BENİM İÇİN EMPATİ YAPIP YORUMLAR MISINIZ?

Dipdipe bende düşünmüyorm mutlaka araba dolmuş vs gerektirecek bir yer seçerm oturmak icin

Ben kv günahım kadar sevmem ama çocukların hatırı için başka ilçeye bile gitmiyoruz.

uzunmuş o zaman iyice düşünmekte fayda var. benim büyük 12 yaşında en fazla 1 saat falan bırakıyorum yalnız bence abartmıyorsunuz.
birde sadee hafta sonu değil okul çıkışıda problem oluyor. tam gün okul yok özele verseniz yine ya okulda bekleyecek ya biri karşılayacak evde.

Ağrısız başını ağrıtma. Ikinizin de çalîştığı vakit bakıcı tutun daha iyi, bir kaç saatliğine değil mi?

Ben de uzaklık candır diyenlerdenim esasen. Am çocuk söz konusu oldu mu insanın eli kolu bağlanıyor. Benimki kreşe gidiyor. El ayak hastalığına yakalandı. Mazeret izni bir gün verdiler sadece. Refakatçi izni olmuyor. Şükür ki haftasonuna denk geldi. Bakacak kimse yok babası da ha deyince izin alamıyor. Hastalık durumu ya da acil başka bir durum oldu mu elin kolun bağlı. Hepimiz hastalıktan kırıldık bir ara. Neyse ki nöbetleşe hastalandık da birbirimize bakabildik. Allah yardım etti biraz da. Çocuk olunca yanında bir aile büyüğü sana kol kanat gerecek birini arıyorsun. Ben çok doldum galiba

Uzaklık candır da erkek tarafı da canavar değil. Biz iki tarafa da aşırı yakın oturuyoruz, annemler bir üst sokakta kvler onun üst sokağında ama 4 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadık. Yani tamamen eşinize ve ailesinin yapısına bağlı.

Sorun yaşandığında torun morun gözleri görmez yaklaşmayın derim.

Biz benim ailemin olduğu şehirdeyiz. Benim ailem genel olarak kimsenin rahatını veya huzurunu kaçırmaz. Istersen gidersin, istemesen kimse "neden gelmedin, neden aramadin" demez. Ama herkes eşimi çok sever ve sayar ve bunu ona hissettirirler. Esinizin ailesi nasıl bilmiyorum. Çocuklarım anneannelerini ve halalarini, kuzenlerini felan o kadar seviyor ki,sahsen başka şehiri tercih etmezdim. Aile olarak toplanmak da güzel oluyor yeri geldiğinde. Tabi tercih sizin. Aileler iyiselee gidilebilir.. Yok sorun olur diye tahmin ediyorsaniz gitmeyin

Gitme .

Ağrısız başını ağrıtma. Ikinizin de çalîştığı vakit bakıcı tutun daha iyi, bir kaç saatliğine değil mi?
İşte işin kötü yanı bizim beraber çalıştığımız saatler hep aynı standart değil yanı bazen bir ayda birkaç gün bazı aylar hic olmuyor bazı nöbetlerden de son 1 saat içinre haberimiz oluyor. Haftasonları için plansız bir çalışma sistemimiz var çoğunlukla

Çocuğunu onlara baktırdıkça iç işlerine karışacaklar ve huzurun bozulacak eğer baska imkanın varsa onu zorla

Bakıcı bulabileceğiniz bir şehire gidin. Bütün sülalenin aynı yerde olması yakın oldukları anlamına gelebilir. Siz mesafenizi korumakta zorlanacaksınızdır. İlişkiniz tamamen değişecek. Çok güzel uyum da sağlayabilirsiniz çok kötü de olabilirsiniz. Çocuklar kendilerine yakın olsun diye aşırı şımartıp size karşı doldurabilirler de size yardımcı olmak için çok iyi bakıp her ihtiyacınız olduğunda koşabilirler de.
Her ihtimali düşünmeniz lazım. Her boş anınızda ya size gelmek ya da sizi çağırmak isteseler, evlerinde hizmet, iş bekleseler mesela nasıl bir tepki verirsiniz?

Bizde tayin doneminde yazmadik esimin memleketini esimde saygi duydu bu konuda gelgor ailesi herne kdr yirtsada kendilerini zaten haz etmiyorum hicbirinden kesin bosanirdik ne hikmetse izinde gideriz eltime kvdeme gorimceme bir kiskanclik alir yurur bdnce uzak bi sehre gidin bakici falan ayarlanir cnm yeterki evdeki huzurunuz bozulmasin suan istda yasiyoruz dogudan geldik tercih disi esim ankarali benim kurslarim oluyo ankarada her gittigimde .. moral egitim merkezinde kaliyorim var gerisini sen dusun kendi ailemede uzak oldugum icin iyiki diyorum ailevi sorunlarka ugrasmaktan yildim artik egerki dogudan tayin isteyeceksinz ist ve cevresinide yazmayin full istda caktilar ben es durumdan geldim sayilir ist cok zor her yonuyle saglicakla kall..

Benim ailem farklı şehirde, eşimin sülalesi de yaşadığımız şehirde. Hepimiz gül gibi geçinip gidiyoruz. Hatta aylık kahvaltılarımız yemeklerimiz sekteye uğruyor son dönemlerde eltilerle bayağı dert yandık kayınpedere. İkinci kızımın doğumuna da annem gelemedi ani oldu eltilerim koştu yanıma. Elbette ufak tefek şeyler olur ama önemli olan büyütmemek.

ederdim , hatta yapıcam da. ama benim sadece görümceler var. 3 tane. hepsi de biribirinden iyi insanlar.hiç biri bana görümcelik yapmıyor. arkadaş gibiyiz. en büyüğü zaten abla gibi. bu yüzden sakınca görmüyorum. sizinkilerin insani yönüne göre bu kararı verin bence.

Tercih etmezdim. Bir bakıcı tutardım ayda kaç gün bırakacaksam o günün paralarını ödeyecek şekilde.

Benim de iki görümcem var bir ablalık yönleri yoktur sevgileride pek yoktur evlilik başında ufak tefek bazı sıkıntılar yaşamıştık oyüzdn ben mesafe koydum biraz belki oyüzden belki yapıları gereği pek aramaz sormazlar soğukturlar eşimde öyle gerçi 4 kardeşler 4 de birbiriyle ayda 1 ya görüşüyor ya görüşmüyorlar

eşimle de çok sık görüşmezler ama çok da bağlıdırlar birbirlerine. biz evlenirken ben nasıl istiyorsam öyle yaptılar. ben de onların isteklerini geri çevirmedim ama. hoş benim tek istediğim huzurlu geçmesiydi. çok şükür de öyle oldu.sağolsunlar severler de beni. ben de onları ki zaten sevilmeyecek gibi değiller. kaynanam çok iyi bi insanmış mesela. keşke tanısaydım diyorum.
dediğiniz gibiyse ilişkiler gitmezdim büyük ihtimalle.srüekli huzursuzluk olması çekilir bi durum değil.

Belki iyi insanlardır eşinizin ailesi. Ama uzak olmak her zaman daha iyi Çocuklar büyür. Kreş vs derken geçer zaman. Ben olsam gitmem yani

Ben tercih etmezdim uzakta olan her zaman daha tatlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…