Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

merhaba canım sayfana ziyarete geldim maşallah çok iyi gidiyorsun en doğrusu bu şekilde herşeyden yiyerek zayıflamak fakat malesef bendeniz uyamıyorum işede başlayınca hazırlamak saatlerini takip etmek yetiştiremıyorum şuanda ara öğün yapmıyorum fazlada aç degilim işe başlayınca ara öğün olrak elma götürmeyi düşünüyorum tekrar başarılar canım

Abla elinden geldiğince yap diyet biskuvi götüren bilirsin süt götüren bilirsin meyve olabilir meyveli yoğurt var activianın pratik ve doyurucu önerilerin bunlar ayran olur mesela yanına badem veya fındık bi kaç tane :)

dediğin gibi bu altarnetiflerde olabilir canım yanımda taşıyabileceğim besinler olmalı yazdıklarında gayet makul çok teşekkürler

Eveeet günlüğüm bir günün daha sonuna geldik menümü paylaşıp kitap olucam sonrada zıparçam
Kahvaltım:4 dilim kepek ekmeği,2 KK peynir
1 kaşık peynirli yumurta,2 dilim tahin helva,yeşil çay
Ara:1 kase yoğurt,1 porsiyon çilek
öğle:2 tane dolma,4 kaşık patizzli taze fasülye,1 kase yoğurt,3 dilim kepek ekmeği
Ara :1 kupa neskafe,3 parça çikilata10 tane finduk
Ara:1 kase yoğurt,1 porsiyon üzüm
Akşam:1 kaşık et,2 kaşık bulgur pilavı,3 ince dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

3-4 litre su

Spoor

Kalça egzersizi(kaç dakikaydı bilmiyorum ama egzersizden sonra bütün gün zor ayakta durdum
200 ip atlama

Son düzenleme:
Günde 4 kase yoğurt yiyorum bana yoğurt diye bilirsiniz bundan sonra kendiyle özdeşleşti de

Merhaba günlüğüm bugün pek sağlıklı beslenmedim artık yarın paylaşırım menü
Spor
5 dk karın egzersizi
30 dk yürüyüş

Kahvaltım:kepek ekmeği
5 zeytin,biraz tulum peyniri
Domates,salata,1 çay kaşığı reçel ve bal,yeşil çay

Ara:kase tarçınlı yoğurt

Öğle:yarım balık,bol salata

Ara:kabuklu fıstık(off çok yedim ya

Akşam:1 kase tarçınlı yoğurt,2 ince dilim kepek ekmeği,1 kase sebze çorbası

Ara:salata,havuç

3-4 litre su

Spor
Telefonuma indirdiğim kalça egzersizi vidyosunu yaptım çok zor cidden günlerdir kalçam,baldırları ağrıyor allahtan program 2 günde bir

Bugün ki Menüm
Kahvaltım (yatakta kahvaltıya bayılıyom ya)
Ara öğün:kocaaa bir salatalık ve yesil çay
Öğle:

Ara öğün:1 kase sebze çorbası
Akşam:
Ara öğün:1 porsiyon karpuz,maden suyu

3 litre su içtim

Spor
500 ip atlama

Feraceli merhaba. Diyetinde başarılar dilerim. Biraz inceledim de bence çok fazla karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun. doya doya yumurta, light peynir, light yoğurt light süt tüketmeni, ekmeği azaltmanı, azalttığın ekmek kalorisi kadar yemek porsiyonunu arttırmanı, pirinci tamamen kesip onun yerine bulgura geçmeni öneririm. Süt ürünlerini kalsiyum ve protein için öneriyorum. Ekmek çokken Yemeğin az, yemekte en azından sebze vitamin Protein oluyor. Ekmek Yemeğin yanında daha faydasız.
Kuruyemiş olarak da bol yer fıstığı. Diğerleri çok daha fazla yağlı ve çok daha az proteinli.
Naçizane önerilerim, sana en uygun olanı sen bilirsin.
Tekrar başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…