- 31 Ekim 2013
- 21.583
- 72.602
- 798
- 41
valla siz de normal değilseniz zaten ben epey anormalimAy bı de deniz sonrası buluşma eğlence falan mı....
Ben ayda 1 arkadaşımla buluşsam bana yetiyor. Evde kitap kahve yapmak en güzeli. Ne olur siz de evet deyin kızlar buna. Normalsin deyin.
Kaç saat uyuyorsunuz normalde?Tam benlik programlarmış. Yaşım 39, sabah 5te uyandım,temizliğimi bitirdim,yemek yaptım. Yemek pişene kadar havuza girdim,duşumu aldım. 9da işe geldim. Öğle arasında oğlumla yemeğe çıkacağım, akşamüstü 5gibi iş çıkışı alışverişim var,yemeğe arkadaşlara davetliyim dışarıda. Oradan da canlı müziğe gidiyoruz,en son gece çorbacısıyla günü kapatırız
4-5 saat yetiyor. Dinlenmiş ve dinç şekilde kalkıyorum her sabah.Kaç saat uyuyorsunuz normalde?
Deniz sabah çok güzel oluyor öğleden sonra dalgalanıyor o konuda sıkıntım yok sabah çok severim ben denizi.Yani bana günde tek aktivite yatiyor, ya deniz ya gece gezmesi. Bir de denize niye 6da kalkayım deli miyimgezme dediğin keyifle olur, ya sabahtan kalkıp giderim ya da öğlende çıkarım öyle 6da maltıda kalkamam Öğleden sonra deniz, akşam bir yerlere akma olabilir ama 6da kalkıp gece 12de nasıl geziceksiniz o pek mümkün değil yahhuuu
Maşallah ben 7 saat uyumadan kendine gelemiyorum4-5 saat yetiyor. Dinlenmiş ve dinç şekilde kalkıyorum her sabah.
Yok hepsinde var dinlenmeyecekSen arkadaşınla buluştuğunda denize giren arkadaşın muhtemelen dinlenmiş olacaktır. Herkesin her davetine gitme arada dinlenmek lazım
Tamamen bünye meselesi,ben de 9-10 saat uyuyan kişiler tanıyorumMaşallah ben 7 saat uyumadan kendine gelemiyorum
Sabah denizi severim ben de güzel oluyor35ten sonra yapabileni anca alkislarim. 20 li yaslarda olanlar icin tabiki cok normal. Sabah 6da denize gitmek icin de tam tersi yaşlı olmak lazim 45ten sonra falan insan uyuyamamaya baslio bu sefer de çünkü, erken kalkip yola revan olmasi kolay :)
Ben hic sevmem biraz sicaklamam lazim denize girmek istemek içinSabah denizi severim ben de güzel oluyor
Yaslilar da geliyor
Bende yapamam. Denız sonrası hop eve ..Kan değerlerim düşük demir eksikligim çok fazla ve stres olarakta uyuyamıyorum yani geceleri asla uyuyamıyorum
valla siz de normal değilseniz zaten ben epey anormalim
bana ayda 1 bile bazen çok geliyor
39 yaşındayım, 2 haftadır temizlikçi abla gelmediği için geçen haftasonu temizliği ben yaptım diye arkadaşımla buluşamadım
ve bu haftasonu da geçen hafta yorulmuş olduğum için dinlenmek istemem sebebiyle buluşmayacağım
böyle böyle muhtemelen haftalar geçecek
ben çok ama çok üşengecim galiba ya, ya da insan sevmiyor olabilirim :)
çünkü kitap okumak tek başıma evde kalmak nedense hep daha cazip geliyor bana
herkes hareketli olacak diye bir kural yok.hareketli olunca saglikli saglam.evde vakit gecirince yalniz kalinca problem var gibi bir durum tamamen yanlis bir algi.herkes kendinj huzurlu hissettgi yerde olmali ve yasamali ona gore davranmaliArkadaşlar arkadaş çevremdeki bazı yakın arkadaşlarım hayrete düşürüyorlar beni yada ben mi çok tembelim. Sürekli bir organizasyon. Konser, kahvaltı, gece eğlencesi. Yani bi yandan hepsine gidesim geliyor bi yandan da yoruluyorum. Bazen israr da ediyorlar. Gel gel diye. Mesela haftasonu cumartesi sabahin erken saatlerinde denize gidicez 6 da, sonra baska bir arkadasla bulusucaz. Sonra aksam da eglenmeye gidelim diyor. Bana o kadari fazla dedimSiz ne düsünüyorsunuz? Ortam güzel evet seviyorum da eglenceli oluyor. Ama bu kadar sosyallik fazla geliyor bana kisiden kisiye degisir belki siz nasilsiniz?
Bence kişiden kişiye değişiyor.Arkadaşlar arkadaş çevremdeki bazı yakın arkadaşlarım hayrete düşürüyorlar beni yada ben mi çok tembelim. Sürekli bir organizasyon. Konser, kahvaltı, gece eğlencesi. Yani bi yandan hepsine gidesim geliyor bi yandan da yoruluyorum. Bazen israr da ediyorlar. Gel gel diye. Mesela haftasonu cumartesi sabahin erken saatlerinde denize gidicez 6 da, sonra baska bir arkadasla bulusucaz. Sonra aksam da eglenmeye gidelim diyor. Bana o kadari fazla dedimSiz ne düsünüyorsunuz? Ortam güzel evet seviyorum da eglenceli oluyor. Ama bu kadar sosyallik fazla geliyor bana kisiden kisiye degisir belki siz nasilsiniz?
Aynen ben de arada gidip arada gitmiyorum.Bence kişiden kişiye değişiyor.
Ben yaparım bunu mesela ama bir ay yaparım sonraki bir ay kendimle kalmak isterim.
Sürekli bir görev gibi gezmek ordan oraya akmak istememek de normal.
Ama kitabım ben ve kahvem gibi-örnek veriyorum-yaşamak da normal değil bence insan sosyal varlık sonuçta.
Arada gidin arada boş geçin.
Hiç gitmezseniz çağırmazlar bir yerden sonra zaten o da sıkıntı aa arkadaşlar beni dışlıyor mı olur sonra.
Hayır dışlasınlar sorun yok eğlensinler istedikleri gibi ama işteyken de soğuma olur ister istemez.
Bu arada sabah deniz daha güzeldir daha temiz daha sakin dalgasını geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?