Benim günahım nee

şuan zaten yüzüme sözlü olarak pek fazla bişey söylenmedi sana şöyle anlatayım geçen gün toplantı vardı gm benim yanımdan geçerken şeyime baktığını gördüm sonra göz göze geldik ters ters yüzüne baktım kafasını çevirip elini fermuarına attı
diğer müdür kaç yaşındasın evlimisin falan dedi ben bekarım evlenmek niçin yaşım küçük dedim sırf boşandım dememi bekledi
diğeri ise seksi bakışlar atıyor bana ama iğrenç biri bunların üçü kanka diyebilirim
zaten bana asistanlık teklif ettiklerinde kabul etmiycem çıkartsınlar işten

bence bunlar ağır taciz...

hayır hayatım kimse boşandığımı bilmiyor öğrenmelerinin tek bir yolu vardı kimlikte medeni hal kısmı orada benim bekar yazıyor
ondan öğrenemediler ayrıca o kadınada moralim bozuk olduğu bir zaman anlatmıştım sağolsun

düğününe çağırmadınm ı iş arkadqşlarını? boşver o kadını olan olmuş kimseye pabuç bırakma ters çıkış seslerini kaydet eğer birşey olursa görüntülerini kaydet daba açarsın tazminatınıda alırsın öyle kolay değil..

buraya geldiğimde boşanmıştım zaten

Bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum.Genel müdür olmak değil insan olabilmek marifet.Madem böyle bir işyerinde tek başına aç kurtların yanında kalacaksın bir yandan iş aramaya çalış.Herkesin evlendiği çoğu kişinin işten ayrıldığı bir dönem iş bulman daha kolaylaşacaktır.Eski genel müdürünle görüş sana uygun başka bir yerde iş atarlayabilir mi sana bunu sor.Allah yardımcın olsun ne diyeyim arkadaşım ya...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah cezalarını versin......
Boşanmış bi kadının Namus ahlak anlayışı yokmuş gibi gören reziller!!!!

iğrenç insanlar dicek birsey bulamıyor ınsan sakın kabul etme tatlım

Allah kahretsin böyle pislikleri.Bunlara insan demek dahi fazla ne yani bir kadın boşandığı zaman ahlaksız mı oluyor her haltı yer gözüyle mi bakılıyor.Şimdi namuslu olan kim insan kendinde olmayanı başkasında ararmış.Bi dönem bende maruz kalmıştım yeni boşandığım dönemlerde ağlamaktan gözlerim şiş giderdim ofise.Ahlaksız adam, geceniz çok yoğun geçmiş anlaşılan dedi ve ben hala bu pislikle aynı ortamda çalışmak zorundayım.Sürekli gardımı almış vaziyetteyim ve bazen çok yoruluyorum.

Yuhh pislikler!!!
Sen bu şirkette yıllardır çalışmıyor muydun? Neden şimdi bu yaş medeni hal soruları? Allah bildiği gibi yapsın hepsini.
Çok zor ama işten çıkarılana kadar sık dişini. Çok ileri boyuta taşınırsa alır çantanı çıkarsın zaten.
İnşallah dedikodu çıkmaz. Asistanları olmasan bile pisliklerden biri ortaya bir laf atar herkese konuşacak muhabbet çıkar.
Bol bol sabır duası oku.

benim gibi her an diken üstündesin değil mi çok zor bir durum ALLAH yardımcımız olsun

hay Allah kahretsin ya.

hiiiç anlayamayacağım sanırım bu boşanmış kadınlara yapılan muamelenin mantığını.

çok zor durumunuz Allah yardımcınız olsun. zaten kabul etmiycem demişsiniz, tabi ki etmeyin ve belli bir süre, en azından bu pisliklerin pipileri kopana kadar, kökleri kuruyana kadar asık suratlı, sert olun bazen aptal rolü oynayın, adamlarda utanma yok ki neler ima etmeye çalışırlar kim bilir?

ezik durmayın sakın, üstünüze gelmesinler. bol bol dua, iyi enerji, müzik artık ne iyi geliyorsa size.

benim gibi her an diken üstündesin değil mi çok zor bir durum ALLAH yardımcımız olsun

Aminn güzel arkadaşım.Allah yardımız olsun bende çok düşündüm işten ayrılmayı ama yapamadım sürekli dua ettim ya sabır dedim.Ki bu insan müsveddesi eski eşimle tanışmış sohbet etmiş insandı uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz.Zor hep suratın asık hep etrafında bir duvarla gezmek çok zor,işine taş koymaya çalışır,şikayet etmek için her fırsatı değerlendirir ama dediğim gibi bol bol dua et rabbime sığın.Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar ki bizim gibi kadınlar bi kanadı kırıktır ama güçlüdür rabbim mazluma eziyet edeni yanına bırakmaz.Sen sabır de.

yanımdan geçerken asık surat geçerlerdi şimdi gülümseme baş ile selamlamalar malum yarış var

çok zor çokkk bunlar 3 kişi 1 değilki hayır yani hep suratım asıktır kendime pek dikkat etmem giyim makyaj falan pek yapmam kendi halimde iş kolik biriyim anlamadım gitti

Çok çok üzüldüm sözcüklerin kifayetsiz kaldığı bir an benim için. Allah yardımcınız olsun.

çok zor çokkk bunlar 3 kişi 1 değilki hayır yani hep suratım asıktır kendime pek dikkat etmem giyim makyaj falan pek yapmam kendi halimde iş kolik biriyim anlamadım gitti

Bizim ne kıyafetimiz ne yaşam tarzımız bunları yaptıran adamların zihniyeti pislik küçük bi fırsat bulma peşindeler.Ki bende öyle bi insanım işyerinde çalışan tek bayan yönetici benim bide bu pislik.Herkes biliyor eminim boşandğımı çünkü eşim arada gelirdi önceleri laf arasında sorarlardı eşiniz nerde diye yurtdışında olduğunu bayramlarda geldiğini söylerdim.Yani bi şekilde hep kendimizi korumak zorundayız.Tabiki seninki daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…