Benim marifetli (!) eşim...

bir adamda nasıl bir vicdan olmalı ki 5 sene boyunca çocuklarının hasretini bir an bile çekmesin?

nerede yaşıyor ?internet teknolojisi her yerde..dağda bile olsa hiç şehire inmiyor mu bu adam?

alemin karılarının g..ünü başını görmek için kamera açtırır ama evlatlarımın son hali nedir diye açtırmaz..

bunun neresi unutulur bu acıyla nasıl yaşanır nasıl sünger çekilir?ne babalığından ne kocalığından hayır var..adam resmen iste

miyor zorlamı kız içinde sevgi uyandıracak?ailesinden çevresinden çekiniyor diye zavallı kadını etrafa paravan olarak kullanıyor

yediği naneleri örtmek için..

Biz bayanlar bazı şeyleri görsekte duysakta kabullenmeyiz hayal gibi gelir
gözümüze soksalar da yok ya olamaz deriz ne zaman ki kendimizi göz göre göre yıprattık mahvettik tükendiğimiz
an uyanırız geriye dönüpte bakınca koca bir enkaz yığını pişmanlıklar geçen onca zaman gözyaşı sıkıntı dert...
Neden keşke dememek için!

Çırpınacak mahvolcak gücü buluruzda doğrulcak gücü bulamayız malesef...

5 yıldır sizden uzakta gel diyorsunuz gelmiyor
yapmıyor desenizde inanmazdım zaten 5 yıl nedemek
eşini ve çocuklarını düşünen bir insan nasıl dayanır bu hasrete
allah muhtaç etmesin ama böyle bir işi kabul etmezdim ben
az kazansın her akşam gelsin evine barkına üzüldüm adınıza
5 yıl boyuncasabırla bekle çocukların akol kanta ger adamın yaptığına bak
sizde melekmişsiniz gerçekten hiçmi şüpelenmediniz ben yerdim kendimi neden gelmek istemiyorsun diye
allah yardımcınız olsun

Evet bir şok daha yaşadım şu an. Ama cidden çok da güldüm kusura bakmayın.
Adam 5 yıldır sizden uzakta olarak zaten vazgeçtiğini layığıyla kanıtlamış ama ben daha fazla bir şey yazmayacağım.
Sizin anlayacağınız yok.
Ayakta uyumaya devam etmekte çok kararlısınız.

Ayrıca aldatmak nerden çıktı? Ben size onu aldatın mı dedim? Ne haddime!
Ayrılmanız taraftarıyım burdaki her üye gibi.
Hatta ben olsam bir güzel yüzüne tükürürdüm böyle adamın.

canım bak muhasebe bilgin de varmış bi araştır işleri, tanıdık falan yok mu ki. nafaka bağlanmaz mı ki ya da ödemez mi ki. benim bi tanıdığımın kocası da umursamıyor kadın bıraktı adamı artık, sabah 6da gidiyor akşam 8 9da geliyormuş hastanede temizlik işine bakıyormuş, kızı da çalışıyormuş, oğluda evde akşama kadar tek, bu erkeklerin bazıları ne kadar vicdansız.

senin eşin zaten gelmiyor yanına gelmem diyor, sen boşansan ne farkı olacak ki. interneti varmış ama o interneti neler için kullanıyormuş. çok üzücü ama artıkkararlar alıp uygulamaya geç olur mu, yazık sana da, boşanmadım çocuklar için diyorsun, çocuklarına karşı kendini kötü hissetme, suçlu olan sen misin hayır. onlar da bilecek biliyordur bunu

Son düzenleme:
Bir suru arkadasim benim dusundugum gibi yazmis zaten,ayni seyleri tekrardan yazmayacagim o yuzden.Umarim kulak verirsin ve daha fazla seni saf yerine koymasina izin vermezsin.

Canim son yorumunu okudum da yazmadan duramayacagim,bir erkegin profesyonel sekilde yalan soyleyebilecegini sakin unutma.Size para yolluyordu,ozluyorum bitiyorum diyordu,bunlar cok kolay seyler telefondan soylenince.Bu 5 senede icraat oldu mu ? Goruyorum ki olmamis.Agziniza bir parmak bal calmis sadece.

sosyal ğücünüz zayıfmı sizinnn para nızı yatırıp araması yetiyormuu bir kocanıng görevi bukadarmıı dir sizcee bence 5 yı lheba olmuş bi beş yıl daha vermeyin umarım anlamısınzdırr koalay gelsinnn

erkek işte çokda şaşırmadım açıkcası ben olsam kapattırmak yerine şifresine el koyardım neler yapmış anlardınız bundan sonrası sizin hayatınız bence gelmesini şart koşun yada siz gidin

5 yıl olmuş gelmemiş bu saatten sonra da beklemeyin. Yaptığı zaten ağır bir şey. Affetmeye değmez diye düşünüyorum. Kendi hayatıniza bakın zaten onsuz yasiyorsunuz

Kocanızdan ayrılmayı düşünmüyorsunuz çocuklarınız için, iyi de çocuklarınız zaten babasız..yemişim böyle babayı...

