Dipdipe bende düşünmüyorm mutlaka araba dolmuş vs gerektirecek bir yer seçerm oturmak icinBen kvme kızdığım zamanlar olsa da çalıştığım için kızımla ilgili çok desteğini gördüm hala görüyorum mesela sömestrda o bakıcak yine,tam gün özel okulda ama yine de hasta oluyor tatil oluyor kar tatili oluyor hep ihtiyacın oluyor,yardımcı oluruz diyorsalar ben yakında olmayı tercih ederim hoş biz dipdibeyiz o kısım pek hoş değil bi on on beş dakika araba mesafesi olsun aranızda
Ben kv günahım kadar sevmem ama çocukların hatırı için başka ilçeye bile gitmiyoruz.Merhabalar bu yıl tayin nedeniyle il belirlememiz gerekiyor kızlar ama biz çok kararsız kaldık. Eşimde bende 9 yıllıdr çalışıyorz.bu süre içinde hep aileden uzak yerde çalışmak zorunda kaldık 2 cocugumz var 5 ve 1 yaşında. İkimizde vardialı çalışıyorz haftasonumuz fln yok yani. Çok değil ama ayda 2 veya 3 kerede olsa birkaç saatlığıne eşimle çalışma saatlerimiz çakışıyor gece veya haftasonu ikimizinde çalıştığı zamanlar oluyor cocukları bakıcıya veya birilerine rica etmek zorunda kalıyorz. Bu yıl eşimin ailesinin yaşadığı şehri tercih etme hakkımız var annemin olduğu yer olmuyor malesef ama eşimin memleketi de annemlere 1.5saat uzaklıkta yakın yani. Çok kararsız kaldım kızlar kv görümce elti eşimin yengeler vs hepsi bu şehirde bunlarla aynı şehirde yaşamak zor mudur? Hiç biriyle sıkıntım yok ama şimdiye kadar hep uzak şehirde yaşadığım için diye düşünüyorm yakın olursam sorunlar yaşar mıyım? Eşim çocuklar için iyi olur gidelim diyor ama istemiyorsan karar senin diyor o da çok kararsız yani? Siz olsanız benim yerimde çalışan ve çocuklu ne yapardınız eşininizin akrabalarının olduğu şehri tercih eder miydiniz?değerli fikirleriniz için şimdiden teşkler
Evt bir daha 10 yıl tayin isteyemeyeceğim. Büyük iki yıl sonra okula başlayacak her haftasonu tatil sömestri yazın 3 ay tatil olacak. Ve 13/14 yaşlarına kadar evde yalnız kalaileceğini sanmıyorm. Bilmiyorm abartıyır muyum ama?
Gitme .Merhabalar bu yıl tayin nedeniyle il belirlememiz gerekiyor kızlar ama biz çok kararsız kaldık. Eşimde bende 9 yıllıdr çalışıyorz.bu süre içinde hep aileden uzak yerde çalışmak zorunda kaldık 2 cocugumz var 5 ve 1 yaşında. İkimizde vardialı çalışıyorz haftasonumuz fln yok yani. Çok değil ama ayda 2 veya 3 kerede olsa birkaç saatlığıne eşimle çalışma saatlerimiz çakışıyor gece veya haftasonu ikimizinde çalıştığı zamanlar oluyor cocukları bakıcıya veya birilerine rica etmek zorunda kalıyorz. Bu yıl eşimin ailesinin yaşadığı şehri tercih etme hakkımız var annemin olduğu yer olmuyor malesef ama eşimin memleketi de annemlere 1.5saat uzaklıkta yakın yani. Çok kararsız kaldım kızlar kv görümce elti eşimin yengeler vs hepsi bu şehirde bunlarla aynı şehirde yaşamak zor mudur? Hiç biriyle sıkıntım yok ama şimdiye kadar hep uzak şehirde yaşadığım için diye düşünüyorm yakın olursam sorunlar yaşar mıyım? Eşim çocuklar için iyi olur gidelim diyor ama istemiyorsan karar senin diyor o da çok kararsız yani? Siz olsanız benim yerimde çalışan ve çocuklu ne yapardınız eşininizin akrabalarının olduğu şehri tercih eder miydiniz?değerli fikirleriniz için şimdiden teşkler
İşte işin kötü yanı bizim beraber çalıştığımız saatler hep aynı standart değil yanı bazen bir ayda birkaç gün bazı aylar hic olmuyor bazı nöbetlerden de son 1 saat içinre haberimiz oluyor. Haftasonları için plansız bir çalışma sistemimiz var çoğunluklaAğrısız başını ağrıtma. Ikinizin de çalîştığı vakit bakıcı tutun daha iyi, bir kaç saatliğine değil mi?
