Çok büyük taciz ortamı olmadığı müddetçe sakın ordan kaçma. Sen çizgini hiç bozma. Bakma o mendebur surtalarına. Sen tedirgin olursan hoşlarına gider erkek beyni farklı çalışıyor.
Sert ve güçlü ol.
Sen sadece sabret ve dua et gör bak nasıl bu muhabbetleri ayaklarına dolanıyor. Allah sabredenleri mükafatlandırıyor.
Bence de sakın kabul etme asistanlığı işten çıkarırlarsa tazminatını alırsın mutlaka.
şuan zaten yüzüme sözlü olarak pek fazla bişey söylenmedi sana şöyle anlatayım geçen gün toplantı vardı gm benim yanımdan geçerken şeyime baktığını gördüm sonra göz göze geldik ters ters yüzüne baktım kafasını çevirip elini fermuarına attı
diğer müdür kaç yaşındasın evlimisin falan dedi ben bekarım evlenmek niçin yaşım küçük dedim sırf boşandım dememi bekledi
diğeri ise seksi bakışlar atıyor bana ama iğrenç biri bunların üçü kanka diyebilirim
zaten bana asistanlık teklif ettiklerinde kabul etmiycem çıkartsınlar işten
Sen bu firmada 6 yıldır çalışıyorsun senin boşanmış olduğunu bilmiyorlarmı yani evlimi sanıyorlar düğününe çağırmadın mı? Ayrıca kimseye pabuç bırakma bence seslerini görüntülerini kaydet başına birşey geldiğinde kullanırsın
bence bunlar ağır taciz...
hayır hayatım kimse boşandığımı bilmiyor öğrenmelerinin tek bir yolu vardı kimlikte medeni hal kısmı orada benim bekar yazıyor
ondan öğrenemediler ayrıca o kadınada moralim bozuk olduğu bir zaman anlatmıştım sağolsun
düğününe çağırmadınm ı iş arkadqşlarını? boşver o kadını olan olmuş kimseye pabuç bırakma ters çıkış seslerini kaydet eğer birşey olursa görüntülerini kaydet daba açarsın tazminatınıda alırsın öyle kolay değil..
kızlar olayı size aynen anlatıyorum 6 yıldır aynı şirkette çalışıyorum 27 yaşındayım boşanmış bir bayanım 3 yıl şirket yöneticilerinden birinin asistanlığını yaptım sağ olsun beni kızı gibi sever 3 yıl sonunda şirket yönetimi değişti genel müdür falan neyse buraya kadar biRşey yok benim boşanmış olduğumu kimse bilmezdi
yönetimle beraber asistanı olduğum şahısta değişti ama oda iyi biri gel gelelim bizim gm nin arkadaşı 55 yaşında falan bi konuşma arasında kadının biri benim boşanmış olduğumu söylemiş oda diğer yöneticilere söylemiş yattım yatıcam götürdüm götürücem diye doğal olarak bu zeka yoksunlarının bana bakışı değişti yer gibi bakıyoRlar şimdi ise bizim gm ben kendime asistan istiyorum sadece benimle ilgilenecek genç güzel olsun falan demiş( genç kadınlarla sevişen erkeklerin kalp kolestrol rahatsızlığı olmadığına inanıyorlarmış) oysaki onun zaten asistanı var ama iç evlenmemiş saf temiz bir kız
şimdi beni kızı gibi seven adam işten ayrılacak beni çağırdı durum bu gm seni asistan isteyecek kesinlikle kabul etme durum bundan ibaret dedi gardını al kızım dedi yani şimdi benim yüzüme bakmayan adamlar Çapkın bakışlar atıp gülümsüyorlar şimdi benim hatam nerede
TÜRKİYEDE KADIN OLMAK ZOR,HELE DULSAN DAHADA ZOR.