Allah aşkına bu çocuklar şimdi babalı mı ? sap ile samanı ayırt edemeyecek kadar saf userler miyiz bacı biz ?

ne desem nafile..tek bildiğim daha çok beklersiniz, kocanız da size her ay para gönderir, elektrik faturanızı, su faturanızı yatırır arada bir ömrümün 20 yılı gitti der (!)
bu devran böyle sürer gider işte...siz de saf saf kocam bize hep baktı aç koymadı açıkta koymadı diye avunur durursunuz.ne diyim kolay gele...

pes pes yani söylese durmazsın öyle mi illa ağzıyla mı söylemesi lazım söylemekten beter etmiş seni kolundan tutup kapıya atacağına o gitmiş gelmiyor işte adam daha neyin peşini kovalıyorsun anlamadım ama şunu anladım sen kovalamaya devam edeceksin

Arkadaşım kusura bakma ama çok rahatsın..
Adam bi gün karşına gelip seni aldattım ama tamamen ihtiyaçtandı sevgi aşk yok dese adım kadar eminim ki affedersiniz siz bu kafa yapısıyla...

vayyy beee !!! çocukları baba hasreti çeksin bayram seyranı buruk geçsin o cocuklara cam bile açmayan adam adam degilmiş zaten........

ya böyle şeyleri affettim ya da yapacak birşeyim yok demeyin en azından şöyle bariz aldatma mevzu olan konularda...N'olur bir de elinizden bir iş gelip hele hele vasıflı bir okumuşsanız...

yemin ediyorum sizin başınıza gelenlerden daha çok üzülüyorum şu sineye çekerim hallerinizden..

verem oluyorum sanki..kangren oluyorum..

ya bende sizin gibi böyle ahkam kesip zaten bir acının içinde kıvranan birine böyle acımasız cümleler kurmanızı anlamıyorum.siz bu ülkede yasamıyorsunuz galıba,o cocukların önce anne ve babaya sonrada yetısmek ıcın okula gıtmek ıcın paraya ıhtıyacı var.kızcagız zaten acısını yasıyor sız onu paraya tamah etmıs bırı gıbı onursuzlukla para yuzunden bosanmamakla sucluyorsunuz.
hemen bosan demekle olmuyor arkadasım.cocukların ve senamın en az zarar gorecegı sartların saglanması gerekıyor.lutfen bu arkadasımıza yada baskasına yorum yaparken bu kadar acımasız olmayın.sizi sadece örnek olarak alabıldım.daha baska yorumlarda okudum ama coklu alıntı yapamadıgım ıcın sadece sızı örnekledim.
yorum yapıcam diye düşene bir tekme atma olayına girmeyelim ve daha nazikçe yazaşım bu yazıları

Sadece bu cevabı okudum ve şok oldum.
Evliliğin bitmesi neye bağlı sizce merak ettim.
Evlilik zaten bitmiş,eşiniz zaten dönmüomuş aileniz zaten parçalanmış çocuklarınız babasını kameradan bile görmüomuş daha nasıl parçalanabilir bu yuva?
Eşinizle resmi anlamda ayrılmak ona aynı şeyi yapacağınız anlamına mı gelio?
Ona çok güvenmişsiniz tamam olabilir ama hata yapmışsınız bunu anlamanız için daha ne yapması gerekio eşinizin acaba...

Son düzenleme:
af buyurun ne diyecektik ? evet eşiniz birgün size dönüp iyi aile babası olacak dememizi mi ?
yahu durum ortada adam aldatıyor..agzıyla defol git dese duracak mı ? soruyorum konu sahibine...arkadaşım gel ne olur cevapla beni.. adam sana çek git hayatımdan dese duracak mısın ?

ki bi nevi eşine sadık olmayan hatta baba bile olmayı çocuk yapmakdan ibare sanan bir adamdan bahsediyoruz...ne dememizi bekliyordun ?

kaldı ki boşansa bile nafaka denen birşey var bu ülkede..üstelik hanım ablamız okumuş, cahil cühela değil..ayrıca kadına niye yüklenelim biz neyiz öcü mü ? son yazdığı mesajı okudum ve beynimden vurulmuşa döndüm..hepsi bu ! kaldı ki ben kendisine koca parası yiyorsunuz diye bir yakıştırma yapmadan siz beni bu ibareye yakıştırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…