- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi sadece_sevdim
-
ewet haklısın ama bana bırakmıcam demedi ki..gelmesini bekliyorum..yok bırakmam derse tamm bende yoluma bakarım..
Muhtemelen söylediklerimizi dikkate almayacaksın ama olurda eşref saatine denk gelir diye yazıyorum arkana bakmadan kaç.Hem akraba hem madde bağımlısı kuzum senin kendine kastın mı var.
Canım hiçbir erkek olumsuz bir şey için yaparım ederim demez.Tabiiki sana bırakırım falan der.
akrabam değil onunla bitti.sadece temiz olmayı kabullenmiş bir madde bağımlısı..
anlıyorsun aslında senin gibi sert düşünmek lazım ama öyle biriyle hayat tabiki geçmez düzeltmenin yolları için derdimi buraya anlatıp ta rahatlamak için konu actım..
konu dışı olacak ama yanlış anlayan her üyeye bıkmadan düzgünce anlatman hoşuma gitti
arkadaşım sen hayır kurumu musun? bu kadar kişi toplanmış olmaz diyorsak bir bildiğimiz var
ne söylesek sevgilini savuunuyorsun. beni gibi sert ol emin ol daha az üzülürsün
konu dışı olacak ama yanlış anlayan her üyeye bıkmadan düzgünce anlatman hoşuma gitti
onu anlayabilirim illa ki 1olur 2olur 3te bakarım devam ediyr o zamn dediğimi yaparım
kızlar bırakın ya herşeye verecek bir cevabı var. buraya neden konu açtı madem onu anlamadım. herkese muhalefet olacaksa. aklın yolu birdir. herkes yanlış diyor ama o aşığım diyor. o halde vites 5 devam canım.
Safmıyım neyim, bu şimdi Askerde maddemi kullanmış???
Safmıyım neyim, bu şimdi Askerde maddemi kullanmış???
o zaman sen yazma canm vites 5 devam
Ne deseydim mutlu oldurdun?
Mesela “canım benim ne kadar ulu bir sevgin var? İnşallah bırakır canım bak söz vermiş sana nasıl olsa. Sen de destek ol.” Böyle bir şey mutlu eder miydi seni? Topic açmışsın herkes istediğini yazar. Ta oradan buraya yazma özgürlüğümü kısıtlayamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?