Benim Neyim Eksik :( :(

ofelya123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
34
0
36
İstanbul
Kızlar merhaba benim de bir derdim var... 19 yaşındayım ve üniversitede birinci yılımı geride bıraktım. Üniversiteye ne hayallerle gelmiştim ama malesef birçok hayalkırıklığı yaşadım.Sorunum şu şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Birçok kişiyle görüştüm konuştum kısmetlerim oldu ama ilk görüşmeden sonrası hep hayalkırıklığıydı. Görüşmeler iyi geçse de hiçbirinin sonu gelmedi. Hep ümitlenip sonunda üzülen taraf ben oldum. Etrafıma bakıyorum başkalarından hiçbir eksiğim yok. Bu duruma çok üzülüyorum ve kafama takıyorum Neden böyle ne yapabilirim lütfen yardım edinn !!

bu durumu neden bu kadar takıyorsun ki mutlaka anlaşacağın birisi çıkacaktır zamana bırak daha yaşın genç derslerine yoğunlaş

bunumu takıyorsun!
ya okuyosun işte ne güzel.düşünme birşey.o işler araya girerse derslerini etkiler.sakın bulaşma.diplomanı al sonra.bak bende 22 yaşındayım alakam yok bunlarla.ne kadar okumak isteyen kız var.sen okuyosun kıymetini bil.

Haklısınız tabii... Ama üst üste benzer olaylar yaşadım ve bu yüzden arkadaş çevremde dalga konusu bile oldum. Böyle olunca da kafama takmaya başladım

Haklısınız tabii... Ama üst üste benzer olaylar yaşadım ve bu yüzden arkadaş çevremde dalga konusu bile oldum. Böyle olunca da kafama takmaya başladım

canım bak.takma kafana.bu arkadaş milleti dalga geçer tabi.çünkü senin kötü olmanı isterler.kimseye bakma sen

Bende 19 yaşındayım tek derdim üniversiteyi kazanabilmek
Ne mutlu sana kazanmışsın,bide böyle düşünmeyi dene

canım kızmazsan şu cumlene cok guldum ; "Üniversiteye ne hayallerle gelmiştim ama malesef birçok hayalkırıklığı yaşadım"

canım senın unv .hayalın sevgılıden mı ıbarettı .ustelık yasın henuz 19 yasın da gencecık kızsın .

bence bunları dert edecek yas ıcın cok gencsın henuz.bak ne guzel unv .kazanmıs okulu okuyorsun .

bence en buyuk hayalın bu olmalı .ve bunu basardıysan bu senın ıcın kesınlıkle hayal kırıklıgı olmamalı .

elbette kımseden eksıgın yoktur ama ,bu ısler ha demeyle olacak ısler de degıldır .

bırgun senın de karsına bırı cıkacak senı sevıp deger veren bırı elbette olacak .

dert etme zamana bırak

benim de hiç üniversitede erkek arkadaşım olmadı hiç de aramadım eksikliğini erkek arkadaş değil görüştüğüm birileri bile olmadı.. bu mu dert tasa şimdi.. insanlar ne derlerse desin.. sen hayatını yaşa.. daha güzel böyle..

daha dur yaşın genç, ben de üniversite bitti çalışıyorum, 27 yaşındayım, güzelim, ben de kımseyle çıkmadım, ben ne yapayım...

Cümlen cok komik olmus."üniversiteye ne hayallele geldim"ben bu cümlenin arkasindan üniversite ile ilgili bir hayalkirikligi oldu zannettim.ve sen söyle devam etmissin "bir erkek arkadasim yok"

Allahaaskina sen üniversiteye erkek arkadasi bulmaya mi gittin?önce bir meslegini elne al bakalim.calisan kendine güvenen bayanlarin etrafinda bir sürü kisi olur..üniversitede bulupta evlenen bir cok arkadasim ya ayrildi,ya mutsuz.bir coguda bir sürü hayalkirikligi yasadi..

anliyorum gencsin insan bunu takabilir ama sahsen sizleri aileniz oraya okuyun diye gönderiyor.o yüzden bu konulara fazla takilma ve okumaya calis..

benim de ilk yılım bitti sevgilim var mı dersen hayır yok
eksiğim var mı yok
senin de olmasın ya ne güzel okuyorsun üniversite hayatını doya doya yaşamaya bak
bu şekilde umutsuzlukla o güzleim yıllarını heba etme
olsun diye de sevgili isteme
hayırlı ve snei mutlu edecek insan elbette zamanı gelince senin karşına çıkacaktır

Tabikii hayalim bu değildi hayalkırıklığı derken de bir şeylere heveslenip ümitlendim ve hepsi de sonuçsuz kaldı. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim haklısın en iyisi zaman bırakmak

Haklısın tabii zaten okuyorum hiç dersim kaldı bu yıl Sanırım kendimi anlatamadım. Üniversitede hayalkırıklığı derken diğer bir şeylerin sonuçsuz kalması ve benim her defasında üzülmemden bahsetmiştim.

ben size katılmıyorum kızlar ya sevmek sevilmek herkesin hakkı.bir yerlere gitmek bıcır bıcır olmak gülmek ağlamak kısacası yaşamak için sevgili gerekli bence.kız en güzel çağlarını yalnız mı geçirsin?hani geçirmek istiyorsa geçirsin ama belli ki istemiyor.sizlerin sevgilileri kocaları yanında boşver otur ders çalış demek kolay.

bence imaj değiştir canım sen imaj herşeydir biliyorsun.saçını boyat,yeni kıyafetler al biraz iddialı giyin,oturman kalkman kendine güvenli olsun.makyajsız fönsüz gezme,topuklu ayakkabı giy,(bir anda tüm ruh halini bile değiştiriyor).öyle eşofman spor ayyakkabı geziyorsan hiç şansın yok.internetten bile bakabilirsin ne moda ne giyebilirim.güzellik ondur dokuzu dondur (kıyafettir)diye bir ata sözümüz var.güzelliğini ortaya çıkar.bak millet nasıl takılıyor peşine.

Çook haklısın valla duygularıma tercüman oldun Şu yaşlarda normal olanları, aile veya arkadaş sevgisi dışında bir sevgi hissini yaşayamıyorum. Üniversiteyi kazanmanın,okumanın yaşattığı duygular farklı yanında seni seven ilgi gösteren, merak eden birisinin olma hissi farklıdır. Tavsiyelerin için çok sağoll

canım senı cok ıyı anlayabılıyorum,yanlız tabı kı ıstersın en dogal hakkın budur.ama ben mesela suana kadar sadece 3 kısıyle cıktım gercekten pısman oluyosun sonradan yanı soyle dıyım sevgılın olunca ıster ıstemez dert sahıbı oluyosun,bulasma derım bu ıse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…