- 12 Ekim 2018
- 66
- 22
- 38
- 40
- Konu Sahibi Saskinnn123
-
Minnet etmek değil bu bikere bana kirayı kendi aldığını söyledi biz kirada oturuyoruz babası da buradaki kirayı oraya verirsiniz dedi hepsi yalan çıktı bunun hayal kirikligi. Abinin herseyine kosarlarken eşim de dahil para faaln ister rahatça yuzsuzdur arsizdir abisi bizim durumumuzun bu olması canımı sikiyo ben de hicbisey yapasim gelmiyo onlar için soguyorumCanım niye minnet ediyorsun evin kirasına tabiki vermek zorunda değiller Ben eşimin bunu başıma kakmasındansa hiç kabul etmezdim bu kira parasını..Çocuk yok sanırım zaten çocuk olunca kimse senden iş beklemez merak etme çocuğunla ilgilenirsin anca kendi işlerini halledirsin
Ne konuda haklı. Yok ailene yalnız gidemezsin 1 2saatligine eşinle gidebilirsin dedi bana babası mesela bundan nefret ediyorum ondan abisi de sürekli yuzsuzce para isteyip durmasından 40yasinda adamın eşimin de ona hayır diyemem eşinden nefret ediyorum. Haksızlık yapılıyor ve benim de içimden bişey yapmak gelmiyor artikEşiniz haklı. Para vermiyorlar diye mi nefret ediyorsunuz insanlardan? Pes vallahi. Eve gidip yemek yapmak da para karşılığı yapılıyor demek ki.
Ayrıntıları sonra yazıyorsunuz. İlk mesajınızda yalnızca kirayı alamadığınız yazıyor. Neyse. Siz çalışıyor musunuz? Çift maaş diye zengin sanılangillerdensiniz muhtemelen. Eşinizin kardeşinin eşi çalışmıyordur kesin, onlar da dünyanın en zavallı insanlarıdır ailesinin gözünde hep onlara yağdırıyordur. Babası ne hakla sizin nereye ne şekilde gidebileceğinize karışıyor ki? Ne sebeple? Eşiniz ne diyor bu duruma?Ne konuda haklı. Yok ailene yalnız gidemezsin 1 2saatligine eşinle gidebilirsin dedi bana babası mesela bundan nefret ediyorum ondan abisi de sürekli yuzsuzce para isteyip durmasından 40yasinda adamın eşimin de ona hayır diyemem eşinden nefret ediyorum. Haksızlık yapılıyor ve benim de içimden bişey yapmak gelmiyor artik
Babası ne hakla karışıyor size. Cesarete bak. Eşiniz de dahil kimse kiminle görüştüğünüze karışamaz. Hele aile. Aileyle görüşmenize kimse karışamaz. Kimi ne kadar sıklıkla göreceğiniz sizin kararınız.Ne konuda haklı. Yok ailene yalnız gidemezsin 1 2saatligine eşinle gidebilirsin dedi bana babası mesela bundan nefret ediyorum ondan abisi de sürekli yuzsuzce para isteyip durmasından 40yasinda adamın eşimin de ona hayır diyemem eşinden nefret ediyorum. Haksızlık yapılıyor ve benim de içimden bişey yapmak gelmiyor artik
Evet aynen doğru tahmin ettiniz. Eşim de kendine göre haklı o da ayrı ayrı olmayın diye diyor falan diye babasını savunduAyrıntıları sonra yazıyorsunuz. İlk mesajınızda yalnızca kirayı alamadığınız yazıyor. Neyse. Siz çalışıyor musunuz? Çift maaş diye zengin sanılangillerdensiniz muhtemelen. Eşinizin kardeşinin eşi çalışmıyordur kesin, onlar da dünyanın en zavallı insanlarıdır ailesinin gözünde hep onlara yağdırıyordur. Babası ne hakla sizin nereye ne şekilde gidebileceğinize karışıyor ki? Ne sebeple? Eşiniz ne diyor bu duruma?
Ne demek mal varlığına göz koymak ya ne biçim konuşuyorsunuz siz benim maaşım var zaten kimseye ihtiyacım yok çok şükür köylerinde iş yapmamı bekleyen ailemle karismama karışan insanlar bunlar. Evlenmeden de beraber halı ve ankastre aldık babası bebden dedi sonra biguzel ödedik. Kira sizin dedi. Bunlar yalan oluyo boş laf oluyo ben uydurmadim bunları. Bı evini diğer oğluna verip eşimin hakkını da ona verip üstüne bı de para istiyorlar haftasonlari eşim köye gidip duruyo amele gibi calisiyo hicbirine bişey demedim yardim etsin tabiki ama bu ne biz çalışalım onlar yesin bu müdür aile olmak adam mide ameliyatı oluyo diyorum gizlice para lazım olunca söylüyorlar herseyleri böyleAilenin mal varlığına göz koyup, söz hakkı olduğunu düşünen gelinler de yeni türedi herhalde. Eşiniz çok doğru söylüyor sizin babanız ne veriyor mesela size? Ayrıca bir çocuk kaç yaşında olursa olsun anne babasından para isteyebilir, onların da durumları varsa karşılarlar. Biz buna aile olmak diyoruz. Yüzsüzlük kendi kazanıp çalışmadığı , ailesinden kalmamış parada hak iddia etmektir.
Siz ne okudunuz da ne anladınız acaba ben de eşimde çalışıyorum maddi durumumuz da kötü degil eşim abisi para istiyor eşim de vermek zorunda hissediyo benim rahatsızlığım bu ailesi beklenti icindeBüyümeden, kendinizi gecindiremeden evlenmenin sonucu bunlar. Hem siz hem esiniz hatalisiniz. Ben esimin annesinin ve babasınin parasını niye bekliyim Allah aşkina. Vermiyorlarsa kendi evlatlarına vermiyorlar.baska konularda zaten kimse karışmaya cesaret edemez. Gelmişiz kaç yaşına. Nerde nasıl davranacagimizi baskalardan öğrenecek değiliz değil mi. Çizgilerinizi korumaya öğrenin
Siz ne okudunuz da ne anladınız acaba ben de eşimde çalışıyorum maddi durumumuz da kötü degil eşim abisi para istiyor eşim de vermek zorunda hissediyo benim rahatsızlığım bu ailesi beklenti icinde
Konunuzun odak noktası elinize geçmeyen kira, asıl mesele ettiğiniz şey de bu. Sizden iş bekleyen insanlara nasıl iş yapmak zorunda değilseniz, onlar da size kira gelirini vermek zorunda değil. Eşiniz de kendisine ait maaştan kardeşine istediği kadar harcayabilir. Zorunuza gitmemesi için aynı şekikde siz de kendi ailenize harcayabilirsiniz aynı miktarı kendi maaşınızdan. Yok ben onlara vermem derseniz bir bankada kendi adınıza biriktirin. O zaman şartlar eşitlenir.Ben bişey dediğimde o babamın bize hediyesi istemezse vermez senin baban veriyo mu demeye başladı. Bana bankada paran var mı dedi yok dedim Alla alla niye falan dedi. Ben de sen hesap veriyo musun da hesap istiyorsun dedim saydırdı bisuru tartıştık. Bu durumda nasıl davranmak gerek gerçekten nefret ediyorum artık ailesinden.
Boşanma aşamasından dönmüşsünüz üstüne hamilesiniz.Siz ne okudunuz da ne anladınız acaba ben de eşimde çalışıyorum maddi durumumuz da kötü degil eşim abisi para istiyor eşim de vermek zorunda hissediyo benim rahatsızlığım bu ailesi beklenti icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?