BENİM İÇİN EMPATİ YAPIP YORUMLAR MISINIZ?

Bu zaman kadar kimse varmıydı yanınızda yok pekala iadare ettiniz. Ağrısız başınıza dert almayın derim ben

nasıl insanlar olduklaırnı siz daha iyi bilirsiniz.

aynı eve taşınıyor olsanız evet kesinlikle hayır derdik ama aynı şehir için kesin hayır demenin manası yok. herkes eş aile ile farklı şehirde mi yaşıyor sanki.

Esimin ailesiyle ayni sehirde yasiyorum. Burasi ayni zamanda benim de dogup buyudugum yer. Bana bir getirisi yok,ama cocugum icin cok iyi. Neden derseniz benim sadece annem ve teyzelerim var. Ama esimin amcasi,halasi,kuzenleri,teyzeleri var. Oglum amca bilsin,yenge bilsin,abi kuzen kardes bilsin benim icin bulunmaz bir nimet. Cocuk yetistirirken cocugun iyiligini dusunuyorsaniz akrabalarini tanimasina izin vermelisiniz

Kesinlikle giderdim. Çocuklarımı güvenle emanet edebileceğim yer var diye sevinçten uçardım,bu nimetten sonuna kadar faydalanırdım :)
Ailelerden farklı şehirde yaşarken çocuk olduktan sonra ailelerin olduğu yere taşınan biri olarak söylüyorum :)

Bu eşinin tarafına da bağlı bi durum. Mesela biz ayni sehirdeyiz iki uç ay gelmedikleri olur biz bazen uç dört haftada bir gideriz falan sürekli gorusuyoruz sürekli bizdeler diye bi durum yok yani. Ama sürekli sizin evden çıkmayacak insanlarsa uzak olun daha iyi derim.

Şimdilik öyle bir tavırları yok gibi yani ayrı şehirreyiz 10 saat uzaklıkta senede 1kere gelip 10/15 gün kalırlar bukadar. Bizde oraya gittiğimizde görümceler yengeler gelirler birkez bir kac saat oturup giderler.7 yıllık evliliğimde bu böyle daha önce yaşadğım şehir biraz daha yakındı 4 saat gibi ozmn daha sık geliyorlardı kv görümceler. Bilemedim işte bende çok sevmem öyle sürekli girip çıksınlar ya da ben sık gideyim istemem

bütün içtenliğimle yazaıyorum sana bunu
eşiminde benımde işlerimiz özel sektör ,memleketimiz aynı ve onlarla aynı şehirde kv annem ablalarım görümce gerekli gereksiz
kım varsa hepsi burada ,
ve ben hafta sonu dualar ettim allahım sen hayırlısıyla kısmetimiz izmire aç gidelim buralardan diye
kocam oradan atladı ben antalya yada raziyım diye , ,
öyle bir iş durumum olursa ve inşallah olur eşyalarımı toplayınca haber verecem ,

bilmem anlatabildim mi , ne kadar uzak o kadar iyi ,

Çok uzak olmayıda ben istemiyorm bilmiyorm iyi mi yapıyorm kötü mü ama çok zor bir karar ya en iyisi 2/3 saatlık uzaklıkta bir il olsun diyoruz ama?? Hala kafa karışık

Belki uzaktan iyilerdir bilemiyorum.. bu sekilde devam edebiliyosanız edin derim ben..

Belki uzaktan iyilerdir bilemiyorum.. bu sekilde devam edebiliyosanız edin derim ben..
Evet şuan için bır z
Sıkıntım yok hiç biriyle ama bende onu düşünüyorm belki hep ayrı şehirlerde olduğumuz içindir ama bulunduğum şehirden ayrılmam zorunlu tayin istemem gerek şehir değişikliği illa olacak

Ben tercih etmezdim ama çocuk olunca her fedakarlık oluyor yalnız giderseniz yerleşirsiniz bir daha çıkış zor olur eşine rahat gelir
Ama çalışıyormuşsun da onları ne zaman göreceksin çok görmezsin zaten
Ay çok karışık bir durum bilemedim

Öyle karışık ki bir de bana sorun uykularım kaçıyor

Insanın insana ihtiyacı var. Eğer eşinin ailesi insan gibi insansa tabi ki git. Bunun hastalığı var, daha okulları başlamamış. Okul işi genelde sıkıntılı. Kim götürecek kim getirecek falan. Ama eşinle konuş çekirdek aile olarak kendi kararlarımızı kendimiz alalım diye. Mesela benim kv bizim yerimize karar vermeye bayılır fakat eşim musade etmez. Zaten çalışacağın için de çok görüşeceğinizi sanmıyorum. Inşallah hakkında hayırlısı olur.

Öyle çok düşünecek bir konu değil. Çocuklarınız var, ve okul zamanı geliyor. Iki tarafta çalışıyor.

Emanet edeceğiniz birilerine ihtiyacınız var.

Gelip giderler mi , yok söyle böyle olur mu diye hesaplamayin.

Elbette gelinip gidilir ailesini sonuçta. Mesafe mesafe diye diye aileyi yok etti gençler.
Herkesin ağzında şarkı gibi ..

Bakarsınız , çok rahatsız edici davranıyorlar o zaman sınırı belirlersiniz.

Gerçekten anlayışlı bir aileyse neden mesafe diye direniliyor ki.

Semt olarak biraz uzak bir yer secersiniz cok istiyorsaniz .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…