benim KOCAM mi ???ASLA??

Tabii ki eşler birbirine güvenir, öyle sürer o evlilik. Ama asla demek çok büyük konuşmak demek benim kastettiğim oydu.
Herşey gelebilir insanın başına. O yüzden demezler mi ondan beklemezdik, hiç öyle bilmezdik vs. demekki insanlarda değişebiliyor
Yine de kimsenin başına vermesin rabbim.

eşime ilk başlarda hep temkinli yaklaştım yeni tanıştığımız zamanlarda hep ona kızardım sen benim duymak istediklerimi söylüyosun bunlar senin asıl düşüncelerin değil diye beni tavlamak için bana o şekilde yaklaştığını düşünürdüm evlendikten sonra hepsi değişcek derdim oda ben kendimi saklamıyorum ben böyleyim zamanla görürsün derdi ben böyle düşünürken içimde ona karşı fazlaca bi güven oluşmuş zamanla..eşim yatak düşkünü değildir kadınlığımı kullanırım kocamı elimde tutarım diyemem hiçbir zaman.
onun akrabaları onu över durur hadi bu normal bişeydir ama benim akrabalarımda her yerde her ortamda ondan övgüyle sevgiyle bahsederler çok gururlanırım bi tek benim değil herkesin güvenini kazanmış :)
geçenlerde annemle konuşuyoruz evimize pek gelip gitmezler siz niye gelmiyosunuz belki biz anlaşamıyoruz belki kavga ediyoruz dövüyo beni dedim annemin dediği şey sende çene çok sen yaparsın kavga edersin ama o yapmaz
evdn işe işten eve gider benden ayrı hiç bişey yapmaz bitek halı saha maçına gidiyo bensiz işte
çok güveniyorum ben kocama Allah kimseyi şaşırtmasın. bu yüzden bana gülcek biri varsa buyursun gülsün

Evlendigim, bu yola birlikte başkoydugum insan..
Güvenilir olmadığını görene kadar ona güvenirim
çok doğru bi söz olmuş

zaten birine güvenmeden nasıl evli kalabilirsin ki? bırak evliliği güven duymadığın biri ile arkadaş dahi olamazsın.

ama şu da var ki haytta kimseye de % 100 güvenemezsin kendine bile :)

Ama güvenenlere de aciz ve saf dememeliyiz abla değil mi ?
İnsan güvenmek istiyorsa güvenir ki bence güvenende güvenmeyende aldatılsa aynı hissi yaşar. Yıkımda aynı olur.
Sonuçta eşin o senin .
Şimdi yani %100 güvenmeyince can acımıyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kocama % 100 güvenmiyorum
ama hiç güvenmemekte olmaz o şekilde bir ömür geçmez yani

Esime guvenirim bugune kadar bir hatasina
ya da yalanina rastlamadim.
Ancak yine de insan beserdir sasar mantigiyla yaklasirim
Yaparsa da kendi kaybeder der gecerim...

Anlıyorum yok zaten konu erkek olunca büyük konuşulmaz ha 5 yaşındaki çocuktan bahsediyorsun ha erkeklerden aynı şey ikiside bence

bu kadarını yapmaz dediklerim o kadarını da yaptıkları için ve uzun süreli bir ilişkide aldattıgım için kimseye %100 güven duymuyorum kendime bile.Allah kimseyi nefsine yenik düşürmesin..

Bende güvenmem eşime körü körüne bağlanmam öyle... İnsanlar değişir herkes hem de zamanla... Asla eşime sonuna kadar güvenirim lafını kullanmadım kullanmam da insan babasına bile güvenemezken bu devirde

Herkesin fikrine saygi duyarim
Ben hicbir zaman kimsenin mutsuzluguyla mutlu olmadim
konuda ornek vetdigim kisi yakin akrabam ki asla sevinmem

Saf derken iyi niyetli anlaminda dedim

Ben demiyorum ki hic kimse kocasina guvenmesin
tabiki guvensiz yasanmaz

Konuyu kotu amacla acmadim
diger hanimlarin dusuncelerini merak ettim sadece

beni anladiginiz icin tesekkur ederim
nur hanim

Evet safsin iyi niyetli yani
bu asla diyen hanfendi duydugu bildigi halde hala asla diyo ben ona takildim
acaba kabulmek zor oldugu icinmi
yoksa kabullenmek istemedigi icin bu soruyom
amin canim

bebegin hayirli evlat olur insallah ALLAH ANALİ BABALİ BUYUTSUN

Esime guveniyorum ama asla yapmaz diyemem. Sonsuz guven yok. Kendimize karsi bile yok. Kadesa nin da dedigi gibi ASLA ile baslayan cumlerimin hepsi basima geliyor.

Saf deme kiz kiziyorlar
ben saf kelimesini fazla iyi niyetli diye diyorum
siz hangi niyet dediniz

bacim aciklada seni bombalamasinlar....

Konumu saptirip saptirip durnayin ben 100%100 gibi birsey demedim

aciz kelimesinide cok guvendigi icin degil
aldatildigini bildigi halde gozumle gorsem inanmam dedigi icin dedim

haa size gore acizlik degilse guzelce deki acizlik degilde şu bu bende sana saygi duyayim

Biz kadiniz biz birbirimizin dilinden anlamazsak daha kim anlar?

