Benim günahım nee

mübarek günler yakın Allah a havale et böylelerini gardını al edebini çizgini asla bozma seni sıkıştırmaya çalışacaklar böyle bir duruma da hazırlıklı ol zira bilmem ne ......... ile dolu ülkemiz banlanmayacağımı bilsem ağzıma geleni sayacamda olmayacak ...sen koru böylelerinden yarabbim...

nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya şu hale baksana

ahlaksız birde kızım var 23 yaşında falan diyor

ahlaksız birde kızım var 23 yaşında falan diyor

size ufak bi iması bile olursa.
araya bence kızını katın. hafif inceden dokundurma gibi ama belli etmeden...
yaygara cıkarırsanız cünkü dahada pislikleşebilirler...
temkinli olun. 2karış asık suratla dolaşın o pislikleri gördügünüzde

6 7 yıl önce benim genel müdürümde toplantı yapacağız diye çağırıp ikimizden başka kimsenin olmadığı odasında ben elimde defter kalem mal gibi not almayı beklerken akanscığımmmmmmm sahilde park etmiş arabalar neden sallanıyor biliyormusun diye sordu .ben önce anlamadım bilmiyorum dedim mal gibi .konuyu nereye bağlayacağını anlayamadım çünkü.eşini çocuklarını tanıyorum .tesettürlü eşi var.cumalara koşarak gider orucunu aksatmaz bir adamdı.neyse....şey yapıyorlar canım işte anla ileri geri derken sallanıyo arabalar.oralar o işler için dedi .bana s.x in nasıl yapıldığını anlatıyor yani ...ben geçde olsa uyandım dedimki ..... bey ben 27 yaşında bir bayanım nasıl yapıldığını biliyorum .siz bunları 17 yaşındaki kızınıza öğretin dedim .şeref yoksunları

:

pislik adam ya
iyi cvp vermişsin

kahretsin yaaaa banada böyle olacak biliyorum nedir bunlardan çektiğimiz

kahretsin yaaaa banada böyle olacak biliyorum nedir bunlardan çektiğimiz

belki öyle olmaz üzülme şimdiden .onlarda biliyordu benim boşanmış olduğumu .ama hem oğul hem baba sarkıntılık ettiğini hatırlıyorum şirkete gelenlerden ikisininde birbirinden haberi yok.iğrenç bi durum .bu olaylardan sonra birde yaşlı kadınların neden köpek taşıdıklarını anlatmaya kalktıki o dahada iğrençti çıkarken odasından dişlerimi öyle sıkmışımki ön dişlerim çatladı.paraya ihtiyacım vardı ama içim kanıyordu.1 yıla kalmadı şirket battı yüzüme daha bakmakta zorlandı .artık utandımı bilmiyorum allah verdi yani

Allah belalarini versin oyle pisliklerin. Gercekten zor bir yerde yasiyoruz. Bosanmakla orospuluk ayni sey bunlarin gozunde. "Rahatca goturebilirim nasil olsa delik" mantigi.. Yuruyen am gibi bakmayip insan yerine koymazlar.cunku kendileri de insan yerine konulmuyorlar.m

birde paranın verdiği rahatlıkla iğrençlik yayarken etrafa saçtıkları o piç gülümseme varya beni mahvediyor

benimkiler şuan yarış halindeler ilk önce kim yatağa atacak mantığı

siz nerde çalışıyorsunuz sodom ve gomorede mi?? başlarına taş yağar sen kaç ordan canım benim.

benimkiler şuan yarış halindeler ilk önce kim yatağa atacak mantığı

Çok büyük taciz ortamı olmadığı müddetçe sakın ordan kaçma. Sen çizgini hiç bozma. Bakma o mendebur surtalarına. Sen tedirgin olursan hoşlarına gider erkek beyni farklı çalışıyor.
Sert ve güçlü ol.

Sen sadece sabret ve dua et gör bak nasıl bu muhabbetleri ayaklarına dolanıyor. Allah sabredenleri mükafatlandırıyor.
Bence de sakın kabul etme asistanlığı işten çıkarırlarsa tazminatını alırsın mutlaka.

siz nerde çalışıyorsunuz sodom ve gomorede mi?? başlarına taş yağar sen kaç ordan canım benim.

siderolites sorma hayatım bunların ALLAH tan korkuları olsa kalkıpta kızı yaşındaki birine böyle adilik düşünmezler yarış yapıyolar akıllarınca

siderolites sorma hayatım bunların ALLAH tan korkuları olsa kalkıpta kızı yaşındaki birine böyle adilik düşünmezler yarış yapıyolar akıllarınca

mide bulandırıcı, baban yaşındalar evliler sana sırf boşandığın için kötü gözle bakıyorlar hadi bunları geçtim bir de kendi aralarında bunları konuşabiliyorlar rezillik bu başka bir şey değil. çalışana başarılı olana her yerde iş var , bence seni işten atmalarını sağla al tazminatını çık, çünkü asabım bozularak hergün bunları çekemezsin.

çok samimi arkadaş opldukları için kendi aralarında böyle rahat konuşabiliyorlar keşke çıkartsalarda tazminatımı alsam iş bulana kadar işsizlik maaşıda alırım ahhh canım çekemiyorum çekemiyorummm başıma ağrılar saplanıyor

Sen bu firmada 6 yıldır çalışıyorsun senin boşanmış olduğunu bilmiyorlarmı yani evlimi sanıyorlar düğününe çağırmadın mı? Ayrıca kimseye pabuç bırakma bence seslerini görüntülerini kaydet başına birşey geldiğinde kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…