Bu zaman kadar kimse varmıydı yanınızda yok pekala iadare ettiniz. Ağrısız başınıza dert almayın derim benMerhabalar bu yıl tayin nedeniyle il belirlememiz gerekiyor kızlar ama biz çok kararsız kaldık. Eşimde bende 9 yıllıdr çalışıyorz.bu süre içinde hep aileden uzak yerde çalışmak zorunda kaldık 2 cocugumz var 5 ve 1 yaşında. İkimizde vardialı çalışıyorz haftasonumuz fln yok yani. Çok değil ama ayda 2 veya 3 kerede olsa birkaç saatlığıne eşimle çalışma saatlerimiz çakışıyor gece veya haftasonu ikimizinde çalıştığı zamanlar oluyor cocukları bakıcıya veya birilerine rica etmek zorunda kalıyorz. Bu yıl eşimin ailesinin yaşadığı şehri tercih etme hakkımız var annemin olduğu yer olmuyor malesef ama eşimin memleketi de annemlere 1.5saat uzaklıkta yakın yani. Çok kararsız kaldım kızlar kv görümce elti eşimin yengeler vs hepsi bu şehirde bunlarla aynı şehirde yaşamak zor mudur? Hiç biriyle sıkıntım yok ama şimdiye kadar hep uzak şehirde yaşadığım için diye düşünüyorm yakın olursam sorunlar yaşar mıyım? Eşim çocuklar için iyi olur gidelim diyor ama istemiyorsan karar senin diyor o da çok kararsız yani? Siz olsanız benim yerimde çalışan ve çocuklu ne yapardınız eşininizin akrabalarının olduğu şehri tercih eder miydiniz?değerli fikirleriniz için şimdiden teşkler
Şimdilik öyle bir tavırları yok gibi yani ayrı şehirreyiz 10 saat uzaklıkta senede 1kere gelip 10/15 gün kalırlar bukadar. Bizde oraya gittiğimizde görümceler yengeler gelirler birkez bir kac saat oturup giderler.7 yıllık evliliğimde bu böyle daha önce yaşadğım şehir biraz daha yakındı 4 saat gibi ozmn daha sık geliyorlardı kv görümceler. Bilemedim işte bende çok sevmem öyle sürekli girip çıksınlar ya da ben sık gideyim istememBu eşinin tarafına da bağlı bi durum. Mesela biz ayni sehirdeyiz iki uç ay gelmedikleri olur biz bazen uç dört haftada bir gideriz falan sürekli gorusuyoruz sürekli bizdeler diye bi durum yok yani. Ama sürekli sizin evden çıkmayacak insanlarsa uzak olun daha iyi derim.
Merhabalar bu yıl tayin nedeniyle il belirlememiz gerekiyor kızlar ama biz çok kararsız kaldık. Eşimde bende 9 yıllıdr çalışıyorz.bu süre içinde hep aileden uzak yerde çalışmak zorunda kaldık 2 cocugumz var 5 ve 1 yaşında. İkimizde vardialı çalışıyorz haftasonumuz fln yok yani. Çok değil ama ayda 2 veya 3 kerede olsa birkaç saatlığıne eşimle çalışma saatlerimiz çakışıyor gece veya haftasonu ikimizinde çalıştığı zamanlar oluyor cocukları bakıcıya veya birilerine rica etmek zorunda kalıyorz. Bu yıl eşimin ailesinin yaşadığı şehri tercih etme hakkımız var annemin olduğu yer olmuyor malesef ama eşimin memleketi de annemlere 1.5saat uzaklıkta yakın yani. Çok kararsız kaldım kızlar kv görümce elti eşimin yengeler vs hepsi bu şehirde bunlarla aynı şehirde yaşamak zor mudur? Hiç biriyle sıkıntım yok ama şimdiye kadar hep uzak şehirde yaşadığım için diye düşünüyorm yakın olursam sorunlar yaşar mıyım? Eşim çocuklar için iyi olur gidelim diyor ama istemiyorsan karar senin diyor o da çok kararsız yani? Siz olsanız benim yerimde çalışan ve çocuklu ne yapardınız eşininizin akrabalarının olduğu şehri tercih eder miydiniz?değerli fikirleriniz için şimdiden teşkler
Çok uzak olmayıda ben istemiyorm bilmiyorm iyi mi yapıyorm kötü mü ama çok zor bir karar yabütün içtenliğimle yazaıyorum sana bunu
eşiminde benımde işlerimiz özel sektör ,memleketimiz aynı ve onlarla aynı şehirde kv annem ablalarım görümce gerekli gereksiz
kım varsa hepsi burada ,
ve ben hafta sonu dualar ettim allahım sen hayırlısıyla kısmetimiz izmire aç gidelim buralardan diye
kocam oradan atladı ben antalya yada raziyım diye , ,
öyle bir iş durumum olursa ve inşallah olur eşyalarımı toplayınca haber verecem ,
bilmem anlatabildim mi , ne kadar uzak o kadar iyi ,
Evet şuan için bır zBelki uzaktan iyilerdir bilemiyorum.. bu sekilde devam edebiliyosanız edin derim ben..
Öyle karışık ki bir de bana sorun uykularım kaçıyorBen tercih etmezdim ama çocuk olunca her fedakarlık oluyor yalnız giderseniz yerleşirsiniz bir daha çıkış zor olur eşine rahat gelir
Ama çalışıyormuşsun da onları ne zaman göreceksin çok görmezsin zaten
Ay çok karışık bir durum bilemedim
Insanın insana ihtiyacı var. Eğer eşinin ailesi insan gibi insansa tabi ki git. Bunun hastalığı var, daha okulları başlamamış. Okul işi genelde sıkıntılı. Kim götürecek kim getirecek falan. Ama eşinle konuş çekirdek aile olarak kendi kararlarımızı kendimiz alalım diye. Mesela benim kv bizim yerimize karar vermeye bayılır fakat eşim musade etmez. Zaten çalışacağın için de çok görüşeceğinizi sanmıyorum. Inşallah hakkında hayırlısı olur.Merhabalar bu yıl tayin nedeniyle il belirlememiz gerekiyor kızlar ama biz çok kararsız kaldık. Eşimde bende 9 yıllıdr çalışıyorz.bu süre içinde hep aileden uzak yerde çalışmak zorunda kaldık 2 cocugumz var 5 ve 1 yaşında. İkimizde vardialı çalışıyorz haftasonumuz fln yok yani. Çok değil ama ayda 2 veya 3 kerede olsa birkaç saatlığıne eşimle çalışma saatlerimiz çakışıyor gece veya haftasonu ikimizinde çalıştığı zamanlar oluyor cocukları bakıcıya veya birilerine rica etmek zorunda kalıyorz. Bu yıl eşimin ailesinin yaşadığı şehri tercih etme hakkımız var annemin olduğu yer olmuyor malesef ama eşimin memleketi de annemlere 1.5saat uzaklıkta yakın yani. Çok kararsız kaldım kızlar kv görümce elti eşimin yengeler vs hepsi bu şehirde bunlarla aynı şehirde yaşamak zor mudur? Hiç biriyle sıkıntım yok ama şimdiye kadar hep uzak şehirde yaşadığım için diye düşünüyorm yakın olursam sorunlar yaşar mıyım? Eşim çocuklar için iyi olur gidelim diyor ama istemiyorsan karar senin diyor o da çok kararsız yani? Siz olsanız benim yerimde çalışan ve çocuklu ne yapardınız eşininizin akrabalarının olduğu şehri tercih eder miydiniz?değerli fikirleriniz için şimdiden teşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?