benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

canım inşallah bebişlerin tutunurda artık dualarımız kabul olur. kaçtane transfer edeceklermiş*

canım benim sizlerin sonuçlarını okudukça inanın bende bi acayip oluyorum...inşallah herşey çokk güzel olacak...

Canım yarın kalbimiz ve dualarımız seninle...İnşallah herşey yolunda giderde mutlu haberi beraber kutlarız burda....Rabbim yardımcın olsun..sevgiler...

saol canım.Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum.Bende senin bebişinin kalp atışlarını duyduğunu okudum Nasıl sevindim bir bilsem çok güzel bir duygu dimi.Rabbim inşallah bize de nasip edicek ...

3 tane transfer ediceklermiş canım yarın sabah 7.30 da hastanedeyim.
hayırlısıyla...
HER NE KADAR SENİNLE YAZIŞMASAKTA YAZILARINI TAKİP EDİYORUM.BENDE PCOSUM,SENİ MERAK EDİYORDUM.TRANSFERİN OLDUMU DİYE?YARIN 7.30 DA BÜYÜK VE HEYECANLI BİR GÜN ALLAH YARDIMCIN OLSUNN...İÇİMDE SENİNLE İLGİLİ BÜYÜK BİR HEYECAN VAR.BELKİ BİLİYORSUNDUR,PCOSLARIN TÜP BEBEK TEDAVİSİ COK BASARILI,AĞZIMDAN BAL DAMLIYOR BİLİYORUM.İNŞALLAH HERSEY YOLUNDA OLUR.AMİİNNNNNN

Saol canım benim ya valla ağzından bal damlıyor.Eşimede okudum şimdi.Böyle şeyler duymak gerçekten çok büyük umut veriyor bana öyleymişti yani.Bana derlerdi de şimdi daha iyi anlıyorum.Allah hepinizden razı olsun...Ne derdiniz varsa dermanınıda versin....

şu an itibariyle seninde transferin olmuş olması gerekiyo....inşallah herşey yolunda gitmiştir...veee kuzicimle sonuçlarınızda güzel çıkar inşallahh...hadi hayırlısı bakalım...

3 tane transfer ediceklermiş canım yarın sabah 7.30 da hastanedeyim.
hayırlısıyla...

canım nasılsın inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur canım. valla ben benim aşılamamdan ümitli değilim ama inanıyorum sizin (KUZİ VE SEN ) BEBİŞLER tutunacak ve o mutlu haberi vereceksiniz.

şu an itibariyle seninde transferin olmuş olması gerekiyo....inşallah herşey yolunda gitmiştir...veee kuzicimle sonuçlarınızda güzel çıkar inşallahh...hadi hayırlısı bakalım...

İnşallah görünen kısmı iyi gitti,görünmeyen kısmıda iyi geçer.İnşallah kuzinin senin benim ve isteyen tüm kardeşlerimin sonuçları iyi çıkar.beklemek çok zormuş cidden vede yatmak

canım nasılsın inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur canım. valla ben benim aşılamamdan ümitli değilim ama inanıyorum sizin (KUZİ VE SEN ) BEBİŞLER tutunacak ve o mutlu haberi vereceksiniz.

inşallah canım ya inşallah sen de olumlu düşün ben çok olumlu düşünüyorum sonra diyorum abarttım galiba.bilmiyorum.

artık burdan devam edebiliriz canım beklemeye:))))))
dr yatmanımı söledi sana neden yatıosunn. ayrıca kolay tutunması için ilaç verdimii??

canım ben toplama işleminden sonra antibiyotik ve başka bir hap daha var 4 gün 6 saatte bir aldım onun dışında corasprin ve sürekli kullandığım gulucophace ne adını yanlış yazdım şeker hapı ve folbiol kullanıyorum.günde 3 ampul progesteron vuruluyorum tek seferde bu çok yağlı bir kremmiş çok acıtıyor ve vy-urulan yer sertleşiyor bu yüzden bana hemşire dn vurulduğun yerde söyle iğneyi olabildiğince derine ve şırıngayı bastırarak yaptır dedi ilaç toplu kalmasın diye sonra beze oluşuyormuş. 3 kere yaptırdım ama kalçalarım çok acıyır.Yatma konusunda dün dr um bugün tuttuysa tuttu dedi bugün belli oluyor dedi.2 gün ağır iş yapma sonra normal hayatına devam et dedi.annem yanımda ben yine j-kalkım dolanıyprım bazen.Zaten dün ransferim 8:30 da bitti 4 e kadar hastanede yattım.7.5 saat yattım :) en sonunda kovucaklardı.zaten doktor 3-4 saat burda yatcan dedi.Yatmakla alakası varmı yokmu anlıcaz.

Bebişlerim Canım hadi hayırlısı bakalım inşallah hayırlısıyla tutunurlar, ben pek yatamıyorum ya, yalnızım canım sıkılıyo, dolaşıp duruyorum ve ben ne umutluyum ne umutsuzum ne düşüneceğimi bilmiyorum açıkçası.

bende corasprin ve folbiol alıorumm sen progesteronu iğne olarak yaptırıosun demek ben hap olarak içiçemm, benimde yarın misafirim var bugünden her işimi yapıyorumm bebek falan olursa diyee:))))))))9

canım bişi sorcam sana ya sended catlatma iğnesii mide bulantısı yapmışmıydı dünden beri midem bulanıo,bide karın ağrın nezaman basladı bende yok daha catlamıomu acaba ??uzayan sıvı falan varmıydııı??

olumlu düşün canım ne olduysa zaten oldu ben de kalkıyorum zaten yatamıyom ki kaşçalarım çürük gibi acıyor yatamıyok oturamıyom seninde öylemi

evet bende öyle yapmıştım transferden sonra her işimi ayarladım.cnım banada doktor aşılamada hapını vermişti.demekki tüpte iğnesini veriyorlar.mide bulantısını hatırlamıyorum inanırmısın :)) sanki çok oldu ama yakmıştı çok kaşçamı.benden suzayan sıvıdan geliyordu uyarmışlardı çünkü yumurtalar büyüdüğü için demişlerdi.

olumlu düşün canım ne olduysa zaten oldu ben de kalkıyorum zaten yatamıyom ki kaşçalarım çürük gibi acıyor yatamıyok oturamıyom seninde öylemi

Ben iğne olmuyorumki progestan vajinal fitil kullanıyorum, o yüzden öyle bi problemim yok, estrofem diye bi ilaç alıyorum rahim zarım biraz inceymiş onun için ondan mıdır nedir göğüslerim çok şiş ve acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…