Ya ben neşeli bir insanım genelde espri yapıyorum yada gün içinde iş yerinde bir problem yaşamışsam onu aktarıyorum yani çokta boş konuşmuyorum arkadaşlarım çok bilgili olduğumu söylüyorlar.Acaba boş seylerle alakali mi konusuyorsunuz?
Mesela bir komsum vardi, bize gelirdi durmadan konusurdu. Akrabalarini anlatirdi, hayatini, gecmisini anlatirdi 1 saniye susmazdi.
Ve ya kaynanam susmak nedir bilmez. Sabah uyandigi gibi konusmaya baslar, bir tek uyudugunda susardi. Kendini kopruden atasin gelirdi. İnsani intihara surukler )))
Aslinda bir insana cok konusuyorsun yoruyorsun demek cok ayip. Onu soyleyenler kim acaba? Aile mi yoksa akraba filan mi.
Her insan problemlerini anlatırken, sevindiği bir şeyi anlatırken kendini kaptirir ki bunun eleştirilecek yani yok. Bence siz eleştiriyi tam olarak anlamamissiniz bir sorun neden bunu diyorsun diyeBahsettiğiniz tarzı anlıyorum benim öyle bir arkadaşım vardı başladı mı makinalı gibi benimkisi daha farklı karşımdaki insanın derdi varsa özellikle onu dinlerim kendimi katmadan benim sorunum kendimi kaptırmam sadece.
O zaman cok konusuyorsun diyenlere takmayin.Ya ben neşeli bir insanım genelde espri yapıyorum yada gün içinde iş yerinde bir problem yaşamışsam onu aktarıyorum yani çokta boş konuşmuyorum arkadaşlarım çok bilgili olduğumu söylüyorlar.
Ömür törpüleri resmenHiç konuşmayan insanla sohbet edemezsin cok konusanla da edemiyorsun işte. Birkac kez dikkatimin dağıldığını belli ettim, nefes aldığı sırada başka konu açtım hatta önemli konular merak edilecek türden ama yok kaldığı yerden devam. Hep kendi haklı hep o konuşacak, eleştiri birde bunu neden böyle yapmadın bu böyle mi yapılır ohoo dedim git.
Bunu diyenler cok iyi dinleyiciler mi? Bence hic oyle degiller, kendileri daha fazla konusamadiklari icin sizi elestirmisler. Bana biri boyle dese bir daha tek kelime konusmam onunla, gerci ben konuskan degilim ,siz nasil konuskan oluyorsunuz taktik versenizhepsi bana çok konuşuyorsun dinlemeyi sevmiyorsun belli bir süre sonra insanları yoruyorsun diyorlar
Doğrudur :)Hep sunu dusunurum cok konusan insanlar acaba onlari dinlemekten sıkıldıgımızi anlamiyor mu?siz de boyle bir sey dusunun.mesela goz temasini yavastan kesmeye basliyorsa dikkati dagilmis gibiyse yavastan konuyu bitirin.cok konusanlar enerjimi aliyorlar gibi hissediyorum:)
Bana bunu diyenler dibimden hiç ayrılmıyor ama işin komiği ve evet konuşkanlar kendileride bende sıkılıyorumBunu diyenler cok iyi dinleyiciler mi? Bence hic oyle degiller, kendileri daha fazla konusamadiklari icin sizi elestirmisler. Bana biri boyle dese bir daha tek kelime konusmam onunla, gerci ben konuskan degilim ,siz nasil konuskan oluyorsunuz taktik verseniz
Ayrıca suskunluğun asaletini göstereceğim onlara mumla arayacaklar benim neşeli sohbetimiBunu diyenler cok iyi dinleyiciler mi? Bence hic oyle degiller, kendileri daha fazla konusamadiklari icin sizi elestirmisler. Bana biri boyle dese bir daha tek kelime konusmam onunla, gerci ben konuskan degilim ,siz nasil konuskan oluyorsunuz taktik verseniz
Aşırı ve çok yüksek sesle konuşan bir arkadaşım var kendisi 21 senedir arkadaşım.. Birkaç gün üst üste takılınca migrenim tutuyor ama yine de onu çok seviyorum canım arkadaşımmmÖzellikle son zamanlar da yakın çevremde duyduğum bir şey var hepsi bana çok konuşuyorsun dinlemeyi sevmiyorsun belli bir süre sonra insanları yoruyorsun diyorlar sizce ne ne yapmalıyım çok üzgünüm şuankendimi işe yaramaz ve değersiz hissediyorum.
Dizginleyebilirsin bence. Daha çok düşün konuşurken, özellikle karşındakini dinlemeye mimiklerinden düşüncelerini anlamaya çalış. Bir kere dediğin şeyi aynı sohbette bir daha anlatmaÖzellikle son zamanlar da yakın çevremde duyduğum bir şey var hepsi bana çok konuşuyorsun dinlemeyi sevmiyorsun belli bir süre sonra insanları yoruyorsun diyorlar sizce ne ne yapmalıyım çok üzgünüm şuankendimi işe yaramaz ve değersiz hissediyorum.
Özellikle son zamanlar da yakın çevremde duyduğum bir şey var hepsi bana çok konuşuyorsun dinlemeyi sevmiyorsun belli bir süre sonra insanları yoruyorsun diyorlar sizce ne ne yapmalıyım çok üzgünüm şuankendimi işe yaramaz ve değersiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?