Bizde tayin doneminde yazmadik esimin memleketini esimde saygi duydu bu konuda gelgor ailesi herne kdr yirtsada kendilerini zaten haz etmiyorum hicbirinden kesin bosanirdik ne hikmetse izinde gideriz eltime kvdeme gorimceme bir kiskanclik alir yurur bdnce uzak bi sehre gidin bakici falan ayarlanir cnm yeterki evdeki huzurunuz bozulmasin suan istda yasiyoruz dogudan geldik tercih disi esim ankarali benim kurslarim oluyo ankarada her gittigimde .. moral egitim merkezinde kaliyorim var gerisini sen dusun kendi ailemede uzak oldugum icin iyiki diyorum ailevi sorunlarka ugrasmaktan yildim artik egerki dogudan tayin isteyeceksinz ist ve cevresinide yazmayin full istda caktilar ben es durumdan geldim sayilir ist cok zor her yonuyle saglicakla kall..Merhabalar bu yıl tayin nedeniyle il belirlememiz gerekiyor kızlar ama biz çok kararsız kaldık. Eşimde bende 9 yıllıdr çalışıyorz.bu süre içinde hep aileden uzak yerde çalışmak zorunda kaldık 2 cocugumz var 5 ve 1 yaşında. İkimizde vardialı çalışıyorz haftasonumuz fln yok yani. Çok değil ama ayda 2 veya 3 kerede olsa birkaç saatlığıne eşimle çalışma saatlerimiz çakışıyor gece veya haftasonu ikimizinde çalıştığı zamanlar oluyor cocukları bakıcıya veya birilerine rica etmek zorunda kalıyorz. Bu yıl eşimin ailesinin yaşadığı şehri tercih etme hakkımız var annemin olduğu yer olmuyor malesef ama eşimin memleketi de annemlere 1.5saat uzaklıkta yakın yani. Çok kararsız kaldım kızlar kv görümce elti eşimin yengeler vs hepsi bu şehirde bunlarla aynı şehirde yaşamak zor mudur? Hiç biriyle sıkıntım yok ama şimdiye kadar hep uzak şehirde yaşadığım için diye düşünüyorm yakın olursam sorunlar yaşar mıyım? Eşim çocuklar için iyi olur gidelim diyor ama istemiyorsan karar senin diyor o da çok kararsız yani? Siz olsanız benim yerimde çalışan ve çocuklu ne yapardınız eşininizin akrabalarının olduğu şehri tercih eder miydiniz?değerli fikirleriniz için şimdiden teşkler
ederdim , hatta yapıcam da. ama benim sadece görümceler var. 3 tane. hepsi de biribirinden iyi insanlar.hiç biri bana görümcelik yapmıyor. arkadaş gibiyiz. en büyüğü zaten abla gibi. bu yüzden sakınca görmüyorum. sizinkilerin insani yönüne göre bu kararı verin bence.Merhabalar bu yıl tayin nedeniyle il belirlememiz gerekiyor kızlar ama biz çok kararsız kaldık. Eşimde bende 9 yıllıdr çalışıyorz.bu süre içinde hep aileden uzak yerde çalışmak zorunda kaldık 2 cocugumz var 5 ve 1 yaşında. İkimizde vardialı çalışıyorz haftasonumuz fln yok yani. Çok değil ama ayda 2 veya 3 kerede olsa birkaç saatlığıne eşimle çalışma saatlerimiz çakışıyor gece veya haftasonu ikimizinde çalıştığı zamanlar oluyor cocukları bakıcıya veya birilerine rica etmek zorunda kalıyorz. Bu yıl eşimin ailesinin yaşadığı şehri tercih etme hakkımız var annemin olduğu yer olmuyor malesef ama eşimin memleketi de annemlere 1.5saat uzaklıkta yakın yani. Çok kararsız kaldım kızlar kv görümce elti eşimin yengeler vs hepsi bu şehirde bunlarla aynı şehirde yaşamak zor mudur? Hiç biriyle sıkıntım yok ama şimdiye kadar hep uzak şehirde yaşadığım için diye düşünüyorm yakın olursam sorunlar yaşar mıyım? Eşim çocuklar için iyi olur gidelim diyor ama istemiyorsan karar senin diyor o da çok kararsız yani? Siz olsanız benim yerimde çalışan ve çocuklu ne yapardınız eşininizin akrabalarının olduğu şehri tercih eder miydiniz?değerli fikirleriniz için şimdiden teşkler
Benim de iki görümcem var bir ablalık yönleri yoktur sevgileride pek yoktur evlilik başında ufak tefek bazı sıkıntılar yaşamıştık oyüzdn ben mesafe koydum biraz belki oyüzden belki yapıları gereği pek aramaz sormazlar soğukturlar eşimde öyle gerçi 4 kardeşler 4 de birbiriyle ayda 1 ya görüşüyor ya görüşmüyorlarederdim , hatta yapıcam da. ama benim sadece görümceler var. 3 tane. hepsi de biribirinden iyi insanlar.hiç biri bana görümcelik yapmıyor. arkadaş gibiyiz. en büyüğü zaten abla gibi. bu yüzden sakınca görmüyorum. sizinkilerin insani yönüne göre bu kararı verin bence.
eşimle de çok sık görüşmezler ama çok da bağlıdırlar birbirlerine. biz evlenirken ben nasıl istiyorsam öyle yaptılar. ben de onların isteklerini geri çevirmedim ama. hoş benim tek istediğim huzurlu geçmesiydi. çok şükür de öyle oldu.sağolsunlar severler de beni. ben de onları ki zaten sevilmeyecek gibi değiller. kaynanam çok iyi bi insanmış mesela. keşke tanısaydım diyorum.Benim de iki görümcem var bir ablalık yönleri yoktur sevgileride pek yoktur evlilik başında ufak tefek bazı sıkıntılar yaşamıştık oyüzdn ben mesafe koydum biraz belki oyüzden belki yapıları gereği pek aramaz sormazlar soğukturlar eşimde öyle gerçi 4 kardeşler 4 de birbiriyle ayda 1 ya görüşüyor ya görüşmüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?