Peki size soruyorum ozaman

bir kadin aldatildigini duydugu bildigi kanitlandigi halde

israrla ASlA GOZUMLE GORSEM İBANMAM DER ustelik kocasinin yaninda

bi soru daha

peki bu adam bu kadinin bu denli safligini(iyi niyetini)
Kullanmazmi????!??

ben neler yaşadım neler..eşim beni defalarca aldatmış..aldatmış diyorum çünkü bir çoğunu sonradan öğrendim..ilkini öğrendiğikten iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim..kızda yabancı değil yanımızda çalışan biriydi..onu atlattık derken ben ikinciye hamile kalmışım bu arada başka biri olmuş evime bile getirmiş ben yokken.kız başka şehire üniversiteye gitti onun yanına gitmiş her hafta..ben hala nasıl her hafta gittide ben anlamadım onu düşünüyorum..bu yazda başka başka kızlarla o bar senin bu bar benim plajlar tatiller gezmediği yer kalmamış..baktım olmuyor ailemi çağırdım gelin beni alın dedim..bu arada eşim iki kızla karadeniz turuna gitmiş.kızın foursqueda atğı resimlerden anladım birlikte olduklarını..eşim gideceğimi duyunca apar topar döndü geldi..ağladı yalvardı beni bırakma diye..babam olmaz dedi bitti alıyırum kızımı..çok yalvardı bana mesajlar telefonlar ne olur gitme sensiz yapamam..peki neden aldattın çok pişmanım..bi şans daha dedi..iki kızım var çok küçükler ..kızlarımın hatrına bi şans daha verdim..hayatımıza reset attık herşeyi herkesi sıfırladık..kızlarımı anneme bırakıp başbaaş türkiye turu yaptık..şimdi evmizi ve eşyalarımızı yeniliyoruz..umarım tekrar aynı hatayı yapmaz..bana karşı çok iyi ne desem ne istesem yapıyor iş biter bitmez evde..telefonu artık ortada duruyor:)
bu kadar uzaatıım ama şunuda söylemeden geçemem..evet bven çok üzüldüm çok ağladım hastanelik bile oldum..ama eğer arada birazda olsa sevgi varsa yuvayı yıkmak yerine kurtarmaya çalışmak galiba en doğrusu..ben çok ağladım ama ne onurumu ne namusumu nede şerefimi kaybettim..aslında olan evli adamla takılan o kızlara oldu..evliye gönül verme eve gider unutur demişler..şimdi biz ve eşimde o kızlardan konu oduğunda o....u diye hitap ediyoruz afedersiniz..hata hepimize mahsus..umarım kimse aldatılmaz ama mümkün m?

bende kocalarına o kadar çok güvenen insanları anlamazdım ya aldatırsa neden bu kadar büyük konuşuyorlar derdim hep,
şimdi ise bir sevgilim var ona sonsuz güveniyorum hatta kendi kendime diyorumki asla yapmaz ama gelin görünki sahte face açıp güzel bir kız gibi mesaj yazmaya cesaret edemiyorum bu rüya biter diye eee bu demek oluyorki her ne kadar güvensemde içimde azda olsa bir güvensizlik var

bütün bu yaşananlardan sonra sende aşk sevgi varmı bana kızma ama sen kurtarmaya çalışıyosunda eşinin gözü dışarda anlaşılan

Bu konu sürüp giderken ben kendi yaşadığımı örnek olsun diye yazmak istiyorum.. Eski eşim İzmirde derneklere bağış yapan sonsuz iyi kalpli dediğim biriydi.. ramazan da birsürü aileye yardım eden hastanede lösemili çocuklar uğruna büyük bağışlar yapan biri. bende gurur duyuyordum hep.. bi gün işyerine gittiğimde bilgisayarında yazismalardan yakalamıştım veee boşandıktan sonra öğrendim ki dernekten bayan yardım ettiği ailelerden biri boşanmış memur bir bayanmis ev açmış ona daha neler neler.. valla destikce neler çıktı en son araştırmayı biraktim.. Bir de etik hacker im ben tüm şifrelerini çözünce neler gördüm neler... Değil guvenmek şimdiki eşim in maillerine bile bakmaya korkuyorum.. Allah kimseye vermesin.

bütün bu yaşananlardan sonra sende aşk sevgi varmı bana kızma ama sen kurtarmaya çalışıyosunda eşinin gözü dışarda anlaşılan

sadece eş değil ki bu, hayatta hiç kimseye güvenmemeli bu devirde... güvenmemeli biraz ağır oldu sanırım, hata yapacağı ihtimalini de düşünmeli diyelim en iyisi... Kocan, karın, evladın, kardeşin, annen baban, en yakın arkadaşın... Ne kız evlatlar var üvey babasını ayartan, kardeşler var kardeşinin karısına kocasına göz diken... Herkesten her şeyi bekleyeceksin ancak kendini paranoyak etmeyeceksin... Her şey ihtimaller dahilinde bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…