ben de sizin gibiyim, okurken bile yoruldum. bu kadar sosyal biri olmayabilirsiniz bence gayet normalArkadaşlar arkadaş çevremdeki bazı yakın arkadaşlarım hayrete düşürüyorlar beni yada ben mi çok tembelim. Sürekli bir organizasyon. Konser, kahvaltı, gece eğlencesi. Yani bi yandan hepsine gidesim geliyor bi yandan da yoruluyorum. Bazen israr da ediyorlar. Gel gel diye. Mesela haftasonu cumartesi sabahin erken saatlerinde denize gidicez 6 da, sonra baska bir arkadasla bulusucaz. Sonra aksam da eglenmeye gidelim diyor. Bana o kadari fazla dedimSiz ne düsünüyorsunuz? Ortam güzel evet seviyorum da eglenceli oluyor. Ama bu kadar sosyallik fazla geliyor bana kisiden kisiye degisir belki siz nasilsiniz?
Yaslar 33-37 arasiYaş kaç, bence o da önemli bir detay
Arkadaşlar arkadaş çevremdeki bazı yakın arkadaşlarım hayrete düşürüyorlar beni yada ben mi çok tembelim. Sürekli bir organizasyon. Konser, kahvaltı, gece eğlencesi. Yani bi yandan hepsine gidesim geliyor bi yandan da yoruluyorum. Bazen israr da ediyorlar. Gel gel diye. Mesela haftasonu cumartesi sabahin erken saatlerinde denize gidicez 6 da, sonra baska bir arkadasla bulusucaz. Sonra aksam da eglenmeye gidelim diyor. Bana o kadari fazla dedimSiz ne düsünüyorsunuz? Ortam güzel evet seviyorum da eglenceli oluyor. Ama bu kadar sosyallik fazla geliyor bana kisiden kisiye degisir belki siz nasilsiniz?
Bence gayet normalsinizAy bı de deniz sonrası buluşma eğlence falan mı....
Ben ayda 1 arkadaşımla buluşsam bana yetiyor. Evde kitap kahve yapmak en güzeli. Ne olur siz de evet deyin kızlar buna. Normalsin deyin.
Hahaha üşenmesem ben de yazardım...Bence gayet normalsinizbir gün dışarı çıktığımda bir ay yetiyorda artiyor banada.Enerjisi ve isteği olan insanlara imreniyorum arada,üşenmesem üşengeçliğin kitabını yazabilirim
Ben de öyleyim ve geç yatmam geç kalkmam nişanlım için çok büyük bir sorun haline geliyor sorunu nasıl çözebilirim düşünüyorumben de sizin gibiyim, okurken bile yoruldum. bu kadar sosyal biri olmayabilirsiniz bence gayet normal
Erken yatıp erken kalkarakBen de öyleyim ve geç yatmam geç kalkmam nişanlım için çok büyük bir sorun haline geliyor sorunu nasıl çözebilirim düşünüyorum
Ha bide dun spor akşamdi eve 9,5 da geldim 1 de uyudum 6 da kalktım haftanın 5 günüde spor yapıyorum.Tam benlik sabahin 6 sinda kalktim 8,5 da spora gidicem 3 ders üst üste giricem ordan bi kahve içmeye sonra gelip ev işi yemek falan ustune aksam biri disari cikalim derse kosa kosa giderim42 yaşındayım
20li yaşlar mı20 li yaşlardan sonra bu hayat tarzına devam edebilenleri alkışlıyorum cidden
Hem enerji düşüyor hem de artık yatırım birikime yöneliyor yani sürekli gezip para harcayayım kafasından çıkıyor
Ben çıktım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?