- 12 Ekim 2018
- 66
- 22
- 38
- 40
- Konu Sahibi Saskinnn123
-
Zaten tepkim hep eşime oldu ve boşanma aşamasına ondan geldik. Dedim ya bana araba kedisi odedugini ama zaten çoğunu kiradan verdiğini söyledi babası da buradaki kirayı oraya verirsiniz dedi hayalkırıklığı nedeni bu. Çünkü kredi ödediği için maaşı gerçekten çok azalıyor bana paranın hesabını sorabiliyo kendi hakkı bunun peşine dusmuyoIki taraf da beklenti içinde. Yoksa siz kirayi vermiyorlar diye niye hayal kırıklığı yaşıyorsunuz? Esiniz kendini kullandiriyorsa tepkiniz ona olsun ailesine değil. Sömürecek birini fırsat bulunca bir cok insan kullanır. Madem babası size söz verdiği kirayi da onlara veriyor gelirinizden birsey vermeyin. Gerektiğinde aileye de aynen söyleyin öyle. Ama önce esiniz bu konuda akillanmali. Yeri geldiğinde kpdere de haddini asmamasini söyleyin. Ona kalmamış sizi kontrol etmek.
. İki cözümü var ya boşanacaksın yada kurnaz olacaksın senin yaşadıklarından bin beterini yaşadım halada yeri gelir yaşıyorum ama ben kurnazlığı seçtim onların karşında dik lafımı esirgemem eşimin yanında süt dökmüş kedi diyeceksiniz ki bu doğrumu onlarda bana aynı şeyi yapıyorlardı mecbur kaldım evlilik elden gidiyorMerhabalar. Arkadaşlar ben eşimle problemler yaşadım ayrilmayi düşündük ailelerimiz de durumu biliyor ve tabi hiç hoş olmadı ikimiz de birbirimizin ailesiyle görüşmüyoruz şuan. Ben öğretmenim eşim muhendis.Hamileyim. Biraz onun hatrına falan diye barıştık ama aile olayı olmadığında gayet iyi anlaşıyoruz. Ama aile konusu olunca inanılmaz koruyucu oluyor. Benim rahatsızlığım su. Ailesine düşen bı apartmanda 3daire var abisi yerlesmis orda oturuyor eşim ve babası da kiracı var kira alıyor. Evlenmeden arabanın kredisini öderken zorluk yaşamadığını çünkü büyük bolumunu kirayla ödediğini söylemişti fakat evlendigimizden beri doğru düzgün kira gelmedi babası bisekilde harciyo ya da abisi asgari ücret alıyormuş da durumu iyi değilmiş de karısı mide ameliyatı oldu kaçak çıktı 2 kere onlara verdi. Ben bişey dediğimde o babamın bize hediyesi istemezse vermez senin baban veriyo mu demeye başladı. Bana bankada paran var mı dedi yok dedim Alla alla niye falan dedi. Ben de sen hesap veriyo musun da hesap istiyorsun dedim saydırdı bisuru tartıştık. Bu durumda nasıl davranmak gerek gerçekten nefret ediyorum artık ailesinden. Ailesi benden köyde onlara iş yapmamı istiyo yemek falan yapmamı. Diğer gelinden görmediğini benden istiyo yani. Ama ailecek diğer gelinin evine çalışıyorlar ben de bunu reddettigimde sıkıntı yaşıyorum. Eşim arkamda değil ddestek değil bu konuda bana ailesini düşünüyor
Zaten tepkim hep eşime oldu ve boşanma aşamasına ondan geldik. Dedim ya bana araba kedisi odedugini ama zaten çoğunu kiradan verdiğini söyledi babası da buradaki kirayı oraya verirsiniz dedi hayalkırıklığı nedeni bu. Çünkü kredi ödediği için maaşı gerçekten çok azalıyor bana paranın hesabını sorabiliyo kendi hakkı bunun peşine dusmuyo
Nasil yani kurnazlığı biraz açar misini,. İki cözümü var ya boşanacaksın yada kurnaz olacaksın senin yaşadıklarından bin beterini yaşadım halada yeri gelir yaşıyorum ama ben kurnazlığı seçtim onların karşında dik lafımı esirgemem eşimin yanında süt dökmüş kedi diyeceksiniz ki bu doğrumu onlarda bana aynı şeyi yapıyorlardı mecbur kaldım evlilik elden gidiyor
O hiç altta kalır mı o da ben çoktan rest çektim o zaman derSiz esinize bu konuda rest cekseniz tepkisi oluyor?
Bana karşı kurnaz abisine kiyamuyo da bana soruyo naptın gibisinden eve destek olmuyorsun diyor onu da denedim de beni suçluyor o zamanBi laf var bizde hem mıhına hem n.haına diye. Aynen öyle yapacaksınız. Kirayı faturaları evin giderlerini yükleyin eşinize madem hem evde oturan hem sizin hakkınız olan kirayı abi alıyor ve üstüne para istiyorsa bu kadar çok parası varsa evi de geçindirsin. Sizde borç açın saçma sapan şeyler bile alabilirsiniz. Bakalım o zaman ne yapacak?
