benim KOCAM mi ???ASLA??

Eşinizden nasıl bahsediliyor acaba, o konuda da hitap şekliniz var mı:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

ben size kızamıyorum. aksine çok üzüldüm. kendi aldatılmışlığınızı, kandırılmışlığınızı başkalarını küçümseyerek, hakaret ederek gizlemeye çalışmanız çok acı.
peki sorarım size o.. dediğiniz kızlarla bu iğrençlikleri kim yaptı? sizi defalarca aldatan eşinize layık bir sıfat var mı? benim aklıma bir şey geliyor ama söylemeyeyim.
neyse diyeceğim o ki, üzgünüm ama bu göz boyamalar bitince, siz arkanızı döndüğünüz gibi eşiniz o o...lara koşacak.

Son düzenleme:
birilerinin neden bu kadar zoruna gitti acaba o...u kelimesi..yuva yıkmaya çalışan biri için yanlş bi tabir mi..eşime hangi sıfatın yakıştığınıda çok iyi biliyorum...okuyun yazdıklarımı kocamın hiç hatası yok o mükemmel biri gibi biey yazmış mıyım...önce empati yapın isterseniz..ama başınıza gelmeden konuşmak kolay..aynı şeyi siz yaşasanız acaba gel canım iyiki kocamı ayarttın mı diyeceksiniz...yapmayın allah aşkına..
benim söylemek istediğim şu tekrar edeyim isterseniz..bu kızlar eşimi beni evliliğimizi bile bile kalkıştılar bu işe..eğer beni bilmeselerdi eşm onlara ben bekarım deseydi kızları kandırsaydı evet burda kızlar madur adi kocam yalanlarla kandırmış derdim...ama beni biliyorlardı berbaer çalışıyorduk hatta ben acaba hamilemiyim falan dediğimde berbaer test almaya gittik kızla..hadi bunları geçtim sen neden böyle yaptın beni bilmiyor muydun sen dediğimde bana hakaret etti..umarım yaşamazsınız böyle bi şey..gerçekten çok zor..ben bi haftada resmen eridim..48 kiloya düştüm hastanelik oldum..arkadaşım apar topar hastaneye götürdü beni..evde iki çocuğumla mahvoldum..eşimdende çoktan vazgeçmiştim zaten..evden kovdum telefonlarımı kapattım bana ulaşamadı..ne yaşadım ben biliyorum..sabahlara kadar uyuyamadım ben biliyorum..ailem geldi beni almaya..ama bırakmadı bana aileme yalvardı çok pişmanım söz veriyorum herşeyi yoluna koycam diye
biri 1buçuk diğeri 2buçuk yaşında iki kızım var..onların hatrına bi şans daha verdim
haaa evet çocuklarım olmasaydı kesinlikle şans vermezdim..
lütfen yazılanlara yorum yaparken empati yapın..eğer karşımdaki kızlar normal bi kız olsaydı hiç suçu günahı olmasaydı haklısnız hatalıyım derdim ..ama bilmiyorsunuz neler neler...eşimide savunmadım hiç suçu yok demedim oda elinden ne geliyosa yapmış kızları tavlamak için

ben de yakın zamana kadar kocama 100/100 güvenirim derdim.çünkü bunca sene güvenimi sarsacak bir durum yaşamadım.heee yaptıysa da hissetmedim.allah bilir artık

neyse bir tanıdığımız var.ağzı var dili yok adamın.mahcup,bakışları yerde.bizimle selamlaşırken bile kızaran.evden işe işten eve gelip giden.teli hep ortada duran,bilgisayar kullanmayan.eşine karşı daima saygılı,efendi,namazında niyazında biriydi.bu yakın zamanda eşini aldattığını öğrendik.herkes şok oldu inanamadı.bunu duyduktan sonra kimseye inanılmayacağını düşünmeye başladım,bunca senelik eşime bile.allah şeytana uydurmasın kimseyi inşallah

heee hep erkekler mi aldatır.maalesef mahallede birinin kocasını aldattığını öğrendim.eşi işe gidince sevgilisini alıyormuş.duyduğumdan beri yüzüne bakamıyorum.karşılaştığımızda gözlerimi kaçırıyorum,konuşmamı kısa kesiyorum.allah hidayet versin

gitmek isterse yolu açık olsun gidene kal diyecek kadar zavallı değilim..küçümsediğiniz dediğiniz insanların gerçekte ne kadar küçük olduğunu anlatırdım aslında ama inanın yeri burası değil..o kelimeyi boşa kullanmadım..eşimide savunmadım..

