Benim sıkıntım eşimin ailesi

Zaten tepkim hep eşime oldu ve boşanma aşamasına ondan geldik. Dedim ya bana araba kedisi odedugini ama zaten çoğunu kiradan verdiğini söyledi babası da buradaki kirayı oraya verirsiniz dedi hayalkırıklığı nedeni bu. Çünkü kredi ödediği için maaşı gerçekten çok azalıyor bana paranın hesabını sorabiliyo kendi hakkı bunun peşine dusmuyo

. İki cözümü var ya boşanacaksın yada kurnaz olacaksın senin yaşadıklarından bin beterini yaşadım halada yeri gelir yaşıyorum ama ben kurnazlığı seçtim onların karşında dik lafımı esirgemem eşimin yanında süt dökmüş kedi diyeceksiniz ki bu doğrumu onlarda bana aynı şeyi yapıyorlardı mecbur kaldım evlilik elden gidiyor

Siz esinize bu konuda rest cekseniz tepkisi oluyor?

Bi laf var bizde hem mıhına hem n.haına diye. Aynen öyle yapacaksınız. Kirayı faturaları evin giderlerini yükleyin eşinize madem hem evde oturan hem sizin hakkınız olan kirayı abi alıyor ve üstüne para istiyorsa bu kadar çok parası varsa evi de geçindirsin. Sizde borç açın saçma sapan şeyler bile alabilirsiniz. Bakalım o zaman ne yapacak?

Nasil yani kurnazlığı biraz açar misini,

Bana karşı kurnaz abisine kiyamuyo da bana soruyo naptın gibisinden eve destek olmuyorsun diyor onu da denedim de beni suçluyor o zaman

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Ailesinden niye beklentiniz var,mecbur değiller. Üstelik bir öğretmen bir mühendis gayet güzel mesleğiniz var. İki kuruşluk kira bedeli için huzur bozmaya gerek yok. İnsan hep daha da fazlasını istiyor galiba. Geçinemeyecek durumda olsaydınız anlardım da asgari ücretle geçinen birine yapılan yardım bile size dokunuyor, yüreğinizi bi sorgulayın.

Bana karşı kurnaz abisine kiyamuyo da bana soruyo naptın gibisinden eve destek olmuyorsun diyor onu da denedim de beni suçluyor o zaman
Suçlasın senin maaşın istediğini yaparsın. Kira yiyen abisine para yedireceğine evine baksın sizde kurnaz olun.

incir çekirdeği bana göre
Valla ben deli oluyorum sen köpek gibi çalışıyorsun onlara veriyo eşin mesela kızmaz misin abisinin eşi de evde yiyo yatiyo yiyo yatiyo hatta o kadar çok yiyiyp yatiyo ki morbid obez mide ameliyatı oluyo ve yine eşini arayıp acitasyon yapıyorlar falan

Siz hiç ağızlarının payını vermediniz mi en son care olarak?

Konunuzun başında karşılıklı olarak eş aileleriyle görüşmediğinizi yazmışsınız. Sorun ne o zaman? İsterse bütün köye yemek yapmanızı istesinler. Zaten görüşmüyormuşsunuz. Ek olarak sizin hiç emeğinizin olmadığı, eşinizin hiç emeğinin olmadığı kayınbabanızın üzerine olan kendi çabasıyla aldığı evin kira getirisinin peşine düşmek size kalmadı. Eşiniz bu konuda haklı.
Abisine gelince çocuğunun özel dersine kadar eleştirmek de size düşmez. Ancak eşinizi eleştirebilirsiniz. Kafasına silah dayayıp almıyorlar ya koca adam vermesin maaşından para. Siz eşinizi bu halde kabul edip boşanmaktan vazgeçip evliliğinize devam etme kararı almışsınız. Üstüne hamilesiniz.

Siz anlayamadiniz sanırım eşim araba kredisi ödüyor arabanın masrafı kredisi kadar kredi kartları falan maaşına yetmiyo hiç de öyle iyi durumda değil yani kirada oturuyoruz. Bana farklı konuşmalarına kızıyorum abisinin hepsini kandirmasina acitasyon yaparak kendi lüks içinde yaşamasına kızıyorum eşimin bizden kismasina paramız yok demesine kiziyorum

E eşiniz haklı. Hiç utanmıyor musunuz başkasının evinin kirası için yaygara çıkarmaya anlamadım gitti. İş yaptırmaya çalışma konusunda haklısınız ama yapmazsınız olur biter. Hamileymişsiniz üç kuruş para için yuva yıkmaya değmez

Siz hiç ağızlarının payını vermediniz mi en son care olarak?
Valla boşanma aşamasına geldik biliyolardir yani ve umrunda değil abinin yüzsüz ve Arsuz biri dediğim gibi. Evlendik 1 ay sonra karısını kuaföre götürmüş de parasını bile istedi mesela herşeyin faturasını kesiyolar

Nasil yani kurnazlığı biraz açar misini,
Ben eşime ailesini hiç suçlamadım sadece yaptıklarını görmesini sağladım ailesi tabiki atamaz ama ailenin salak evladı olmasıda müsade etmedim dırdırcı şikayetçi insan olmak sadece eşlerimizle aramızdaki mesafeyi arttırır onların istediğini yapmayın

O başkasının evine benim evim diyorsa her yerde 2 3 evum var derken utanmiyorsa ben niye utanayim neye kizidigimi defalarca yazdım isterseniz okuyun

Eşinizin bu kadar kör olması şaşırtıcı vallaha. Ben sanırım kendim ikisininde ağzının payını verirdim. Normal yardıma asla karışmam. Ama herseyin bir adabı vardır. Bunlar baskalarin parasını yemeye alışmış. Esiniz için abisi hiç birşey yaptı mi?

Öğretmensin maaşın iyi eşinde mühendis onunda iyidir mutlu huzurlu kendi paranızı yemek varken bunları düşünüp neden mutsuz oluyorsun anlamadım?Kimse kimseye para vermek zorunda değil heleki ihtiyacı olmayana.Şimdi deseydin ben çalışmıyorum eşim asgari ücretle ama eşimin ailesi böle yapıyor diye haklı olurdun ama bu durumdayken biraz aç gözlülük gibi olmuş.Asgari ücretle geçinmeye çalışan eltin sağlık sorunları yüzünden ameliyat olmuş ona giden parada mı gözün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…