ne hayallerle gelmiştiniz? Sizin gibi birçok kız üniversiteyi özgürlük aileden ayrı kalma erkek bulma hayalleri ile gelince iştede ortada erkek kalmıyor
insan beğenilmek ister,sevmek sevilmek ister,birlikte güzel vakit geçirmek ister,özel günlerde hediye almak ister....
ama şuan senin için öncelikli olan ve hayallerini süsleyen şeyin derslerin ve okul olması gerek..zaman o kadar
hızla akıp geçiyor ki o yıllara bir daha geri dönme şansım olsa kendime bir sürü yatırım yapardım..iş insanı ayakta tutan
çok önemli bir kavram..temellerini atıyorsun şuan..ama dikkat et bunu yaparken de araya gereksiz şeyler karışmasın...
bir erkek arkadaşın eksikliğini hissetmen normal ama onu hayatının merkezi sayman ki hele ki hayallerini bu derece yıkacak
kadar pek normal değil...şu güzel günlerin tadını çıkar..sen zaten gerçekten hazır olduğunda o seni bulacak..aksi taktirde
sen onu aramak için uğraşırsan yanlış yapma olasılığın bir o kadar artacak..
Üniversiteye ne zamandan beridir sevgili bulmak için gidiliyoPes..
Kardeşim daha yaşın 19 bu neyin acelesi
Herkesin sevgilisi olmak zorunda değil ki, nasip kısmet bu işler
Sen derslerine bak kaderine yazılmışsa bi görüşte bile seversin / sevilirsin..
Bırak bu daha 19 unda evde kalmış kız kurusu komplekslerini
üniversitede aşk değilde dersleri düşünsen daha iyi olur cnm. zaten üniv aşkları genelde geçici oluyor. görüştüğün kişilerin niyeti farklıymış belkide sende bunu bulamadılar. herşeyin hayırlısını dile mevlamdan. herşeyden önce derslerini düşün aşk zamanı gelince zaten kapıyı çalmıyor merak etme bir anda arkdaşım gözüyle baktığın birisine bile aşık oluveriyorsun. herşeyi zama bırak ve bugünlerinin tadını çıakrt bir daha o günler gelmiyor ahhhh şimdi keşke öğrenci olsaydım diyorum halaa...
Genelde aynı sebeplerden mi anlaşamadın yoksa hepsi farklı nedenlerden dolayı mı olmadı.
Farklı nedenlerdendi canım. Biri uzak mesafeden dolayı olmadı, başlamadan bitti. Diğeri ise görüştük,ettik her şey iyiyken sebepsiz yere mesaj atmamaya başladı ve 2-3 gün sonra da başka bir kızla gördüm.
Başına bela mı arıyorsun canım..zamanla olur merak etme,azıcık değişiklik yap,fazla kilon varsa zayıfla,saçını boyat yeni kıyafetler filan al,yeni arkadaş ortamlarına gir,yüzünde tebessümle dolaş,çok konuşan değil,hoş sohbetli biri ol.. ( sen kaşındın )
Aynısı arkadaşımada oldu.O da böyle üniye gidince bi çok kişiyle tanıştı bi türlü olmuyodu.Ama sonradan biriyle tanıştı şimdi çok mutlu 1 seneyi geçti 2 sene olck sanırım.O yüzden bnce snde kafana takma, zmnı gelnce oluyor oluruna bırak
Nasıl olsa kısmet cikacak karsina.
Simdi bunu takma bile kafana, okumana bak boşver.
Kızlar merhaba benim de bir derdim var... 19 yaşındayım ve üniversitede birinci yılımı geride bıraktım. Üniversiteye ne hayallerle gelmiştim ama malesef birçok hayalkırıklığı yaşadım.Sorunum şu şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Birçok kişiyle görüştüm konuştum kısmetlerim oldu ama ilk görüşmeden sonrası hep hayalkırıklığıydı. Görüşmeler iyi geçse de hiçbirinin sonu gelmedi. Hep ümitlenip sonunda üzülen taraf ben oldum. Etrafıma bakıyorum başkalarından hiçbir eksiğim yok. Bu duruma çok üzülüyorum ve kafama takıyorumNeden böyle ne yapabilirim lütfen yardım edinn !!
Kızlar merhaba benim de bir derdim var... 19 yaşındayım ve üniversitede birinci yılımı geride bıraktım. Üniversiteye ne hayallerle gelmiştim ama malesef birçok hayalkırıklığı yaşadım.Sorunum şu şuana kadar hiç sevgilim olmadı. Birçok kişiyle görüştüm konuştum kısmetlerim oldu ama ilk görüşmeden sonrası hep hayalkırıklığıydı. Görüşmeler iyi geçse de hiçbirinin sonu gelmedi. Hep ümitlenip sonunda üzülen taraf ben oldum. Etrafıma bakıyorum başkalarından hiçbir eksiğim yok. Bu duruma çok üzülüyorum ve kafama takıyorumNeden böyle ne yapabilirim lütfen yardım edinn !!
dur tatlım daha çok gençsin...
akışına bırakmak lazım...
kısmettir bazı şeyler...
hemen istediğin zamanda şak diye olmazki...
bebeğim başka dertler edin kendine yaa buna üzülünürmü hiç:) bende eşimle tanışana kadar kimseyle çıkmadım.Acele etme ve özgüvenin yüksek olsun.Bende eşimi tanıdığımda ünv 1 inci sınıftaydım.
canım benim kimseden eksiğin yok öncelikle...benim kardeşimde aynen senin gibi üni öğrencisi hala hayatında 1 kişi vardı deli divane sevdi ama olmayınca olmuyor zor vazgeçti bunalımlar üzüntüler vs.. sorsan hala yaraları var mutlaka aama okuyor en güzelii bu inan bana bak bende senden fazla büyük değilim 23 yasındayım ama evliyim anneyim,,okulumu bıraktım...zamanı gelince kendiliğinden cıkacak karsına canım hiç takma bu güzel günlerinin tadını çıkar inan gelmiyorr geri
k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?