gerçekten allah hidayet versin..benimde arkadaşım kocasını aldattığını anlattı şok oldum ve yıllardır görüşmüyorum..yazık valla ya

Bakın ben de aldatıldım..Dolayısıyla sağlam empati yapabiliyorum bu konuda..
Üstelik eski eşim kanser..Adam bu haliyle kaçtı gitti başka kadına..
Evliliğim boyunca bizi rahat bırakmayan eski sevgilisine...

Bir defa olsun kadın için bırakın o...yu, salak bile diyemedim..Daha doğrusu kadın için yorum yapmak aklıma dahi gelmedi..
Tercih eden benim adam..Bunu kabul etmek lazım..

Eşiniz kandırmamış olabilir, bu varolan gerçeği değiştirir mi? Atın kızları bir tarafa, eşiniz sadık ve bağlı bir adam olsaydı, bu kızlar ne yapabilirdi?
Eşiniz hatalar zinciriyle gelmiş karşınıza, siz de affetmişsiniz..Saygı duyarım..Lakin aldatan eşlerimizin faturasını lütfen başkasına çıkarmayalım..Onlar olmasaydı bir başkası olacaktı..Gerçekoğlu gerçek..

bak canım zaten sorun senin kızlara o......u demenden ziyade,o kızlarla bir haltlar karıştıran kocanın da o kızlara o......u demesi

Benim eşim beni asla aldatmaz ve ona %100 güveniyorum...

Nedeni ise eşimin kişiliği ve gerek evlenmeden önce gerekse evlendikten sonra bu konu hakkında konuştuğumuzda söyledikleri...

Bir gün karşıma geçip ''senden soğudum evli kalmaya devam edersek seni aldatabilirim'' diyebilir...

Bunu derse ve ben ayrılık kararı almazsam da zaten yaptığı bilgim dahilinde olacağından aldatma olmaz...

Böyle birşeyi yaşamak istemem elbet... Ancak bir gün yaşarsam da şekilde olacağına güvenimin tam olmasının en önemli sebebi; 10 yıldır tanıdığım insanın evliliğimizin 6.yılında olmamıza rağmen ilk tanıştığımız günden bu güne hiç değişmemiş, beni hiç şaşırtmamış olması...

Genel insan yapısının doğasına aykırımıdır değişmemek yoksa kişiliğin oturmuşluğunun göstergesimidir bilemiyorum...

Bildiğim tek şey evet bir gün belki bende bu sözlerimden pişman olabilir hiç beklemediğim ve hiç istemediğim şeyler yaşayabilirim... Ancak farazi şeyler de bugün ki düşüncelerimi değiştirmez...

Bana göre "Yıkım olmaması için mutlaka güvenmeme payı bırakırım" cümlesi çok boş bir cümle. Çünkü ben şu ana kadar hiçbir erkek arkadaşıma güvenmedim istediği kadar güvenilir görünsün hep fırsat bulursa aldatır gözüyle baktım. Ve bunu ona asla yansıtmadım. Sonuç aldatıldım ve güvenmediğim halde büyük bir yıkım yaşadım. yani güvensende, güvenmesende aynı şeyleri hissediyorsun. Ve gerçekten belirli bir zaman geçtikten sonra yapmasa bile bunu aklından geçirmeyen bir erkek olduğuna inanmıyorum.

Evet tam olarak anlatmak istediğim buydu , güveniyorum diyende demeyende aynı yıkımı yaşıyor eksiği fazlası yok bence hislerde .

Güven olmadan bir evlilik yürümez
Eşime güveniyorum ama hayatta kendi ailem dışında kimseye %100 güvenmedim.

Son düzenleme:
Bir konuda da tartışmayın, kimi eşine güvenir kimi biraz güvenir biraz güvenmez ama sonuç aynı, mevzu aldatmaysa aldatılan kadın yıkılır.

...Son...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…