- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi _cankizim_
-
bu konuda haklı olabilrisin ama birde karakter var ,adamın karakteri değil ,içinde allah korkusu ve inancı var ,maneviyatı çok yüksek ,başka bir kadına bırak bakmayı geçerken kafasını eğer ,2 yıldır aynı apartmanda oturuyoruz ,karşı komşumla hafta içi 1-2 gün ya onda ya bendeyiz ,hala asiyedeydim dediğimde asiye kim der ..asiye de yalnız oldukça hoş bir hanım .
ben yokken aşure getirmişler kapıya ,hiçbirini almamış ,açmamış kapıyı ,birtek 65 yaşındaki komşuma açmış,bir onun aşuresi vardı evde.
evde internet var ,laptop var tablet var ama çocuğun derslerinden yada benim kaçırdığım dizileri izlemekten başka işe yaramıyor ,yüzüne bakmaz bilgisayarın ,o ancak kitap okusun ,arkadaşlarıyla pes oynasın ,yada uyusun ister .bendne öncede eve gelir ,yemek filan hazırlar ,yani şimdi bu adam aldatır diyemem asla bunu ona konduramam..kocasını tanıyan herkes te benim kocam yapmaz diyebilir ..
çok doğru bi söz olmuşEvlendigim, bu yola birlikte başkoydugum insan..
Güvenilir olmadığını görene kadar ona güvenirim
zaten birine güvenmeden nasıl evli kalabilirsin ki? bırak evliliği güven duymadığın biri ile arkadaş dahi olamazsın.
ama şu da var ki haytta kimseye de % 100 güvenemezsin kendine bile :)
Bozulmasın canım psikolojin güvenilecek erkekde çok merak etme tamam allah erkeklere şehvet hastalığı vermiş ama onu tutabilmek içinde irade vermiş ve iradesine sahipmolan çok erkek var. İçin rahat olsun karşındakine güven ama büyük konuşma olay bu
Kadın psikolojisi ışte aldatilmanin konusulmasina bile tahammulumuz yok. Konu sahibi arkadaş bişey dememiş ki koru korune güven yanlış demek istemiş.. Bazıları da olayı karaktere baglamis. Benim eşimde aldattı ki dünyada tanıdığım en iyi en mükemmel adamdı. Üniversiteye giderken tanışmıştık yıllarca hayatımın en büyük desteği her an yanımda olan en kötü anlarimda herşeyim olan kişiydi.. Öyle ayrı geçen zamanlarımiz da yoktu kendisi mali müşavir ve büroda calisip altida benden önce gelip yemekler sofralar hazırlayan günde on kez arayan defalarca mesaj yazan biriydi.. Ve dünyada böyle bir adam yoktur ne şanslıyım derdim ki internetten yazışmalarını vs görünce kabus oldu herşey.. Hiç istemem de kim emin olabilir face twitter whatsapp vs den eşinin hickimseyle alakadar olmadığını? Şu an evliyim bende ve aynı şey benim eşim için de geçerli.. Allah şaşırtmasin diyorum sadece..
kocam yapar yapmazdan ziyade büyük konuşmaktan korkuyorum ben çünkü yakın bi zamanda asla yapmam dediğim şey başıma geldi.
hep 3.bir çocuk düşünüyor musun diye sorarlardı asla deli miyim ben aklımı yitirmedim henüz derdim şimdi 6 aylık hamileyim 3.çocuğuma
o yüzden ben asla yapmam-kocam asla yapmaz demiyorum ama açıkçası çok güvenmediğim bi evlilik hayatını da sürdürmek de bana garip geliyor.evet eşime güveniyorum (ama sınırsız değil) şimdi saf mı oldum ben :)
Allah hiçbirimizi şaşırtmasın.
Bu devirde babalar kızlarına, abiler kardeşlerine, arkadaşlar arkadaşlarının karısına kocasına yan gözle bakarken,
Birinin % 100 güvenilir olduğunu savunmak, asla demek çok safça olur
Hangi dünyada yaşadığımız çok açık
Ama güvenenlere de aciz ve saf dememeliyiz abla değil mi ?
İnsan güvenmek istiyorsa güvenir ki bence güvenende güvenmeyende aldatılsa aynı hissi yaşar. Yıkımda aynı olur.
Sonuçta eşin o senin .
Şimdi yani %100 güvenmeyince can acımıyor mu ?
ben neler yaşadım neler..eşim beni defalarca aldatmış..aldatmış diyorum çünkü bir çoğunu sonradan öğrendim..ilkini öğrendiğikten iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim..kızda yabancı değil yanımızda çalışan biriydi..onu atlattık derken ben ikinciye hamile kalmışım bu arada başka biri olmuş evime bile getirmiş ben yokken.kız başka şehire üniversiteye gitti onun yanına gitmiş her hafta..ben hala nasıl her hafta gittide ben anlamadım onu düşünüyorum..bu yazda başka başka kızlarla o bar senin bu bar benim plajlar tatiller gezmediği yer kalmamış..baktım olmuyor ailemi çağırdım gelin beni alın dedim..bu arada eşim iki kızla karadeniz turuna gitmiş.kızın foursqueda atğı resimlerden anladım birlikte olduklarını..eşim gideceğimi duyunca apar topar döndü geldi..ağladı yalvardı beni bırakma diye..babam olmaz dedi bitti alıyırum kızımı..çok yalvardı bana mesajlar telefonlar ne olur gitme sensiz yapamam..peki neden aldattın çok pişmanım..bi şans daha dedi..iki kızım var çok küçükler ..kızlarımın hatrına bi şans daha verdim..hayatımıza reset attık herşeyi herkesi sıfırladık..kızlarımı anneme bırakıp başbaaş türkiye turu yaptık..şimdi evmizi ve eşyalarımızı yeniliyoruz..umarım tekrar aynı hatayı yapmaz..bana karşı çok iyi ne desem ne istesem yapıyor iş biter bitmez evde..telefonu artık ortada duruyor:)
bu kadar uzaatıım ama şunuda söylemeden geçemem..evet bven çok üzüldüm çok ağladım hastanelik bile oldum..ama eğer arada birazda olsa sevgi varsa yuvayı yıkmak yerine kurtarmaya çalışmak galiba en doğrusu..ben çok ağladım ama ne onurumu ne namusumu nede şerefimi kaybettim..aslında olan evli adamla takılan o kızlara oldu..evliye gönül verme eve gider unutur demişler..şimdi biz ve eşimde o kızlardan konu oduğunda o....u diye hitap ediyoruz afedersiniz..hata hepimize mahsus..umarım kimse aldatılmaz ama mümkün m?
bütün bu yaşananlardan sonra sende aşk sevgi varmı bana kızma ama sen kurtarmaya çalışıyosunda eşinin gözü dışarda anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?