Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Çok mutluyum günlüğüm ablamdayım çok ama çok iyiyim yarın tartı günü tartıda çikin şeyler görebilirim

Bugün menü yok günüm çok ama çok güzel geçti yağmurda ıslandık yürüdük,gezdik,tozduk mutluyduk bi rüyaydı sanki şu 2 gün yarın bu kelebeğin rüyası son buluyor hayatın gerçeklerine gidiyorum içimi karartan,ömrümü mahveden beni yıpratan şehre dönüyorum
keşke sabah olmasa zaman dursa

Dün menü paylaşamadım 1 günlüğüne bir yerde kaldım orda internet yoktu Bugün simitlerin miktarını günlük tüketmem gereken ekmek miktarına denk getirdim
Kahvaltı
1\2 simit,2 çeşit peynir
4 tane zeytin,1.50 yumurta(haşlama)
Domates,salata,yeşil çay

Öğle:1 tane simit
1 tabak taze fasülye
1 küçük tabak patlıcan
1 kase yoğurt

Ara:1 minik kase dondurma
Leblebi(1 paket)

Akşam:karpuz,ayran
Yarım ekmek arası döner

3 litre su

Spor
Yolculuk

[QUOTEİstanbul da ben , post: 42290302, member: 31599"]Her günün öncekinden daha güzel olsun canım.Özlemler güzeldir.[/QUOTE]
Evet özlemek güzel
İlk gün insan kötü oluyor.İnşallah çabuk atlatırsın.Ablan nerede sen neredesin?
Ablam istanbulda ben kıceli ama gene de çok özlüyorum

Merhaba nasılsınız ben pek iyi sayılmam çünkü sonunda neden bu kadar düzensiz yediğimi çözdüm 2-3 gündür çok düzensiz ve sağlıksız besleniyorum çünkü regli öncesi sendromuna yenik düşüyorum her seferinde.bugün aynı şey oldu çok kötü bir menüm oldu gene amaaaaa yeter artık böyle olmaz hadi kızım feraceli sen yaparsın regli öncesine yenik düştün ama regliyken bu olmıcak
yapılacaklar
1.Sabah saat 08:00-08:30 da kahvaltı yapılmış olacak
2.6 öğün beslenilecek
Ara öğünlerde(meyve\yoğurt veya ayran,2-3 parça bitter,1 fincan süt)
3.kahve,kola yooook !!!!
Günde 2 bardak yeşil çay

4.Zorlamayacak sporlar(yürüyüş,leslie gibi)
5.hergün 1 yumurta,peynir,1 günde toplamda 3 köfte büyüklüğünde et veya tavuk mutlaka tüketilecek
6.boool boool su hergün 3 litre ve sayılacak kaç litre içildiği

Hadi bakalım bu sınavıda atlacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…