amin hayatımm....allah sabır versin sana.. o adamlarıda ıslah etsin rabbim
mübarek günler yakın Allah a havale et böylelerini gardını al edebini çizgini asla bozma seni sıkıştırmaya çalışacaklar böyle bir duruma da hazırlıklı ol zira bilmem ne ......... ile dolu ülkemiz banlanmayacağımı bilsem ağzıma geleni sayacamda olmayacak ...sen koru böylelerinden yarabbim...
uckur düşmanı pislikler....
kesicen yada...
cindeydi sanırım.
adamları cıplak oturmuş şekilde baglamışlardı sırıga.
şeylerine bi sopayla vuruyolar haliyle hafif kan ezilme falan. sonrada cardınları bırakıyolardı. gerisini sen düşün.
cok güzel bi yöntem idi.
ahlaksız birde kızım var 23 yaşında falan diyor
ahlaksız birde kızım var 23 yaşında falan diyor
6 7 yıl önce benim genel müdürümde toplantı yapacağız diye çağırıp ikimizden başka kimsenin olmadığı odasında ben elimde defter kalem mal gibi not almayı beklerken akanscığımmmmmmm sahilde park etmiş arabalar neden sallanıyor biliyormusun diye sordu .ben önce anlamadım bilmiyorum dedim mal gibi .konuyu nereye bağlayacağını anlayamadım çünkü.eşini çocuklarını tanıyorum .tesettürlü eşi var.cumalara koşarak gider orucunu aksatmaz bir adamdı.neyse....şey yapıyorlar canım işte anla ileri geri derken sallanıyo arabalar.oralar o işler için dedi .bana s.x in nasıl yapıldığını anlatıyor yani ...ben geçde olsa uyandım dedimki ..... bey ben 27 yaşında bir bayanım nasıl yapıldığını biliyorum .siz bunları 17 yaşındaki kızınıza öğretin dedim .şeref yoksunları
6 7 yıl önce benim genel müdürümde toplantı yapacağız diye çağırıp ikimizden başka kimsenin olmadığı odasında ben elimde defter kalem mal gibi not almayı beklerken akanscığımmmmmmm sahilde park etmiş arabalar neden sallanıyor biliyormusun diye sordu .ben önce anlamadım bilmiyorum dedim mal gibi .konuyu nereye bağlayacağını anlayamadım çünkü.eşini çocuklarını tanıyorum .tesettürlü eşi var.cumalara koşarak gider orucunu aksatmaz bir adamdı.neyse....şey yapıyorlar canım işte anla ileri geri derken sallanıyo arabalar.oralar o işler için dedi .bana s.x in nasıl yapıldığını anlatıyor yani ...ben geçde olsa uyandım dedimki ..... bey ben 27 yaşında bir bayanım nasıl yapıldığını biliyorum .siz bunları 17 yaşındaki kızınıza öğretin dedim .şeref yoksunları
kahretsin yaaaa banada böyle olacak biliyorum nedir bunlardan çektiğimiz
Allah belalarini versin oyle pisliklerin. Gercekten zor bir yerde yasiyoruz. Bosanmakla orospuluk ayni sey bunlarin gozunde. "Rahatca goturebilirim nasil olsa delik" mantigi.. Yuruyen am gibi bakmayip insan yerine koymazlar.cunku kendileri de insan yerine konulmuyorlar.m
belki öyle olmaz üzülme şimdiden .onlarda biliyordu benim boşanmış olduğumu .ama hem oğul hem baba sarkıntılık ettiğini hatırlıyorum şirkete gelenlerden ikisininde birbirinden haberi yok.iğrenç bi durum .bu olaylardan sonra birde yaşlı kadınların neden köpek taşıdıklarını anlatmaya kalktıki o dahada iğrençti çıkarken odasından dişlerimi öyle sıkmışımki ön dişlerim çatladı.paraya ihtiyacım vardı ama içim kanıyordu.1 yıla kalmadı şirket battı yüzüme daha bakmakta zorlandı .artık utandımı bilmiyorum allah verdi yani
kızlar olayı size aynen anlatıyorum 6 yıldır aynı şirkette çalışıyorum 27 yaşındayım boşanmış bir bayanım 3 yıl şirket yöneticilerinden birinin asistanlığını yaptım sağ olsun beni kızı gibi sever 3 yıl sonunda şirket yönetimi değişti genel müdür falan neyse buraya kadar biRşey yok benim boşanmış olduğumu kimse bilmezdi
yönetimle beraber asistanı olduğum şahısta değişti ama oda iyi biri gel gelelim bizim gm nin arkadaşı 55 yaşında falan bi konuşma arasında kadının biri benim boşanmış olduğumu söylemiş oda diğer yöneticilere söylemiş yattım yatıcam götürdüm götürücem diye doğal olarak bu zeka yoksunlarının bana bakışı değişti yer gibi bakıyoRlar şimdi ise bizim gm ben kendime asistan istiyorum sadece benimle ilgilenecek genç güzel olsun falan demiş( genç kadınlarla sevişen erkeklerin kalp kolestrol rahatsızlığı olmadığına inanıyorlarmış) oysaki onun zaten asistanı var ama iç evlenmemiş saf temiz bir kız
şimdi beni kızı gibi seven adam işten ayrılacak beni çağırdı durum bu gm seni asistan isteyecek kesinlikle kabul etme durum bundan ibaret dedi gardını al kızım dedi yani şimdi benim yüzüme bakmayan adamlar Çapkın bakışlar atıp gülümsüyorlar şimdi benim hatam nerede
TÜRKİYEDE KADIN OLMAK ZOR,HELE DULSAN DAHADA ZOR.
benimkiler şuan yarış halindeler ilk önce kim yatağa atacak mantığı
siz nerde çalışıyorsunuz sodom ve gomorede mi?? başlarına taş yağar sen kaç ordan canım benim.
siderolites sorma hayatım bunların ALLAH tan korkuları olsa kalkıpta kızı yaşındaki birine böyle adilik düşünmezler yarış yapıyolar akıllarınca
mide bulandırıcı, baban yaşındalar evliler sana sırf boşandığın için kötü gözle bakıyorlar hadi bunları geçtim bir de kendi aralarında bunları konuşabiliyorlar rezillik bu başka bir şey değil. çalışana başarılı olana her yerde iş var , bence seni işten atmalarını sağla al tazminatını çık, çünkü asabım bozularak hergün bunları çekemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?