- Konu Sahibi VuslataDair
-
canım benim
benden vazgeçtiğini söylemedi. eğer söylemiş olsaydı zaten durmazdım. ben herşeye 2 evladım için katlandım ve sanırım katlanacağım. ben de parçalanmış aile çocuğuyum ve ne olduğunu çok iyi biliyorum.
evet 5 yıldır belkide yapmadığı kalmadı. ama ben ne yapabilirim aynı şeyi yapamam değil mi? onu aldatamam herşeyden evvel ben anneyim. tekrar söylüyorum ben ona çok güvendim. hiç sormadım sorgulamadım. sandım ki ben nasıl sadıksam o da öyle...nerden bilebilirdim?
Evet bir şok daha yaşadım şu an. Ama cidden çok da güldüm kusura bakmayın.
Adam 5 yıldır sizden uzakta olarak zaten vazgeçtiğini layığıyla kanıtlamış ama ben daha fazla bir şey yazmayacağım.
Sizin anlayacağınız yok.
Ayakta uyumaya devam etmekte çok kararlısınız.
Ayrıca aldatmak nerden çıktı? Ben size onu aldatın mı dedim? Ne haddime!
Ayrılmanız taraftarıyım burdaki her üye gibi.
Hatta ben olsam bir güzel yüzüne tükürürdüm böyle adamın.
canım gerçekten anlamadığın noktalar var bu 5 yıl içinde sürekli maaşımızı yatırdı telefonda görüştük hep sevdiğini aşık olduğunu dönmek için gün saydığını ömründen 20 yılının gittiğini söyledi durdu. yine söylüyorum GÜVENDİM BEN İNANDIM ONA SORMADIM SORGULAMADIM SANDIMKİ KARŞILIKLIDIR HER ŞEY. SEN SEVERSEN O DA SEVER SADIK KALIRSAN O DA SADIK KALIR ÖZLERSEN O DA ÖZLER BİLEMEDİM Kİ BEN HASRETTEN ÖLÜRKEN O HAYATINI YAŞIYORMUŞ BİLEMEDİM. yorumlarını buna istinaden yap olur mu?
canım benim
benden vazgeçtiğini söylemedi. eğer söylemiş olsaydı zaten durmazdım. ben herşeye 2 evladım için katlandım ve sanırım katlanacağım. ben de parçalanmış aile çocuğuyum ve ne olduğunu çok iyi biliyorum.
evet 5 yıldır belkide yapmadığı kalmadı. ama ben ne yapabilirim aynı şeyi yapamam değil mi? onu aldatamam herşeyden evvel ben anneyim. tekrar söylüyorum ben ona çok güvendim. hiç sormadım sorgulamadım. sandım ki ben nasıl sadıksam o da öyle...nerden bilebilirdim?
Kocanızdan ayrılmayı düşünmüyorsunuz çocuklarınız için, iyi de çocuklarınız zaten babasız..yemişim böyle babayı...
Allah aşkına bu çocuklar şimdi babalı mı ? sap ile samanı ayırt edemeyecek kadar saf userler miyiz bacı biz ?
ne desem nafile..tek bildiğim daha çok beklersiniz, kocanız da size her ay para gönderir, elektrik faturanızı, su faturanızı yatırır arada bir ömrümün 20 yılı gitti der (!)
bu devran böyle sürer gider işte...siz de saf saf kocam bize hep baktı aç koymadı açıkta koymadı diye avunur durursunuz.ne diyim kolay gele...
canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?