Benim sorunum da konuşkan olmak.

Çok konuşmanız değilde,en çokta karşı tarafı dinlememek kötü.biraz dinleyin ve tane tane konuşun.taramali tüfek gibi konuşmayın:)

Ya ben neşeli bir insanım genelde espri yapıyorum yada gün içinde iş yerinde bir problem yaşamışsam onu aktarıyorum yani çokta boş konuşmuyorum arkadaşlarım çok bilgili olduğumu söylüyorlar.

Her insan problemlerini anlatırken, sevindiği bir şeyi anlatırken kendini kaptirir ki bunun eleştirilecek yani yok. Bence siz eleştiriyi tam olarak anlamamissiniz bir sorun neden bunu diyorsun diye

Ya ben neşeli bir insanım genelde espri yapıyorum yada gün içinde iş yerinde bir problem yaşamışsam onu aktarıyorum yani çokta boş konuşmuyorum arkadaşlarım çok bilgili olduğumu söylüyorlar.
O zaman cok konusuyorsun diyenlere takmayin.
Sorun kendilerindedir

Ömür törpüleri resmen
Hiç haz etmem öyle insanlardan ya. Ben direkt kırmadan söylüyorum başka türlü kafam başka şeylerle meşgul oluyor dinlemiyorum onu.

Hep sunu dusunurum cok konusan insanlar acaba onlari dinlemekten sıkıldıgımızi anlamiyor mu?siz de boyle bir sey dusunun.mesela goz temasini yavastan kesmeye basliyorsa dikkati dagilmis gibiyse yavastan konuyu bitirin.cok konusanlar enerjimi aliyorlar gibi hissediyorum:)

hepsi bana çok konuşuyorsun dinlemeyi sevmiyorsun belli bir süre sonra insanları yoruyorsun diyorlar
Bunu diyenler cok iyi dinleyiciler mi? Bence hic oyle degiller, kendileri daha fazla konusamadiklari icin sizi elestirmisler. Bana biri boyle dese bir daha tek kelime konusmam onunla, gerci ben konuskan degilim ,siz nasil konuskan oluyorsunuz taktik verseniz

Doğrudur :)

Boyle bir durumunuz varsa size bu elestiriyi en yakinlariniz yapar. Ne guzel soylemisler iste. Durumu buyutmeyip ceki duzen verin sadece.

Bana bunu diyenler dibimden hiç ayrılmıyor ama işin komiği ve evet konuşkanlar kendileride bende sıkılıyorum aslında çekingen bir kızım ama diyalog kurunca ve kendimi rahat hissettiğim ortamlarda konuşmaya başlıyorum :)

Ayrıca suskunluğun asaletini göstereceğim onlara mumla arayacaklar benim neşeli sohbetimi bende bir inat var susarsam konuşmam misal babama küsmüştüm bir ay odamdan çıkmadım hiç konuşmadım.

Aşırı ve çok yüksek sesle konuşan bir arkadaşım var kendisi 21 senedir arkadaşım.. Birkaç gün üst üste takılınca migrenim tutuyor ama yine de onu çok seviyorum canım arkadaşımmm

Dizginleyebilirsin bence. Daha çok düşün konuşurken, özellikle karşındakini dinlemeye mimiklerinden düşüncelerini anlamaya çalış. Bir kere dediğin şeyi aynı sohbette bir daha anlatma
Açıkçası benim de çoksevdiğim bir arkadaşım var ama çol konuşur mesela o olayları tüüüm ince ayrıntısına kadar o an ordaymışsın gibi anlatır. Benim için çok değerli bir insan ama evet yoruyor.
Yani böyle bi huyun olması çevrenin seni sevmedikleri anlamına gelmez

Sizin gibi arkadaşlarım var. Hep kendileri dinlensin istiyor, aradıklarında sürekli kendilerinden bahsedip konuşuyorlar. Ama bana ya da çevresindekilere konuşmak için zaman tanımıyorlar. İnanın bir tanesi var aradığında telefonu bir kenara koyuyorum o anlatıyor bense sadece konuştuğundan emin olarak ev işimi hallediyorum.

Şunuda unutmayın. Çok konuşan çok hata yapar ve büyük ihtimalle de çok boş konuşuyordur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…