- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
- Konu Sahibi Wifewifewifewife
-
Öncelikle mesaj yazan herkese teşekkür ederim ama çok acımasızca yorumlar yapılmış sanki beni kızı sığdırmıyorum onun psikolojini alt üst etmişim gibi! Asla öyle değil belki de benim hatan tam detaylı anlatmadığım için, kızıyla aram çok çok iyi beni çok seviyor konuşuruz mesajlaşırız asla ona bu durumu hissettirmem ben zaten yaptığım şeyin farkındayım ve çol üzülüyorum kendime çok kızıyorum ama bazrn insanın duygularını bastıramıyor , bunu sadece eşim farkediyor oda beni çok iyi tanıdığı için yüzümden konşmamdan anlıyor onun dışında kimse farketmez, şöyle yorum yapan çok olmuş evlenmeseydin! Ben size evlenip evlenmeyeceğimi sormuyorum, eşin seni boşar demişler yada sen boşan! Boşanma söz konusu bile olamaz birbirimizi çok seviyoruz ve çok güzel bi evliliğimiz var bu benim kendi içimde yaşadığım bi durum sadece eşim biliyor çook şükür ki anlıyor. Yani ortada benim kızın psikolojisini bozacağım bi durum yok olamaz da bu kadar acımasız olmayın. Asla bir dediğini ikiletmeyiz ben hediyeler alırım hatta oda bile yaptık bizim evimiz de kendini kötü hissetmesin diye , çocuk mutlu arkadaşlar merak etmeyin.Yne de herkese teşekkürler arada beni anlayanlar olmuş önerilerini dikkate alacağım ve en kısa sürede bu durumu çözeceğim.
Çok teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olması çok güzelGünaydın canım, emin ol ben seni çok iyi anlıyorum.. ama geçecek atlatacaksın.. Yaşayan örneğim.. Çok daralınca ortamdan ayrıl başka bişeyle ilgilen.. iyi gelecek ve geçecek..
Çok teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olması çok güzel
bir psikoloğa gitmelisiniz. bu durum gerçekten kötü . ve normal değil. sizi eleştirmek kırmak için demiyorum. ve doktora gidene kadar bunu sakın eşinize ve görüşüyorsanız eşinizin kızına belli etmeyin.merhabalar yeni üye oldum kısaca anlatmaya çalışacağım, ben 23 yaşındayım eşim 34 ve daha önce başından bir evlilik geçmiş ve o evliliğinden 10 yaşında bir kızı var annesinde kalıyor. Sorun benim eşimin kıızını kıskanmam eşimin ona ilgi göstermesini sevgi sözcükler kullanmasını çok kıskanıyorum elimde olmadan suratım düşüyormbozuluyorum kendime çok kızıyorum ama aşamıyorum. Sanki onu sevdikce eski karısını seviyomuş gbi geliyor annesine çok benziyor , eşimde durumun farkında birşey demiyor beni anlamaya çalışıyor ama çok da üzülüyor. Nasıl aşacağım bu durumu akıl verir misiniz?
merhabalar yeni üye oldum kısaca anlatmaya çalışacağım, ben 23 yaşındayım eşim 34 ve daha önce başından bir evlilik geçmiş ve o evliliğinden 10 yaşında bir kızı var annesinde kalıyor. Sorun benim eşimin kıızını kıskanmam eşimin ona ilgi göstermesini sevgi sözcükler kullanmasını çok kıskanıyorum elimde olmadan suratım düşüyormbozuluyorum kendime çok kızıyorum ama aşamıyorum. Sanki onu sevdikce eski karısını seviyomuş gbi geliyor annesine çok benziyor , eşimde durumun farkında birşey demiyor beni anlamaya çalışıyor ama çok da üzülüyor. Nasıl aşacağım bu durumu akıl verir misiniz?
Allah razı olsun canım senden sana bu konuyla ilgili gelişmelerden bilgi verecepimne zaman istersen yardımcı olmaya hazırım canım..
Allah razı olsun canım senden sana bu konuyla ilgili gelişmelerden bilgi verecepim
merhabalar yeni üye oldum kısaca anlatmaya çalışacağım, ben 23 yaşındayım eşim 34 ve daha önce başından bir evlilik geçmiş ve o evliliğinden 10 yaşında bir kızı var annesinde kalıyor. Sorun benim eşimin kıızını kıskanmam eşimin ona ilgi göstermesini sevgi sözcükler kullanmasını çok kıskanıyorum elimde olmadan suratım düşüyormbozuluyorum kendime çok kızıyorum ama aşamıyorum. Sanki onu sevdikce eski karısını seviyomuş gbi geliyor annesine çok benziyor , eşimde durumun farkında birşey demiyor beni anlamaya çalışıyor ama çok da üzülüyor. Nasıl aşacağım bu durumu akıl verir misiniz?
Ben size doktora git felan demiycem, gayet normal kıskanmanız.merhabalar yeni üye oldum kısaca anlatmaya çalışacağım, ben 23 yaşındayım eşim 34 ve daha önce başından bir evlilik geçmiş ve o evliliğinden 10 yaşında bir kızı var annesinde kalıyor. Sorun benim eşimin kıızını kıskanmam eşimin ona ilgi göstermesini sevgi sözcükler kullanmasını çok kıskanıyorum elimde olmadan suratım düşüyormbozuluyorum kendime çok kızıyorum ama aşamıyorum. Sanki onu sevdikce eski karısını seviyomuş gbi geliyor annesine çok benziyor , eşimde durumun farkında birşey demiyor beni anlamaya çalışıyor ama çok da üzülüyor. Nasıl aşacağım bu durumu akıl verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?