Benim mi enerjim az?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar arkadaş çevremdeki bazı yakın arkadaşlarım hayrete düşürüyorlar beni yada ben mi çok tembelim. Sürekli bir organizasyon. Konser, kahvaltı, gece eğlencesi. Yani bi yandan hepsine gidesim geliyor bi yandan da yoruluyorum. Bazen israr da ediyorlar. Gel gel diye. Mesela haftasonu cumartesi sabahin erken saatlerinde denize gidicez 6 da, sonra baska bir arkadasla bulusucaz. Sonra aksam da eglenmeye gidelim diyor. Bana o kadari fazla dedim Siz ne düsünüyorsunuz? Ortam güzel evet seviyorum da eglenceli oluyor. Ama bu kadar sosyallik fazla geliyor bana kisiden kisiye degisir belki siz nasilsiniz?

ben de sizin gibiyim, okurken bile yoruldum. bu kadar sosyal biri olmayabilirsiniz bence gayet normal

Bence kıyaslama yapıp kendinizi üzmeyin.
Herkesin enerjisi farklıdır.
Bende hiç duramayanlardanım.
İş dışında boş vakitlerimde sürekli birşeyler peşindeyim

İnstada olsun ortamlarda olsun herkes gezmek zorundaymış gibi bir algı yaratıldı. Herhalde birileri bize para harcayalım ve sosyal medyayı kullanalım diye subliminal mesajlar verip duruyor. Geçen bir arkadaş doğum hatitasında x evi aslanda olduğu için sosyal ortamlarda parladığını ifade etti hatun sen bekarsın ve bekarlar olarak geziyorsunuz, parlamak böyle bir şey değil dememek için kendimi zor tuttum gezmek marifet değil, istemeyen yapmayabilir yani

Bazı insanlar daha hassastır. Var olan her şeyi daha yoğun algılarlar ve çabuk yorulabilirler. Kendi içlerine dönüp şarj olmaları gerekir. Belki siz de öylesiniz.

var böyle insanlar
bir arkadaşım var mesela her cuma ve cumartesi akşamı mutlaka dışarı çıkar ve alkol alır
bazen arada hafta içleri de yapar bunu, çalışan biri
bir başkası var o da işi gücü bıraktı devamlı bir yerlerde tatilde ama nasıl desem
haftanın her günü neredeyse hep başka yerlerde tatilde
o paraları, bu enerjiyi ve yanına arkadaşları nereden buluyor anlamıyorum
bir de sürekli rakı içer artık onun rakı hikayelerini görmekten benim midem kötü olmaya başladı

evet arada ben de sabah 6'da kalkıp deniz için yola düşüyorum
çünkü denizi çok seviyorum ama deniz sonrası eğlenceye asla gidemem
yani bunları yapmamak bi eksiklik değil aksine benim kafam asla kaldırmaz böyle şeyleri

Ay bı de deniz sonrası buluşma eğlence falan mı....

Ben ayda 1 arkadaşımla buluşsam bana yetiyor. Evde kitap kahve yapmak en güzeli. Ne olur siz de evet deyin kızlar buna. Normalsin deyin.
Bence gayet normalsinizbir gün dışarı çıktığımda bir ay yetiyorda artiyor banada.Enerjisi ve isteği olan insanlara imreniyorum arada,üşenmesem üşengeçliğin kitabını yazabilirim

Tam benlik sabahin 6 sinda kalktim 8,5 da spora gidicem 3 ders üst üste giricem ordan bi kahve içmeye sonra gelip ev işi yemek falan ustune aksam biri disari cikalim derse kosa kosa giderim 42 yaşındayım

Tam benlik sabahin 6 sinda kalktim 8,5 da spora gidicem 3 ders üst üste giricem ordan bi kahve içmeye sonra gelip ev işi yemek falan ustune aksam biri disari cikalim derse kosa kosa giderim 42 yaşındayım
Ha bide dun spor akşamdi eve 9,5 da geldim 1 de uyudum 6 da kalktım haftanın 5 günüde spor yapıyorum.
Ayrica denize geç gidilmez erken gidilir bi zahmet kalkin

20 li yaşlardan sonra bu hayat tarzına devam edebilenleri alkışlıyorum cidden
Hem enerji düşüyor hem de artık yatırım birikime yöneliyor yani sürekli gezip para harcayayım kafasından çıkıyor
Ben çıktım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…