- 27 Mart 2018
- 143
- 139
- 18
- Konu Sahibi Wifewifewifewife
-
Terapi Alman lazım bence normal değil bu durum
Biraz değişik durumdasınız . Onun çocuğu olduğunu bilerek evlendiniz sonuçtadüşünüyorum sanırım çok bencilim eşimin benden daha fazla kimseyi sevmesin istiyorum
Siz kendi babanızı sevmemismiydiniz???
merhabalar yeni üye oldum kısaca anlatmaya çalışacağım, ben 23 yaşındayım eşim 34 ve daha önce başından bir evlilik geçmiş ve o evliliğinden 10 yaşında bir kızı var annesinde kalıyor. Sorun benim eşimin kıızını kıskanmam eşimin ona ilgi göstermesini sevgi sözcükler kullanmasını çok kıskanıyorum elimde olmadan suratım düşüyormbozuluyorum kendime çok kızıyorum ama aşamıyorum. Sanki onu sevdikce eski karısını seviyomuş gbi geliyor annesine çok benziyor , eşimde durumun farkında birşey demiyor beni anlamaya çalışıyor ama çok da üzülüyor. Nasıl aşacağım bu durumu akıl verir misiniz?
Canim ben öyle demek istemedim ki evlat olarak ; babanızı sevmemişmiydiniz demek istedim! Yanlış anlamayın!!
eşini kıskanman normal. ama bunu abartmaman lazım bence kızıyla beraber biraz zaman gecir . seni benimsesin sevsin belkide kızı sana
teşekkür ederim yazdıklarınız için evet yaşımdan kaynaklı sanırım eşimde öyle söylüyor sen çok faha gençsin anlıyorum seni asla da kızmıyorum zamanla anlayacaksın en çok da bebeğimiz olduğunda diyor. Kızıyla da aram çok iyi inşallah düzeltcem kendimitatlim sen daha 23 iken o 34..
Bak ben 23 yasinda evlendim simdi 27 olacagim inan insan o kadar degisiyor ki. Yahu ben 34 oldugumda ne olurum tahmin edemiyorum.
Sen ona göre cok daha cocukcasin. O hayatinda cok sey yasamis görmüs, sen daha gözünü bile acamamissin.
Ilk bir bunlari düsün, sen mi ona yetisirsin o mu sana ayak uydurur bilemiycem iliskiniz ne durumda.
Kiskanmayin o onun kizi tabiki de sevecek.
Kaynanalik gibi oluyor bu yaptiginiz, yani kaynanalar da ogullarini kiskanirlar paylasamazlar, siz de evladiyla paylasamiyorsunuz.
Sunu tekrar edin sürekli kendinize.
O onun kizi ben de esiyim. Kiskanmalik bir durum yok. Ayni kulvarda degilsiniz.
23 yaşında genç kızla evlenmiş, terapi paranı da ödesin, bu ne ya davul bile dengi dengine. Sen boşan 10 yaşında çocuğu at anasına 23 yaşında kızla evlen, ibsan bi der ben buna yetebilir miyim çocuğum sorun olur mu? Çocuklu bir kadınla evleneyim çocuklar konusunda destek oluruz birbirimize. Ama nerde alayım da kızı olduğu kadar, al işte kızı kıskanıyor, istemiyor çünkü mümkün değil bğyük bir dengesizlik eşitsizşik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?