Benim Neyim Eksik :( :(

Okurken illa erkek arkadaşın olmak mı zorunda? Ya da olmadığında bir eksiklik mi görüyorsun kendinde.Lütfen bunlar saçma düşünceler.Ben 4 senemi Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birinde,en iyi üniversitelerden birinde yalnız geçirdim.Yalnız derken erkek arkadaşım hiç olmadı manasında:) Belki olsaydı İzmir'in tadı daha farklı olacaktı ama olmadı.Ama yine de ben güzel vakit geçirdim ve hep hatırlayacağım güzel anılar kaydettim beynime,yüreğime.Ve mezun olduktan yıllar sonra hayatıma biri girdi.Sen de takma bunları,anını yaşa,o an kim varsa yanında,her neredeysen o günler bir daha gelmeyecek gibi(ve gerçekten de gelmiyor) doya doya yaşa..Zaten bir sevgilim olsun diye düşündüğünde olmuyor o işler,hiç aklından geçmiyorken geliveriyor,akışına bırak..

Aynen canım olması gereken zamanlar bencede :) sağol tavsiyelerin için :)

Anlıyorum...Canım senin bölümün ne derslerinin ağırlığından dolayı mı kendine hiç vakit ayıramıyorsun :44:

Bu işler gerçekten nasip kısmet işleri.
İlle üniversitede olacak diye bir kanun yok,üniversitede anlaştığın kişiyle evleneceğinin garantisi de yok.Bu tür konuları aceleye getirmemek gerektiğini düşünüyorum.

Ne güzel okuyormuşsunuz hem,okul bitince görün bakın ne talipler kuyruğa girecek.Normalde okumasa,maaşlı olmasa evde kalacak kızlar bile koca buluyorlar.

Aceleye getirip ileride pişman olacağınıza sabredin,umarım karşınıza beklediğinize değecek düzgün biri çıkacaktır.

İlla olmak zorunda demiyorum.Çevremdekiler yaşayacaklarını yaşıyor bunu gördükçe ben de bir sorun var demekki dedim ve neye elimi atsam kırılıp döküldü bu yüzden ümitsizliğe kapıldım ve paranoya haline getirdim. Akışına bırakmak iyi fikir sanırım :)

Erkek arkadaşımın olmayışı benim hiç bi eksikliğim olduğunu göstermez şahsen..
Kafaya takılacak bir şey değil. Herkesin erkek arkadaşı olmak zorunda da değildir.. Bence neyim eksik diye düşünmek saçma olur. Akışına bırakmak lazım, herhangi bir çabaya girmeye de gerek yok

canım ben de artık 19 yaşındayım ve bu güne kadar hiç erkek arkadaşım da olmadı. değil erkek arkadaş özel olarak konuştuğum bir erkek bile olmadı. evlenmeyi,yuva kurmayı çok ama çok isteyen bir insanım ama bu yaşıma kadar erkek arkadaşımın olmamasından hiç şikayetçi değilim. her şeyin bence bir yeri ve zamanı var yani ben öyle düşünüyorum. Yüce Rabbim bilir doğru zamanı o zaman da karşıma inşallah düzgün bir insan çıkartır ve onunla da inşallah her şey güzel olur. sen de acele etme bence! yaşımız daha çok küçük...

bir kitap okudum oradan alıntı yapıcam sana lütfen ciddiye al canım 'Bizi sevgi aramaya yönelten ihtiyaç duygusunun,aşkın gelişmesini engelleyen şey olması büyük bir ironidir.Gerçek aşkı isteyenler onu kendine çeker,ihtiyaç duyanlar ise iter.İstemek yeterlilik ve arzu demektir,ihtiyaç duymak ise yetersizlik ve bağımlılık anlamına gelir .İhtiyacım var sözü sizi kapmaya yapışmaya sıkıca tutunmaya ve tüketmeye zorlayan bir boşluk etkisi yaratır istiyorum sözü ise araştırmanızı düşünmenizi ve arzu ettiğiniz ilişkiyi biçimlendirmenizi mümkün kılan bir açıklık yaratır .İhtiyacı değil de isteğe dayalı aşkı ancak bir bütün olma temelinden harekete geçtiğinizde bulabilirsiniz.'

Son düzenleme:

Belki de cevabım bu alıntıda saklıdır canım. Ne kadar ihtiyaç olarak görüyorum bilmiyorum ama kalpten istediğimi biliyorum. Çünkü artık o kalp çarpıntısını hissetmek istiyorum hani midede kelebekler uçuşuyor falan diyorlar ya :) O karşılıklı aşk hissini hiç tatmadım ben. Çok erteledim çok sonraya bıraktım doğruyu bulmak için çabaladım ama olmadı.

Kimbilir belki de çok istediğim için olmuyordur, bu yüzden bu kadar uzaktır bana.Hani derler ya bir şeyi çok istersen olmaz diye. :) Belki de ihtiyaç duyuyorumdur bu yüzden itiyorumdur...

henüz 19 yaşındasın daha önüne çok erkek çıkacaktır neden bunu sorun haline getiriyorsun ki hem üzülme geç olsun ama iyi olsun değilmi?:))

karsina biri cikmamasi normal degil bence. muhakkak bi yerlerde hata yapiyosun. daha sosyal olmayi denesen ya da bir aktiviteye kursa falan kayit yaptirsan faydasi olabilir

genelde herkes okuyorsun derslerine odaklan demiş de ben pek katılmıyorum tamam oku ama hayat sadece derslerden ibaret degil. Hem okuyup hem mutlu olabilirsin. Sen üniverstiye gidiyorsun, gençsin şimdi yaşamayacaksın da bu flört dönemini emekli olunca mı yaşayacaksın? Ama işte hukuk okuyormuşun bölümün ağır, belki karşındakiler bu yüzden hem seni yormak istemiyorlardır hem de bölümünden dolayı çok vakit geçiremezsiniz diye kendilerini üzmek istemiyorlardır.
Ben de üniversitede 1 yılımı bitirdim, okkuldan tek beklentin sevgili olmasın. Kampüste yapılabilcek çoook şey var
:118:

Son düzenleme:
Bir sevgilisi olan pişman,bir de olmayan :)

Şöyle düşün...
Senin için özel birisi var.Bir yerlerde yaşayıp gidiyor.
Sadece henüz karşılaşmadınız.
Ümitle beklemek güzeldir,zevklidir.
Şu an bekleme sürecindesin.

Üniversiteye ne zamandan beridir sevgili bulmak için gidiliyo Pes..

Kardeşim daha yaşın 19 bu neyin acelesi

Herkesin sevgilisi olmak zorunda değil ki, nasip kısmet bu işler

Sen derslerine bak kaderine yazılmışsa bi görüşte bile seversin / sevilirsin..

Bırak bu daha 19 unda evde kalmış kız kurusu komplekslerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…