- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
Sanırım sizin aradığınız aşk.. Çünkü sizin yazdıklarınızdan çıkarttığım sonuç eşinizi seviyorsunuz, tahammülsüzlük gibi bir durum yok, hatta görmeseniz özlersiniz. Yanılıyor muyum, ayrılmayı asla düşünmezsiniz.
Aşk elbette muhteşem bir duygu, ona özlem duymanız öyle doğal ki.. Eşinizle bunu yeniden, ilk günkü gibi sağlayabilirsiniz desem, sanırım yüksekten uçmuş olurum. Ama en azından biraz heyecan katmak mümkün olabilir diye düşünüyorum.
çok yakın bir arkadaşım bu tarz şikayetlerde bulunurdu...aşk duygusunu özledim ama artık aşık değilim...gibi aynı dert yani...şu şekilde düşün eşin olmasa hayatında onsuzluğu göze alabiliyor musun?
onu gönderdiğinde hayatına başkasını sokabilecek misin?
Aslında çok şanslısınız,eşiniz durumu düzeltmek için çaba gösteriyormuş.Tersi olsaydı yapabileceğiniz birşey olmazdı.2-3 yıldır birlikte uyumadığınızı söylemişsiniz,kızınız 2 yaşındaysa hamileliği de eklersek sebebi anlaşılıyor.Çocuk olduktan sonra düzen ve öncelikler değişiyor.Bir de gece kalkmalar,yorgunluk derken karı-koca arasında monotonluk kaçınılmaz oluyor.Şimdi kızınız büyümüş,siz de birşeylerin farkına varmışsınız,eh eşiniz de istekli olduğuna göre,artık iş size düşüyor:)
Severek evlenmişsiniz, eşinizle güzel anılarla dolu bir geçmişiniz var,bunlar hatırlanabilir,tazelenebilir duygular.Birlikte zaman geçirmeye çalışın,imkan varsa kızınızı büyüklerinize bırakıp başbaşa biryerlere gidin.Evlenmeden önce gittiğiniz bir yer tercih edin,veya açıkhavada,sahilde,parkta gezmek olabilir.Kendinizi ve evinizi tazeleyin,kendinizden başlayın,saçlarınızı değiştirin,evde eşofman giyiyorsanız bundan vazgeçin:) yeni gecelik,sabahlık alın.Evde büyük yenilikler yapamıyorsanız eşyaların yerlerini değiştirin,örtüleri değiştirin,bir iki ufak obje alın,mumluk veya çiçek gibi şeyler olabilir.Film izliyormuşsunuz,romantik filmler izleyin,izlerken eşinizin yanında oturun,film hakkında konuşun.Önümüz sevgililer günü,bu da değerlendirilebilecek bir fırsat.
Unutmayın duygularınız var ama uyuyorlar,uyandırın onları :)
eşiniz sizi aldatmamışsa. ortada büyük bir problem yoksa. hani şu akşamları oturup tvlerde izlenen filmlerdeki gibi bir hayat beklentisi mi sizinki. evlenince tabiki. böyle olur hayat. erkekler genelde bayanlara göre az konuşur. birlikte aynı sofraya oturmak bile yeterli bence problemsiz bir evlililk için :)
nacizane fikrim. hayatta insana olan aşktan öte huzur güven çok daha önemli. sizin evliliğinde sevgi var bence, sadece azcık sıkılmışsınız. o da her insanda olan farklı bişey arama isteğidir. (Allah insanları yaratınca onların içine aşkı koymuş ama Allah aşkını. onu bulmak için insan aranır durur. aşk bumu acaba der durur. ama hep o değildir aradığı. dünya hayatının özelliği bu.)
Canım ben evli değilim ama uzun süreli bir ilişkim var ve 4.5 ay sonra da evleniyorum inşallah.
Tabi ki aynı evde yaşamak nasıl olur bilemem ama az çok duygu körelmelerini biliyorum.
İnsan biriyle çok uzun zaman geçirince ve hayat rutinleşmeye başlayınca böyle hissedebiliyor, ben de yaşadım zaman zaman.
Bak canım şöyle düşün:
Bunca yıldır kavgasız gürültüsüz mutlu yaşamışsınız, pek çok kadın mutluyum diye dolaşmaz ortalıkta.
Sen eşine duygularını açıkça söyleyebilmişsin, pek çok kadın eşinden korkar söyleyemez.
Eşin seni dikkate almış ve dinlemiş, pek çok kadın feryat eder de sesini duyuramaz.
Eşin şu anda bir çaba içerisinde, Pek çok kadın resti çeker ama adam yine de kılını kıpırdatmaz.
Bu listeye bakınca açıkçası ben kocanı iyi bir adam olarak görüyorum.
Sen de öyle görüyor olmalısın ki 12 yılı vermişsin.
Senin ona olan duyguların kavga gürültüyle tükenmemiş ki...
Hayat koşuşturmacası içinde tozlanmış sadece.
Bak eşin o tozları dağıtmak için tüm nefesiyle üflüyor.
Şimdi sen bana söyle, BÖYLE BİR ADAMI TEKRAR SEVEMEZ MİSİN GERÇEKTEN?
çok teşekkürederim gerçekten ağlattınız beni
evet o çok iyi bir adam bugüne kadar bana hiç saygısızlık yapmadı
hep yanımdaydı hep dinledi beni ne yediğime ne giydiğime karıştı
şimdide var gücüyle uğraşıyor senin gönlündeki sevgi bittiyse bu benim suçum
diyor çok şanslıyım aslında ben zamanla düzeleceğine inanıyorum
ama onu üzgün görmek beni korkutuyor umudum tükeniyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?