Benim sıkıntım eşimin ailesi

Ayrica konu sahibi kocana 5 kurus verme. Elin adamina yedirsin diye calismiyorsun. Ne yaptin derse de babamin kardesimin durumu kotu onlara yardim ediyorum dersin. Su hamile halinle bunlari yasamanda aci ama tek suclu esin sizin aile sinirlarinizi belirleyememis. Kendini de bebegini de uzme kendini ezdirme

O vakit çok sinirleniyor sen bana destek olmuyorsun bilmem ne. Biz artık başka bı aileyiz o kadar da yardım fazla der. Benim vermemi kabul etmez ki. Aynen öyle tek suçlu eşim ama ben bu durumu kendi icimde nasıl asicam bilmiyorum çok sinirleniyorum her defasinda

Eşinizin ailesiyle problem yaşadığınız için ve muhtemelen laf söz muhabbetleri olduğu için şuan gerçek bir laf bile söyleseniz aleyhine, yine onları koruyacaktır. O yüzden bence eşinizin ailesini düşünmeyi bırakın. Sizden para çıkmadıkça, çocuğunuzun hakkı yenmedikçe kapatın boşverin kendi paranızı yiyin.

Ve evet size herhangi bir para vermek zorunda değiller ve aynı şekilde siz de onlara sizi zora sokacak şekilde para vermek zorunda değilsiniz. O yüzden bence konuyu kapatın, siz laf ettikçe daha da kötü savunacak.

Ailesinin durumu kötü değil ama yine de sürekli biseylerini karşılamaya çalışıyor. Evle ilgili bişey oldugundaysa benden ister. Ben evin erkegigim modunda değil yani. Abisinin ailesine daha çok sahip cikuyir

Daha bugün para istedi kendi aldığı para kredi kartina yetmiyor. Yok kendi sikisikken bile kira hakkını almaması ama habire koşturup durmasına deli oluyorym çünkü kirayı alsa bile en azından yakıtını karşılar hep bizim cepten çıkıyor kenarda biseyimiz yok zor geciniyoruz hicbi hazırlığının yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…