• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kıskanclığım

Buradaki kadınlar erkeklerin eril zihniyetine prim vermekten başka bir şey yapmıyorlar.
boşanmış insanlar evlenecekler elbette ama nedense erkeklerin derdi hep bekar kızlar neden acaba?
boşanmış erkek gidip de boşanmış kadınlara bakmıyor.
bunu bilir bunu söylerim ki burada o koruduğunuz boşanmış kocişleriniz neden boşanmış acaba?
3 tanesi 5 tanesinde kadın suçludur ama hepsinde de kadın suçlu olamaz değil mi?

Olabilir eşler birbiriyle geçinemez , boşanır...
Ama siz eşinizin de kızından boşanmasını istiyorsunuz düpe düz...:KK57:

Azıcık vicdan ve merhamete davet ediyorum sizi...

Buradaki kadınlar erkeklerin eril zihniyetine prim vermekten başka bir şey yapmıyorlar.
boşanmış insanlar evlenecekler elbette ama nedense erkeklerin derdi hep bekar kızlar neden acaba?
boşanmış erkek gidip de boşanmış kadınlara bakmıyor.
bunu bilir bunu söylerim ki burada o koruduğunuz boşanmış kocişleriniz neden boşanmış acaba?
3 tanesi 5 tanesinde kadın suçludur ama hepsinde de kadın suçlu olamaz değil mi?

bizim gibi, kalpleriniz bir olduğu için dünyanız da çok güzel di mi arkadaşım :)

Bir sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar bu konu da çok şükür :KK37:

Bir sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar bu konu da çok şükür :KK37:

çok şükür bizde yaşamadık canım :) eşimden Rabbim bin kere razı olsun, üstüme titrer, bende aynı şekilde üstüne titrerim.. Evladının yeri başkadır, benim yerim başkadır.. Ne evladını ezdirir, ne de beni..

çok şükür bizde yaşamadık canım :) eşimden Rabbim bin kere razı olsun, üstüme titrer, bende aynı şekilde üstüne titrerim.. Evladının yeri başkadır, benim yerim başkadır.. Ne evladını ezdirir, ne de beni..

Bizimkinin evliliği 1 yıl sürmüş çocukta yok, ama bazen derim 5 çocuğunla gelsen yine kabul ederim öyle seviyorum ve öyle de seviliyorum. Bu sene evlenmeyi düşünüyoruz nasipse bakalım Allah sonumuzu hayr etsin :)

Bizimkinin evliliği 1 yıl sürmüş çocukta yok, ama bazen derim 5 çocuğunla gelsen yine kabul ederim öyle seviyorum ve öyle de seviliyorum. Bu sene evlenmeyi düşünüyoruz nasipse bakalım Allah sonumuzu hayr etsin :)

Rabbim mutluluğunuzu, huzurunuzu daim etsin canım :)

Kusura bakmayin ama birazdan o cocuga nefret edeceksiniz ve kotu davrancaksiniz. Lutfen bir piskologa gorunun.

Bir babanın kızını sevmesinden daha doğal ne olabilir? Sen eşisin o ise kızı, kıskanabileceğin bir durum yok ki ortada. Bence kıza karşı ön yargılısın, bunu aş bir an önce.

O çocuğun, hayatınızın bir parçası olacağını bile bile evlendiniz eşinle.
Adamın evladı tabi ki sevecek.Çocukla pozitif bir iletişim kurmaya çalış,birlikte vakit geçirin.
Kızcağız henüz küçük.Ama birkaç yıl sonra senin onu kıskandığını fark edecek ve bu da hem eşinle hem de kızıyla aranızda sorun oluşturacak.
Bir an önce tedavi olun.

Bir yastıkta kocayalım diye bi program vardı belki bilen vardır orda da böyle birşey olmuştu kısacası anca terapiyle düzelir böyle birşey daha fazla ilerlemeden terapi almalısınız

düşünüyorum sanırım çok bencilim eşimin benden daha fazla kimseyi sevmesin istiyorum
Lütfen kızın hayatını kurtar ve babasından ayrıl.
Senin gibiler çok tehlikeli. Ben konuyu yakından yaşadığım için söylüyorum. Sen asla kızın yerine geçemezsin. Geçmemelisin de. Kendi canı kanından ya. Komplekslisin tedavi ol yA da bırak ama sakın baba kız arasına gitme acayıp sinir oldum kusura bakma. Sanki çoçuk sonradan oldu kabul etmeseydin adamı madem kaldıramıyorsun. Kızın psikolojisi kendine yeter asıl sen ondan babasını çalmış gibisin onun gözünde. Tövbe ya

Öncelikle mesaj yazan herkese teşekkür ederim ama çok acımasızca yorumlar yapılmış sanki beni kızı sığdırmıyorum onun psikolojini alt üst etmişim gibi! Asla öyle değil belki de benim hatan tam detaylı anlatmadığım için, kızıyla aram çok çok iyi beni çok seviyor konuşuruz mesajlaşırız asla ona bu durumu hissettirmem ben zaten yaptığım şeyin farkındayım ve çol üzülüyorum kendime çok kızıyorum ama bazrn insanın duygularını bastıramıyor , bunu sadece eşim farkediyor oda beni çok iyi tanıdığı için yüzümden konşmamdan anlıyor onun dışında kimse farketmez, şöyle yorum yapan çok olmuş evlenmeseydin! Ben size evlenip evlenmeyeceğimi sormuyorum, eşin seni boşar demişler yada sen boşan! Boşanma söz konusu bile olamaz birbirimizi çok seviyoruz ve çok güzel bi evliliğimiz var bu benim kendi içimde yaşadığım bi durum sadece eşim biliyor çook şükür ki anlıyor. Yani ortada benim kızın psikolojisini bozacağım bi durum yok olamaz da bu kadar acımasız olmayın. Asla bir dediğini ikiletmeyiz ben hediyeler alırım hatta oda bile yaptık bizim evimiz de kendini kötü hissetmesin diye , çocuk mutlu arkadaşlar merak etmeyin.Yne de herkese teşekkürler arada beni anlayanlar olmuş önerilerini dikkate alacağım ve en kısa sürede bu durumu çözeceğim.

merhabalar yeni üye oldum kısaca anlatmaya çalışacağım, ben 23 yaşındayım eşim 34 ve daha önce başından bir evlilik geçmiş ve o evliliğinden 10 yaşında bir kızı var annesinde kalıyor. Sorun benim eşimin kıızını kıskanmam eşimin ona ilgi göstermesini sevgi sözcükler kullanmasını çok kıskanıyorum elimde olmadan suratım düşüyormbozuluyorum kendime çok kızıyorum ama aşamıyorum. Sanki onu sevdikce eski karısını seviyomuş gbi geliyor annesine çok benziyor , eşimde durumun farkında birşey demiyor beni anlamaya çalışıyor ama çok da üzülüyor. Nasıl aşacağım bu durumu akıl verir misiniz?
Kimse yargılayıp kınamasın sizi. Malum kınadığını yaşamadan ölmez kimse. Bence kıskançılğn çoğu türü hastalık. Sizde kesnlkle doktra gidn. Sizi yargılamayan doktra anlatn dersinzi

Back
X