Valla bazılarınız demiş arkadaşa acelen ne filan diye ama üniversitede buldu mu bulur yani insan öbür türlü çok zor.Ancak üniversitede bulup da aşk evliliği yapılabiliyor.Kazanmış da ne güzel.Aklına takcak ders yok okul yok ne diye yüklendiniz kıza bu kadar.Olabilir yani her insan ister hayatında kendisini heyecanlandırcak,elini tutacak,duygularını paylaşcak birilerini.
Bu arada konu sahibine tavsiyem sosyal ol,bakımlı ol,dikkat çek.Utangaç utangaç önüne baka baka gezme hiç bir erkek yanaşmak istemez sana.Kalabalık gruplar halinde dolaş.Mutlaka birileri seni gözüne kestirir.
aynen hep erteledim hep erteledim. şimdi de ertelemek zorunda kalıyorum. şu koskoca iki sene de üç kere sinemaya gittim, halbuki üniversiteye girince bol bol film izlerim diyordum. haftasonu gündüz yabancı liglerin maçını izlemeyi çok severdim lisede, şu koskoca iki senede bir kez bile izleyemedim. daha erteleyip erteleyip nereye. tam yaşındayız tam güzel zamanındayız hayatın.
Okurken illa erkek arkadaşın olmak mı zorunda? Ya da olmadığında bir eksiklik mi görüyorsun kendinde.Lütfen bunlar saçma düşünceler.Ben 4 senemi Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birinde,en iyi üniversitelerden birinde yalnız geçirdim.Yalnız derken erkek arkadaşım hiç olmadı manasında:) Belki olsaydı İzmir'in tadı daha farklı olacaktı ama olmadı.Ama yine de ben güzel vakit geçirdim ve hep hatırlayacağım güzel anılar kaydettim beynime,yüreğime.Ve mezun olduktan yıllar sonra hayatıma biri girdi.Sen de takma bunları,anını yaşa,o an kim varsa yanında,her neredeysen o günler bir daha gelmeyecek gibi(ve gerçekten de gelmiyor) doya doya yaşa..Zaten bir sevgilim olsun diye düşündüğünde olmuyor o işler,hiç aklından geçmiyorken geliveriyor,akışına bırak..
belki fazlan vardır
bu açıdan düşün..
Anlıyorum...Canım senin bölümün ne derslerinin ağırlığından dolayı mı kendine hiç vakit ayıramıyorsun :44:
Evetcogu zaman ondan dolayı.. Hukuk okuyorum :)
bir kitap okudum oradan alıntı yapıcam sana lütfen ciddiye al canım 'Bizi sevgi aramaya yönelten ihtiyaç duygusunun,aşkın gelişmesini engelleyen şey olması büyük bir ironidir.Gerçek aşkı isteyenler onu kendine çeker,ihtiyaç duyanlar ise iter.İstemek yeterlilik ve arzu demektir,ihtiyaç duymak ise yetersizlik ve bağımlılık anlamına gelir .İhtiyacım var sözü sizi kapmaya yapışmaya sıkıca tutunmaya ve tüketmeye zorlayan bir boşluk etkisi yaratır istiyorum sözü ise araştırmanızı düşünmenizi ve arzu ettiğiniz ilişkiyi biçimlendirmenizi mümkün kılan bir açıklık yaratır .İhtiyacı değil de isteğe dayalı aşkı ancak bir bütün olma temelinden harekete geçtiğinizde bulabilirsiniz.'
Üniversiteye ne hayallerle gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?