Benim kıskanclığım

Biraz yaşla alakalıbbence sonuçta sizde çok gençsiniz Arada çocukla 14 yaş fark aynı nesil gibisiniz yani nerdeyse.kıskanmak yerine şu an benim kocam o bana ait diye düşünün bence kozona olan ilgisini iyi algılayın yarın sizin evladınıza ne kadar iyi baba olacağını düşünün.kıskanmak saçma o közü siz eşisiniz

Günaydın canım, emin ol ben seni çok iyi anlıyorum.. ama geçecek atlatacaksın.. Yaşayan örneğim.. Çok daralınca ortamdan ayrıl başka bişeyle ilgilen.. iyi gelecek ve geçecek..

bir psikoloğa gitmelisiniz. bu durum gerçekten kötü . ve normal değil. sizi eleştirmek kırmak için demiyorum. ve doktora gidene kadar bunu sakın eşinize ve görüşüyorsanız eşinizin kızına belli etmeyin.

Hissettiklerinizin yanlış olduğunun siz de farkındasınız. Kendinizi frenlemeyi öğrenin. O kızla ve eşinizle empati yapın. O yavrunun babasının sevgisine ne kadar ihtiyacı var. Eşiniz de kızına istediği aile ortamını veremediği için üzgündür. Bence tam tersine destek olun. Kızıyla daha iyi görülebilmesi için ortamlar yaratın. Emin olun kazanan siz olacaksınız.

Bence bu durumu asabilirsin bende 20 yaşındayım ve eşimle 2.5 yıl sevgili dönemimiz oldu ve onunda 4 tane kız yigeni var bende onlardan kiskanirdim o zaman ki aklım benim olana kimse el süremez hala aynı ama yön değişti helâli dokunabilir çok tartisip kavga ettik ayrılıklarımız oldu ve geçmişine bakınca eşim çok düzgün biri değil di ama öyle bı dönüş yapmış ki Allah'ım onu benim karşıma çıkardığım için çok teşekkür ederim çok dualar Edip namazlarımı kılıyorum o anlattı benim yigenim benim helalimdir diye ama sen benim sevdiğimsin aşık olduğum kadın benim gönlümde senden başka kimse yok gözlerimin içine baktığında bile sana tekrar tekrar aşık oluyorum farkında değil misin onlarin dayisiyim bana düşkünler çünkü 1 tane dayıları var seninde bı tane sevdiğin var ama kurban olduğum benim gözüm de gönlümde senden başkasına bakmaz dedi sonra kıskançlığı dizginledim kendimi yapacak bişey yok hala kıskancım ama %100 oranı sadece haram olan kişilerle var sende öyle yap senden önce ki karısı iyi olsaydı bırakmazdı zaten senin gözlerinin içine bakarak seni seviyorum dediyse konu kapanmıştır zaten

Kıskanmak derken ?
Sizinle aynı yaştayız ve eşinizin çocuğu yaşında öğrencilerim var
Bu yüzden hiç empati yapamadım
Umarım iyileşirsiniz

o kızı kendi kızın gibi görmeye çalış cnm,ilgiye ihtiyacı olan bir can sonuçta o da,kocanı kaptırma ama....

Bence cok anormal değil hissettikleriniz ,yaşınız gereği de gayet normal ki zaten eşiniz de anlayışla karşılayıp hoş görüyor .

Evli erkeklerin bekar kızlar ile evlenmesi muhabbetine gelince; hiç bir kadın hayal edemiyorum ki kendi çocuklu boşanmış halde hayatın çilesine göğüs germeye çalışırken kocası da oh mis gibi alsın bi bekar kız yaşasın ,boşanmışlık onu hiç etkilememiş olsun istemez .

Bunalar gayet insani duygular geliyor bana.

Ben size doktora git felan demiycem, gayet normal kıskanmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…