Allah cezalarını versin......kızlar olayı size aynen anlatıyorum 6 yıldır aynı şirkette çalışıyorum 27 yaşındayım boşanmış bir bayanım 3 yıl şirket yöneticilerinden birinin asistanlığını yaptım sağ olsun beni kızı gibi sever 3 yıl sonunda şirket yönetimi değişti genel müdür falan neyse buraya kadar biRşey yok benim boşanmış olduğumu kimse bilmezdi
yönetimle beraber asistanı olduğum şahısta değişti ama oda iyi biri gel gelelim bizim gm nin arkadaşı 55 yaşında falan bi konuşma arasında kadının biri benim boşanmış olduğumu söylemiş oda diğer yöneticilere söylemiş yattım yatıcam götürdüm götürücem diye doğal olarak bu zeka yoksunlarının bana bakışı değişti yer gibi bakıyoRlar şimdi ise bizim gm ben kendime asistan istiyorum sadece benimle ilgilenecek genç güzel olsun falan demiş( genç kadınlarla sevişen erkeklerin kalp kolestrol rahatsızlığı olmadığına inanıyorlarmış) oysaki onun zaten asistanı var ama iç evlenmemiş saf temiz bir kız
şimdi beni kızı gibi seven adam işten ayrılacak beni çağırdı durum bu gm seni asistan isteyecek kesinlikle kabul etme durum bundan ibaret dedi gardını al kızım dedi yani şimdi benim yüzüme bakmayan adamlar Çapkın bakışlar atıp gülümsüyorlar şimdi benim hatam nerede
kızlar olayı size aynen anlatıyorum 6 yıldır aynı şirkette çalışıyorum 27 yaşındayım boşanmış bir bayanım 3 yıl şirket yöneticilerinden birinin asistanlığını yaptım sağ olsun beni kızı gibi sever 3 yıl sonunda şirket yönetimi değişti genel müdür falan neyse buraya kadar biRşey yok benim boşanmış olduğumu kimse bilmezdi
iğrenç insanlar dicek birsey bulamıyor ınsansakın kabul etme tatlım
şuan zaten yüzüme sözlü olarak pek fazla bişey söylenmedi sana şöyle anlatayım geçen gün toplantı vardı gm benim yanımdan geçerken şeyime baktığını gördüm sonra göz göze geldik ters ters yüzüne baktım kafasını çevirip elini fermuarına attı
diğer müdür kaç yaşındasın evlimisin falan dedi ben bekarım evlenmek niçin yaşım küçük dedim sırf boşandım dememi bekledi
diğeri ise seksi bakışlar atıyor bana ama iğrenç biri bunların üçü kanka diyebilirim
zaten bana asistanlık teklif ettiklerinde kabul etmiycem çıkartsınlar işten
Allah kahretsin böyle pislikleri.Bunlara insan demek dahi fazla ne yani bir kadın boşandığı zaman ahlaksız mı oluyor her haltı yer gözüyle mi bakılıyor.Şimdi namuslu olan kim insan kendinde olmayanı başkasında ararmış.Bi dönem bende maruz kalmıştım yeni boşandığım dönemlerde ağlamaktan gözlerim şiş giderdim ofise.Ahlaksız adam, geceniz çok yoğun geçmiş anlaşılan dedi ve ben hala bu pislikle aynı ortamda çalışmak zorundayım.Sürekli gardımı almış vaziyetteyim ve bazen çok yoruluyorum.
benim gibi her an diken üstündesin değil mi çok zor bir durum ALLAH yardımcımız olsun
Yuhh pislikler!!!
Sen bu şirkette yıllardır çalışmıyor muydun? Neden şimdi bu yaş medeni hal soruları? Allah bildiği gibi yapsın hepsini.
Çok zor ama işten çıkarılana kadar sık dişini. Çok ileri boyuta taşınırsa alır çantanı çıkarsın zaten.
İnşallah dedikodu çıkmaz. Asistanları olmasan bile pisliklerden biri ortaya bir laf atar herkese konuşacak muhabbet çıkar.
Bol bol sabır duası oku.
Aminn güzel arkadaşım.Allah yardımız olsun bende çok düşündüm işten ayrılmayı ama yapamadım sürekli dua ettim ya sabır dedim.Ki bu insan müsveddesi eski eşimle tanışmış sohbet etmiş insandı uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz.Zor hep suratın asık hep etrafında bir duvarla gezmek çok zor,işine taş koymaya çalışır,şikayet etmek için her fırsatı değerlendirir ama dediğim gibi bol bol dua et rabbime sığın.Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar ki bizim gibi kadınlar bi kanadı kırıktır ama güçlüdür rabbim mazluma eziyet edeni yanına bırakmaz.Sen sabır de.
çok zor çokkk bunlar 3 kişi 1 değilki hayır yani hep suratım asıktır kendime pek dikkat etmem giyim makyaj falan pek yapmam kendi halimde iş kolik biriyim anlamadım gitti
Çok çok üzüldüm sözcüklerin kifayetsiz kaldığı bir an benim için. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?