- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Teşekkürler canımmÇok güzel ve sağlıklı görünüyor tüm tabakların. Tebrikler. İnşallah hedefine bir an önce ulaşırsın <3
Onu ben sevdiğim için kullanıyorumAnladım canım. Tarçını niçin veriyor?
Teşekkürler canımgulfcanımpost: 42227497 .!.:Seninde günlüğün varmış.Çok beğendim.Bundan sonra takipteyim.
güzel menüü.. ah o kepekli pogaçadan ben de yeseydim.. süper ben olurduuuuKahvaltım:Eki Görüntüle 1609360
AraEki Görüntüle 1609349
Öğle:1\2 tabak bezelye yemeği
1 kase cacık
Ara:sütlü kahve, fındık,armut
Akşam:2 tane kepekli poğaça,4 zeytin,çay(şekersiz)
Ara:Eki Görüntüle 1609349
Maden suyu
3 litre su
Spor
10 dk kalça egzersizi
A kuzu deseydin yollardım kargoylasimsims .!.:güzel menüü.. ah o kepekli pogaçadan ben de yeseydim.. süper ben olurduuuuellerine saglık,afiyet bal şeker olsun canım
pes etmek yok aslaa devam edelimmmtavsanbidik
Canım bilmiyorum ama şuan kilom fazla olmuş olabilir de yarın tartılıcam bu hafta güzel geçmedi
Devam tabikide pes etmek yokpes etmek yok aslaa devam edelimmm
Slm benim doktorum da veriyor şekeri kontrol için yoğurdu karabiber meyveyi tarçın ile yediriyor ki iştahı kontrol etsin kan sekeri yükselmesin. Vanilya karanfil tarçın Türk Kahvesi karışımınin kokusu da anlık iştahı bastırıyor. Hepsini küçük kavanoza koyuyorsun yemek öncesinde kokluyorsun keskin bir koku oluyor o senin iştahını kontrol etmeni ve yemeğe saldırmani engelliyor.Anladım canım. Tarçını niçin veriyor?
Öylemi denerim o zamanSlm benim doktorum da veriyor şekeri kontrol için yoğurdu karabiber meyveyi tarçın ile yediriyor ki iştahı kontrol etsin kan sekeri yükselmesin. Vanilya karanfil tarçın Türk Kahvesi karışımınin kokusu da anlık iştahı bastırıyor. Hepsini küçük kavanoza koyuyorsun yemek öncesinde kokluyorsun keskin bir koku oluyor o senin iştahını kontrol etmeni ve yemeğe saldırmani engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?