Benim Sağlıklı ve Renkli Sofralarım(Resimli)

Çok güzel ve sağlıklı görünüyor tüm tabakların. Tebrikler. İnşallah hedefine bir an önce ulaşırsın <3

Dün menü paylaşamadım akşam net yoktu.Öğle yemeği istem dışı oldu misafirlikteydik böreğe dayanamadım :))

Kahvaltı:

Ara öğün:yarım bardak komposto
Armut

Öğle:yarım kase mercimek çorası
yarım kase salata
Yarım kase nohut
1 tane dolma
Yarım bardak komposto
1 el uzunluğunda mercimekli börek
Ara öğün:1 fincan yeşil çay
Salatalık,1 porsiyon karpuz

Akşam:yarım balık,bol salata
3 ince dilim kepek ekmeği

Ara öğün:1 fincan sütlü kahve

3 litre su

Spor:yok

Kahvaltım:

Ara

Öğle:1\2 tabak bezelye yemeği
1 kase cacık

Ara:sütlü kahve, fındık,armut

Akşam:2 tane kepekli poğaça,4 zeytin,çay(şekersiz)

Ara:
Maden suyu
3 litre su

Spor
10 dk kalça egzersizi

merhaba diyetinizde başarılar dilerimmm
benim de boyum 170, kilom 85 ile başladım 83e indim 5 günde ama sizin çok hızlı olmuş nasıl öyle güzel verdiniz acaba sporun mu etkisi var? eskki diyetisyenim ideal kilona yaklaşana kadar yürüyüş dışında spor yapma yoksa yağlar kasa dönüşür ve ağırlıktan kaybetmezsin demişti

Kahvaltı:yeşil çay,şeftali

Öğle:2 tane dolma,1 kase cacık,3 dilim çavdar ekmeği

Ara:4 tane Altınbaşak
1 porsiyon üzüm

Akşam:2 kaşık pilav,Yarım kase barbunya,1 küçük kabak dolması,Yarım kase yoğurt,3 dilim çavdar

Ara:dondurma
Leblebi, Altınbaşak
Sütlü kahve,bitter çikolata

3 litre su

Spor
2 saat yürüyüş

Anladım canım. Tarçını niçin veriyor?
Slm benim doktorum da veriyor şekeri kontrol için yoğurdu karabiber meyveyi tarçın ile yediriyor ki iştahı kontrol etsin kan sekeri yükselmesin. Vanilya karanfil tarçın Türk Kahvesi karışımınin kokusu da anlık iştahı bastırıyor. Hepsini küçük kavanoza koyuyorsun yemek öncesinde kokluyorsun keskin bir koku oluyor o senin iştahını kontrol etmeni ve yemeğe saldırmani engelliyor.

Öylemi denerim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…