Öncelikle mesaj yazan herkese teşekkür ederim ama çok acımasızca yorumlar yapılmış sanki beni kızı sığdırmıyorum onun psikolojini alt üst etmişim gibi! Asla öyle değil belki de benim hatan tam detaylı anlatmadığım için, kızıyla aram çok çok iyi beni çok seviyor konuşuruz mesajlaşırız asla ona bu durumu hissettirmem ben zaten yaptığım şeyin farkındayım ve çol üzülüyorum kendime çok kızıyorum ama bazrn insanın duygularını bastıramıyor , bunu sadece eşim farkediyor oda beni çok iyi tanıdığı için yüzümden konşmamdan anlıyor onun dışında kimse farketmez, şöyle yorum yapan çok olmuş evlenmeseydin! Ben size evlenip evlenmeyeceğimi sormuyorum, eşin seni boşar demişler yada sen boşan! Boşanma söz konusu bile olamaz birbirimizi çok seviyoruz ve çok güzel bi evliliğimiz var bu benim kendi içimde yaşadığım bi durum sadece eşim biliyor çook şükür ki anlıyor. Yani ortada benim kızın psikolojisini bozacağım bi durum yok olamaz da bu kadar acımasız olmayın. Asla bir dediğini ikiletmeyiz ben hediyeler alırım hatta oda bile yaptık bizim evimiz de kendini kötü hissetmesin diye , çocuk mutlu arkadaşlar merak etmeyin.Yne de herkese teşekkürler arada beni anlayanlar olmuş önerilerini dikkate alacağım ve en kısa sürede bu durumu çözeceğim.