İçeriği silebilmek adına bi an İçin öyle yazdım bu kadar zoruna gidecek ne var tuhafsınızMune konu gitmis.
İçerik silmek yasakİçeriği silebilmek adına bi an İçin öyle yazdım bu kadar zoruna gidecek ne var tuhafsınız
Konuyu silmek yasakİçeriği silebilmek adına bi an İçin öyle yazdım bu kadar zoruna gidecek ne var tuhafsınız
İçeriği silebilmek adına bi an İçin öyle yazdım bu kadar zoruna gidecek ne var tuhafsınız
yahu konuyu neden sildin eski üye arkadaşımArkadaşlar bu kadar kötü niyetli davranacak ne var anlamadım. Eski üyeyim ama arkadaşıma yardımcı olmak istedim daha önce böyle açılmış bi sürü konu var. Bu kadar abartacak ne var yani?
Forum kurallarını bilmiyor musun?Arkadaşlar bu kadar kötü niyetli davranacak ne var anlamadım. Eski üyeyim ama arkadaşıma yardımcı olmak istedim daha önce böyle açılmış bi sürü konu var. Bu kadar abartacak ne var yani?
yahu konuyu neden sildin eski üye arkadaşım
Arkadaşlar bu kadar kötü niyetli davranacak ne var anlamadım. Eski üyeyim ama arkadaşıma yardımcı olmak istedim daha önce böyle açılmış bi sürü konu var. Bu kadar abartacak ne var yani?
Daha önce de içeriği silinen bi ton konu oldu 2013ten bu yana üyeyim.Forum kurallarını bilmiyor musun?
Zaten konu kapanacaksa neden arkadasın özeli burda kalsın yapmayın hepimiz kadınız yani. Kızın ilişkisi bitmiş yardım etmeye çalışıyorum. Burdan medet umduk. Zaten kapanacaksa neden deşifre olma ihtimali kalsın.
Çünkü açılan konular silinmiyor. Silinmesi yasak. Yine de Mune ile görüşün bu konuyu.Zaten konu kapanacaksa neden arkadasın özeli burda kalsın yapmayın hepimiz kadınız yani. Kızın ilişkisi bitmiş yardım etmeye çalışıyorum. Burdan medet umduk. Zaten kapanacaksa neden deşifre olma ihtimali kalsın.
Kapanacaksa hesabım kapanır tamam bi hata varsa bildirirsiniz bundan keyif almanız tuhaf gerçekten.Kotu niyetle ne alakasi var? Yaptiginiz sey kurallara aykiri. Bilmiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?