bağlamaz kim ne yapıyorsa yapsın demesini de bilebilirdi çünkü zaman çok kötü :26:

ben böyle ne yapıcam çıksam çıkamam borcum var direnicem kabul etmiycem işten çıkarırlarsa tazminatımı verirlermi acabaa

şu halde "şiddete karşıyım" demek bir yalandan ibaret olur...
nasıl salak bir yaklaşım, nasıl bir (bak benim ağzımı bozacaklar yaaa)
sanırım bir yandan yeni bir iş bakmaya başlamak mantıklı bu durumda.

görsen bir adamlar benimle konuşmazdı şimdi sözüm ona seksi bakışlar atıyorlar falan

uckur düşmanı pislikler....
kesicen yada...
cindeydi sanırım.
adamları cıplak oturmuş şekilde baglamışlardı sırıga.
şeylerine bi sopayla vuruyolar haliyle hafif kan ezilme falan. sonrada cardınları bırakıyolardı. gerisini sen düşün.
cok güzel bi yöntem idi.

Bende 26 yaşındayım ve boşandım çocuğumda var...
Çalışıyorum bende we şirkettekiler bilir ewlenip ayrıldığımı ama
benim çalıştığım şirktte bana o gözle bakan olmadı olduysa da ben farketmedim.
Ben bir tek şu konudan yakınıyorum şikayetçiyim,
bir ilişkiye başlıyorsun biriyle tanışıyorsun ama adamın senden beklentisi hemen cinsellik oluyor..
Hem genç olmak, güzel alımlı olmak ve üstünede dul olmak bu memlekette çok zor..
Normal bir ilişki bile yaşayamıyorsun

Son düzenleme:

tavrını koy canım. Geçir höt höt maskeni yüzüne. Burnum düşşe eğilip almam havasına gir.Bir müddet sonra eşşek gibi anlayacaklar senin basit biri olmadıgını

keşke bu asalaklarada yapsalar

ben böyle ne yapıcam çıksam çıkamam borcum var direnicem kabul etmiycem işten çıkarırlarsa tazminatımı verirlermi acabaa

Ah zaten o borçlar yok mu emin ol çoğumuz borçlarımız yüzünden bunların ağız kokularını çekiyoruz sen kendin çıkma bana kalırsa (ama iş yerindeki insanların sana davranışları daha da ilerler çekilmez bir hal alırsa kimse durmaz alır çantasını çıkar o ayrı) o adamın teklifini kabul etmeyeceksin zaten etmediğin halde işten çıkarılırsan tabiki de tazminatını alman senin hakkın devlet zaten sen madur olma diye sana böyle destek oluyor tazminatını almadan da sakın çıkma çıkarıldın diyelim işsizlik maaşı için başvurursun o arada da yeni iş bakarsın Allah büyük yardım eder.

inşallah canım anlımın akıyla bu durumu da attırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…