benim kaderim neden hep böyle:(

Muhtemelen söylediklerimizi dikkate almayacaksın ama olurda eşref saatine denk gelir diye yazıyorum arkana bakmadan kaç.Hem akraba hem madde bağımlısı kuzum senin kendine kastın mı var.

akrabam değil onunla bitti.sadece temiz olmayı kabullenmiş bir madde bağımlısı..

anlıyorsun aslında senin gibi sert düşünmek lazım ama öyle biriyle hayat tabiki geçmez düzeltmenin yolları için derdimi buraya anlatıp ta rahatlamak için konu actım..

arkadaşım sen hayır kurumu musun? bu kadar kişi toplanmış olmaz diyorsak bir bildiğimiz var

ne söylesek sevgilini savuunuyorsun. beni gibi sert ol emin ol daha az üzülürsün

Sadece sevdicegim arkadasim seninle baska topiklerde bu konu hakkinda konusmustuk. Arkadaslarimin ukraynada oldugunu ve ukraynanin iyi bir yer olmadigini belirttim .

Arkadaslarim ukraynada her yerden daha kolay uyusturucu madde edilebilecegini söylediler. Bu arkadaslarim erkek ve kizlarinda cok basit oldugunu rahatlikla bir gecelik iliskiler yasanabilecegini belirttiler.

Uyusturucu bagimli bir insanla hayatini gecirmek kadar kötü bir kabus yoktur saniyorum. Senin hayatin bitecek onunki sadece olacak o ve onun bagimlilik problemleri bunu defalarca söyledim. Buraya yazmissin yardim istiyorsun ama yazdiklarimizi bir oku genelde hepimiz ayni seyler istiyoruz. Biz senin hayatini mahfetmek ya da üzülmeni istemeyiz. Tabiki seviyorsundur ve asiksindir. Bir iki ay aci cekeceksin bitecek ya da ömür boyu etkisi altinda kalacaksin.

.

Son düzenleme:
yazdıklarına bakılırsa çok savunmasızsın

hemen ilgi gösteren yok intihar ederim şöyle yaparım diyen birisine kapılıp gidiyorsun

yaptığının yanlış olduğun farkında değilsin o adamdan ne sevgili ne de koca olur

boşuna hayatının en güzel yıllarını heba ediyorsun

adam uzakta bağımlı güvenebilir misin

ne kadar süredir birliktesin bilmiyorum ama bırakmak için neler yaptı çabaladı mı

Çok fazla uç noktalara değinmek istemiyorum ama yine de bir şeyler diyeceğim. İnsan kendine benzeyen insanları sever. Yani ilk görüşte aşk aslında alt yapı ve küçük yaşlarda olur. 30 yaşından sonra ilk görüşte aşık olanı hiç duymadım. Yani beğenirsin tamam ama bir iki tanıdıktan sonra insana yakın olup olmadığına göre duygular yolunu bulur. Aşkın da bir mantığı vardır en nihayetinde. Mantıksız iş olmaz. Şimdi düşünüyorum da ben olsaydım bu kızın yerine…. Bu kızın yerinde olmam için bu tür insanlarla arkadaşlık kurmam lazım. Gidilen ortak ortamlarda ortak hayatımızın olması lazım. Ortak bir payda olması lazım kısaca bizi buluşturacak. O paydayı yaratmazdım sanırım. Kasıtlı olarak değil hayat tarzım izin vermezdi buna. O yüzden önce eğitim eğitim eğitim. Anne olanlar bilir içimiz gidiyor bunları okudukça Allah çocuklarımızı kötü insanlarla karşılaştırmasın. Bizlere de görev düşüyor. Çocuklarımıza zaman ayıralım yanlışa düşmesinler.

onu anlayabilirim illa ki 1olur 2olur 3te bakarım devam ediyr o zamn dediğimi yaparım

Lütfen madde bağımlılığıyla ilgili araştırma yap internetten.

Burda 2 arkadaşın konuları vardı eşleri alkol bağımlısı(ki madde bağımlılığı daha da zor.) onların konularını ,yaşadıklarını ve umutsuzluklarını bir oku ,defalarca bırakıcam deyip söz veren ,ama her karşılaştıkları güçlükte tekrar alkole başlayan adamlarla yaşamak ne kadar zor anlarsın belki.

o zaman sen yazma canm vites 5 devam

Ne deseydim mutlu oldurdun?
Mesela “canım benim ne kadar ulu bir sevgin var? İnşallah bırakır canım bak söz vermiş sana nasıl olsa. Sen de destek ol.” Böyle bir şey mutlu eder miydi seni? Topic açmışsın herkes istediğini yazar. Ta oradan buraya yazma özgürlüğümü kısıtlayamazsın.

hayır öyle şeyler hoşuma gitmez sen arkadasların yazmaması için bırakın falan gibi ifadeler kullanıyorsun madem baştan öyle bir düşüncen varsa tabiki sen bırakabilirsin..
bu konuda özgürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…