ben size katılmıyorum kızlar ya sevmek sevilmek herkesin hakkı.bir yerlere gitmek bıcır bıcır olmak gülmek ağlamak kısacası yaşamak için sevgili gerekli bence.kız en güzel çağlarını yalnız mı geçirsin?hani geçirmek istiyorsa geçirsin ama belli ki istemiyor.sizlerin sevgilileri kocaları yanında boşver otur ders çalış demek kolay.
bence imaj değiştir canım sen imaj herşeydir biliyorsun.saçını boyat,yeni kıyafetler al biraz iddialı giyin,oturman kalkman kendine güvenli olsun.makyajsız fönsüz gezme,topuklu ayakkabı giy,(bir anda tüm ruh halini bile değiştiriyor).öyle eşofman spor ayyakkabı geziyorsan hiç şansın yok.internetten bile bakabilirsin ne moda ne giyebilirim.güzellik ondur dokuzu dondur (kıyafettir)diye bir ata sözümüz var.güzelliğini ortaya çıkar.bak millet nasıl takılıyor peşine.
Kızlar merhaba benim de bir derdim var... 19 yaşındayım ve üniversitede birinci yılımı geride bıraktım. Üniversiteye ne hayallerle gelmiştim ama malesef birçok hayalkırıklığı yaşadım.Sorunum şu şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Birçok kişiyle görüştüm konuştum kısmetlerim oldu ama ilk görüşmeden sonrası hep hayalkırıklığıydı. Görüşmeler iyi geçse de hiçbirinin sonu gelmedi. Hep ümitlenip sonunda üzülen taraf ben oldum. Etrafıma bakıyorum başkalarından hiçbir eksiğim yok. Bu duruma çok üzülüyorum ve kafama takıyorumNeden böyle ne yapabilirim lütfen yardım edinn !!
saçmalama bende sehir dışında üniversite okdum.sevgılım olmadı.sonra mezun oldum ve başka sehırde calışmaya basladım ve evlendım saçlama.unıversıteyı kazanmak demek sevgılı demek degıl.kı orda aolmasın daha ıyı.çunku dısardan okumaya gelen ınsanlar ,bır anda rahatlaga alışıyo.ve uygun olmayan davranıslarda bulunuyorlar.(bayan ve erkkeler)
o yuzden unıversıte bıterken yada bıttıgında olan ilişkıler daha sevıyelı oluyor.kı bırak sevgılıyı orda o kadar ıyı arkadaslar edınıceksın kı sadace arkadas olucaksın unutma .
arkadaslıklar daha onemlı sevgılı ve es zamanı gelınce olucak zaten.
ben senın yasadıklarını yasadım ve sehır dısında okudum basta belırttıgım gıbı.o yuzden mutlu arkadaslıklar edın kı unıversıte arkadaslıkları hıc unutulmaz
Yeni yetiştim neler dönüyor buradaMune abla bu konuyu kapat bence amacın baya dışına çıkılmış
en üstteki mesajı görmedin mi reklam ve bide konu hortlamış resmen yer kaplıyo sadece konu sahibi evlenmiştir çocuğu bile olmuşturYeni yetiştim neler dönüyor burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?