benim kaderim neden hep böyle:(

benm sorunum kendi ailemden biriyle değil onunla bitti zaten sorunum su anki akraba bağım olmayan sevdiğimle

bu soruların yanıtına da ' aşk işte ' diyebileceksen, sevgilinin sana aşık olmadığı sonucu çıkar. ne dersin?

face konusunda bende arkadaslarımı ekliyorum belki de o bu konuda inat ediyor o konuyu geçiyorum sorun o değil evet haklısın ben madde bapğımlısı olsaydım bilmiyorum cekermiydi beni yoksa temiz birine mi giderdi bilemem..hersey eşit olsun die çabalıyorum..

canım ona aşk demiyorlar da işte...

bunu anlayabılmek için canının yanması gerekmez illa ki..

umarım mutsuz olmazsın

sonuçta illa bırakmam yoluma bakarım derse zaten yapacak birsey yok belki canım yanar ama sonuçta yoluma bende bakarım.. umarım hayırlısı olur..

sen bu kanıya nasıl vardın peki onu merak ettim..

çok basit ve çok mmantıklı birşey söylemiş arkadaş

sen buna katlanıyorsun ve bunu aşk olarak açıklıyorsun

aynısı senın başına gelseydi sen madde bağımlısı olsaydın 7 sene bu illetten kurtulamasaydın o çocuk senı beklemez direkt başka bir kadınla hayatını birleştirirdi yani sonuç olarak sana aşık olmadığını anlayabılırdık...

ona aşk diyorlar işte

Sen bu yolu giderken ablaların ikinci turu atıyordu…aşkın ne olduğunu biliyoruz. Herkes aşkı başka yaşar tam bir tanımı yoktur. Ama teorik olarak yanlışlar her zaman yanlıştır.2*2 =4 gibi matematik kuramına benzer doğruluğunu kimse inkar edemez.

Muhtemelen söylediklerimizi dikkate almayacaksın ama olurda eşref saatine denk gelir diye yazıyorum arkana bakmadan kaç.Hem akraba hem madde bağımlısı kuzum senin kendine kastın mı var.

okul yok çalışıyorum.. işim var sorunum sevdiğimle onun temiz olmasını bekliyorum dediğin gibi tam emin olmadan da ciddi bişey olmaz zaten..

7sene boyunca hayatını düzeltmek için hayatına benim gibi biri girmemiş sebep bu.

Canım o çok şanslı senin gibi bir sevgilisi olsuğu için ama sen çok şansızsın onun gibi bir sevgilin olduğu için.Belkide sen doğru yapıyorsun,onu topluma kazandırmak için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun.Ben senin kadar sabırlı olamazdım sanırım.

sonuçta illa bırakmam yoluma bakarım derse zaten yapacak birsey yok belki canım yanar ama sonuçta yoluma bende bakarım.. umarım hayırlısı olur..

Madde bağımlılığı o kadar kolay ırakılmaz canım.

2 sene bırakır,seni evlenmeye ikna eder gene başlayabilir.

İnan çok zor.

Bütün hayatını tetikte geçirmek zorunda kalırsın.

Ben ayrılamam diyorsan da bu adamla gelecek hayalleri kurma sakın.

kızlar bırakın ya herşeye verecek bir cevabı var. buraya neden konu açtı madem onu anlamadım. herkese muhalefet olacaksa. aklın yolu birdir. herkes yanlış diyor ama o aşığım diyor. o halde vites 5 devam canım.

Birde aşk demiyorlarmı kafayı yicem yok öyle bir şey .Çok seviyorum,ölüyorum bitiyorum diyenleri çok gördük biz hepsi seni elde edene kadar sonrası sıkıntılar.Bırak anası babası düzeltsin düzgün birisi ile evlen yazık etme kendine.

okul yok çalışıyorum.. işim var sorunum sevdiğimle onun temiz olmasını bekliyorum dediğin gibi tam emin olmadan da ciddi bişey olmaz zaten..

hayatının bir noktasında bu zayıflığı gösteren kişi paklansa da en küçük bunalımda yine ona sığınacaktır. zaten zayıf bir anında boyundurluğuna girmiş maddenin. bir daha mücadele edemeyecek bir durum olunca nolacak?

bence sabır değil...küçük yaşta Aşkın gözünü kör etmesi. İnşallah ayılır.

ewet haklısın ama bana bırakmıcam demedi ki..gelmesini bekliyorum..yok bırakmam derse tamm bende yoluma bakarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…