Benim şirin düğün mekanım..:)

biyologizem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
247
20
118
Kızlar 5 ay sonra düğünüm bu mekanda olacak kır düğünü..:)) ve masalar için de mor renk seçtim sizce nasıl olmuş fikirlerinizi alabilirmiyim?? :)))

Eklentiler

• $2013-03-01-016.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleme:
manzara,uyum,renkler herşey rüya gibi olacak,eminim.. çok güzel bi yer olarak görünüyo..
mutluluklar

manzara,uyum,renkler herşey rüya gibi olacak,eminim.. çok güzel bi yer olarak görünüyo..
mutluluklar

Çok güzel renk seçmişşin canım harika çok beğendim.Mutluluklar..

Kızlarr harikasınız:))) çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni ben fuşya pembeyle mor arasında kalmıştım ama daha asil duracağını düşündüğüm için mor seçtimmm :)) güzel düşüncelerinizle sevindirdiniz beni sağolun

gözümde canlandırıyorum iki renkte güzel olur bence.. ama dediğin gibi, mor bi adım önde

eskiden four seasons otelin düğün org. bölümünde çalışmış biri olarak naçizane önerim :
belkuşağını ayakkabılarını elbuketini yada saçına çiçek aksesuarı koyduracaksan (kır gelinleri taç kullanmıyorda pek) en az birini mor ve tonlarından tercih edersen çok sevimli bir uyum yakalarsın tatlım hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…