Suçlasın senin maaşın istediğini yaparsın. Kira yiyen abisine para yedireceğine evine baksın sizde kurnaz olun.Bana karşı kurnaz abisine kiyamuyo da bana soruyo naptın gibisinden eve destek olmuyorsun diyor onu da denedim de beni suçluyor o zaman
Valla ben deli oluyorum sen köpek gibi çalışıyorsun onlara veriyo eşin mesela kızmaz misin abisinin eşi de evde yiyo yatiyo yiyo yatiyo hatta o kadar çok yiyiyp yatiyo ki morbid obez mide ameliyatı oluyo ve yine eşini arayıp acitasyon yapıyorlar falanincir çekirdeği bana göre
Valla ben deli oluyorum sen köpek gibi çalışıyorsun onlara veriyo eşin mesela kızmaz misin abisinin eşi de evde yiyo yatiyo yiyo yatiyo hatta o kadar çok yiyiyp yatiyo ki morbid obez mide ameliyatı oluyo ve yine eşini arayıp acitasyon yapıyorlar falan
Siz anlayamadiniz sanırım eşim araba kredisi ödüyor arabanın masrafı kredisi kadar kredi kartları falan maaşına yetmiyo hiç de öyle iyi durumda değil yani kirada oturuyoruz. Bana farklı konuşmalarına kızıyorum abisinin hepsini kandirmasina acitasyon yaparak kendi lüks içinde yaşamasına kızıyorum eşimin bizden kismasina paramız yok demesine kiziyorumDertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Ailesinden niye beklentiniz var,mecbur değiller. Üstelik bir öğretmen bir mühendis gayet güzel mesleğiniz var. İki kuruşluk kira bedeli için huzur bozmaya gerek yok. İnsan hep daha da fazlasını istiyor galiba. Geçinemeyecek durumda olsaydınız anlardım da asgari ücretle geçinen birine yapılan yardım bile size dokunuyor, yüreğinizi bi sorgulayın.
Valla boşanma aşamasına geldik biliyolardir yani ve umrunda değil abinin yüzsüz ve Arsuz biri dediğim gibi. Evlendik 1 ay sonra karısını kuaföre götürmüş de parasını bile istedi mesela herşeyin faturasını kesiyolarSiz hiç ağızlarının payını vermediniz mi en son care olarak?
Ben eşime ailesini hiç suçlamadım sadece yaptıklarını görmesini sağladım ailesi tabiki atamaz ama ailenin salak evladı olmasıda müsade etmedim dırdırcı şikayetçi insan olmak sadece eşlerimizle aramızdaki mesafeyi arttırır onların istediğini yapmayınNasil yani kurnazlığı biraz açar misini,
O başkasının evine benim evim diyorsa her yerde 2 3 evum var derken utanmiyorsa ben niye utanayim neye kizidigimi defalarca yazdım isterseniz okuyunE eşiniz haklı. Hiç utanmıyor musunuz başkasının evinin kirası için yaygara çıkarmaya anlamadım gitti. İş yaptırmaya çalışma konusunda haklısınız ama yapmazsınız olur biter. Hamileymişsiniz üç kuruş para için yuva yıkmaya değmez
Valla boşanma aşamasına geldik biliyolardir yani ve umrunda değil abinin yüzsüz ve Arsuz biri dediğim gibi. Evlendik 1 ay sonra karısını kuaföre götürmüş de parasını bile istedi mesela herşeyin faturasını kesiyolar
Öğretmensin maaşın iyi eşinde mühendis onunda iyidir mutlu huzurlu kendi paranızı yemek varken bunları düşünüp neden mutsuz oluyorsun anlamadım?Kimse kimseye para vermek zorunda değil heleki ihtiyacı olmayana.Şimdi deseydin ben çalışmıyorum eşim asgari ücretle ama eşimin ailesi böle yapıyor diye haklı olurdun ama bu durumdayken biraz aç gözlülük gibi olmuş.Asgari ücretle geçinmeye çalışan eltin sağlık sorunları yüzünden ameliyat olmuş ona giden parada mı gözün ?Merhabalar. Arkadaşlar ben eşimle problemler yaşadım ayrilmayi düşündük ailelerimiz de durumu biliyor ve tabi hiç hoş olmadı ikimiz de birbirimizin ailesiyle görüşmüyoruz şuan. Ben öğretmenim eşim muhendis.Hamileyim. Biraz onun hatrına falan diye barıştık ama aile olayı olmadığında gayet iyi anlaşıyoruz. Ama aile konusu olunca inanılmaz koruyucu oluyor. Benim rahatsızlığım su. Ailesine düşen bı apartmanda 3daire var abisi yerlesmis orda oturuyor eşim ve babası da kiracı var kira alıyor. Evlenmeden arabanın kredisini öderken zorluk yaşamadığını çünkü büyük bolumunu kirayla ödediğini söylemişti fakat evlendigimizden beri doğru düzgün kira gelmedi babası bisekilde harciyo ya da abisi asgari ücret alıyormuş da durumu iyi değilmiş de karısı mide ameliyatı oldu kaçak çıktı 2 kere onlara verdi. Ben bişey dediğimde o babamın bize hediyesi istemezse vermez senin baban veriyo mu demeye başladı. Bana bankada paran var mı dedi yok dedim Alla alla niye falan dedi. Ben de sen hesap veriyo musun da hesap istiyorsun dedim saydırdı bisuru tartıştık. Bu durumda nasıl davranmak gerek gerçekten nefret ediyorum artık ailesinden. Ailesi benden köyde onlara iş yapmamı istiyo yemek falan yapmamı. Diğer gelinden görmediğini benden istiyo yani. Ama ailecek diğer gelinin evine çalışıyorlar ben de bunu reddettigimde sıkıntı yaşıyorum. Eşim arkamda değil ddestek değil bu konuda bana ailesini düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?