- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
- Konu Sahibi sadece_sevdim
-
cok enteresanya... kendi aileniz disinda birileri yok mu? ben cok karsiyim kuzen bilmemne.. yok annesi ablasinin kizini alacakmis da bilmemne bilmemne.. sizin de yasiniz kucuk.. tek goreugunuz ortam kendi aile ortaminiz sanirim.. herseyden once kendi ailenizden insanlara bakmamayi deneyin derim...
ben nasıl ki kendimi sakınıp koruyup kötü alışkanlık sahibi olmadan temiz bir hayat sürerek bir ilişkiye başlıyorsam karşımdaki adamın da ak pak olmasını isterdim
hiç bir kötülüğü olmadan tertemiz bir şekilde..
sonuçta erkekler bunu nasıl bir kızdan bekliyorlarsa kendılerıde öyle olmalılar her açıdan...
sen madde bağımlısı olsaydın o çocuk senın kahrını çeker miydi?
faceinde bir sürü erkek ekli olsaydı senı vurmaz mıydı?
bu çifte standart neden?
bu hayatı sadece 1 defa yasıyoruz.1 dk oncesının bıle tekrarı yokken bu ınsan ıcın kendı hayatınızdan vazgecmeye deger mı
haklısın belki de değmez..
ben nasıl ki kendimi sakınıp koruyup kötü alışkanlık sahibi olmadan temiz bir hayat sürerek bir ilişkiye başlıyorsam karşımdaki adamın da ak pak olmasını isterdim
hiç bir kötülüğü olmadan tertemiz bir şekilde..
sonuçta erkekler bunu nasıl bir kızdan bekliyorlarsa kendılerıde öyle olmalılar her açıdan...
sen madde bağımlısı olsaydın o çocuk senın kahrını çeker miydi?
faceinde bir sürü erkek ekli olsaydı senı vurmaz mıydı?
bu çifte standart neden?
bu soruların yanıtına da ' aşk işte ' diyebileceksen, sevgilinin sana aşık olmadığı sonucu çıkar. ne dersin?
canım ona aşk demiyorlar da işte...
bunu anlayabılmek için canının yanması gerekmez illa ki..
umarım mutsuz olmazsın
sen bu kanıya nasıl vardın peki onu merak ettim..
ona aşk diyorlar işte
Henüz yirmi yaşındasın,ne kaderi allah aşkına.
18 yaşında yaşadığınız çocukluk aşkı zaten,kaç kişi ilk aşkıyla veya çocukluk aşkıyla evliki?????
Şuan yaşadıkların sana çok büyük acılar gibi gelebilir,ama değil, Allah büyük acılar vermesin.
Sevgilinin madde bağımlısı olması tehlikeli,lütfen onun tam olarak temizlendiğinden emin olmadan hayaller kurma.
Son olarak canım bu yaşta dert etmen gereken şey okulun,veya okumuyorsan okuman gerektiği.
O çok dert ettiğin kaderin aşktan,sevgiden çok senin hayatına vereceğin yönle çiziliyor.(tabii akıllı olursan)
7sene boyunca hayatını düzeltmek için hayatına benim gibi biri girmemiş sebep bu.
sonuçta illa bırakmam yoluma bakarım derse zaten yapacak birsey yok belki canım yanar ama sonuçta yoluma bende bakarım.. umarım hayırlısı olur..
sen bu kanıya nasıl vardın peki onu merak ettim..
okul yok çalışıyorum.. işim var sorunum sevdiğimle onun temiz olmasını bekliyorum dediğin gibi tam emin olmadan da ciddi bişey olmaz zaten..
o zaman ılk once kendın sonra da senı hakedenler ıcın yenı bır baslangıc yapamaz mısın[/QUOyeni başlangıcımı o belirleyecek hayır yapamam derse o zaman emin ol dediğini yaparım..
Canım o çok şanslı senin gibi bir sevgilisi olsuğu için ama sen çok şansızsın onun gibi bir sevgilin olduğu için.Belkide sen doğru yapıyorsun,onu topluma kazandırmak için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun.Ben senin kadar sabırlı olamazdım sanırım.
çok basit ve çok mmantıklı birşey söylemiş arkadaş
sen buna katlanıyorsun ve bunu aşk olarak açıklıyorsun
aynısı senın başına gelseydi sen madde bağımlısı olsaydın 7 sene bu illetten kurtulamasaydın o çocuk senı beklemez direkt başka bir kadınla hayatını birleştirirdi yani sonuç olarak sana aşık olmadığını anlayabılırdık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?