Benim üstümde sevilmez cinsellik yaşanır mı yazıyo ?

Ne zaman guncellenmis bu nesil? Standart türk erkegi ışık görmeden sokaktan gecmez.

Cinsel acidan cok istekli olan beraber oldugu kisi olmadigindan ve bu nedenle "Isik" gormeden de "Sansini Deneyen ne kaybederim" diyen erkekler oldugundan bu manzaralar olusuyor sizin gibi dusunenler anlayamadiniz..

Sende sorun yok benim kuzenimede ayni kimle tanissam dedi konu cinselliğe geliyor daha birbirimizi tanimadan dedi ve kac kişiyle bu yüzden bitirdi baslamadan

Sorun surada siz dogru duzgun tanimadiginiz erkeklerle gorustugunuz icim adamlarda sizi tanımıyor ve sansini deniyorlar bi sekilde. Internet uzerinden kurulmaya calisilan iliskilerde erkeklerin amaci malesef genel olarak böyle oluyor. Ve demekki olumlu yanit veren kisiler de oluyor ki bu adamlar igrenc tavirlarina devam edebiliyorlar. Boyle seyler yasamak istemiyorsanız iliskilerinizi daha duzgun insanlarla tanidiginiz güvendiğiniz insanlarla kurmaya calisin. Size uygun degil cunku belli ki bu tarz iliskiler

Valla kusura bakmayın ama erkek milleti öyle falan değil. Ha aralarında cesaretli bir grup vardır, konu sahibine de hep bunlar denk gelmiştir o kısmı bilemem ama erkek milleti sinyal vermeden kolay kolay icraate geçmez.

Erkekleri "erkek milleti sinyal vermeden kolay kolay icraate geçmez" diyerek genellemişsiniz siz de, aynı tüm erkeklere tacizci ve sapık damgası genellemesi gibi.

Bazı erkekler vardır ki sinyal minyal bakmaz, size daha dün gece yaşadığım olayı anlatayım, gece köpeğimizi gezdirmek için dışarıdaydım, her akşam olduğu gibi annemle telefonda konuşuyoruz, yürürken özellikle arabalarla göz kontağı kurmam, sizin deyiminizle sinyal vermemek için, etrafla da ilgilenmem, dikkat çekici de değilimdir, aksine maskülen bir yapım vardır, buna rağmen kendini bilmezin teki arabayla takip etti, baştan fark edemedim, çünkü dediğim gibi etrafımla ilgilenmem, lakin sonradan bir arabanın sürekli benim yürüdüğüm güzergahta kah durup kah hareket ettiğini gördüm, emin olmak için bir sokağa dalıp yavaşladım, baktım araç olduğum sokağın başına geldi, bariz bekliyor belli ki maksat taciz etmek, belki korkutmak, böyle eğleniyor aklınca, aldım elime parke taşını arabanın üstüne doğru yürüyüp fırlattım, neresine geldi ne kadar geldi bilmiyorum ama kaçtı, kimdir gece karanlığında göremedim ama arabayı aklıma kazıdım, bir daha aynısı olsun ben ona sinyalin dik alasını göstereceğim, ki maalesef kusura bakmayın ama tüm erkekler minnoş değil, daha dün akşam üyelerimizden biri sosyal medya üzerinden bacak kadar bir üniversite öğrencisi tarafından ya zorla benim olacaksın ya güzellikle, kocana ulaşırım aldattığını söylerim gibi tehditler savurmuş 2 çocuk annesi koskoca kadına.

Ne giyim kuşam ne sinyal hiçbiri erkekleri haklı çıkaracak şeyler değil, yineliyorum hepsi için demiyorum ama ne yazık ki büyük kısmı kadını elde edilecek bir eşya, kendilerini de herşeyin sahibi olarak görüyor ve öyle yetiştiriliyorlar, bunların aile yapısına bakılsa bacılarına, eşlerine nefes aldırmazlar ama anneleri babaları oğullarının yaptığı her türlü kötülükle gurur duyar bir de teşvik eder sen erkeksin diyerek.

Tacize uğrayan, tecavüz edilen kadınların hiçbiri sinyal vermedi, ne yazık ki üstünde ne vardı, gece yarısı kadının sokakta ne işi var düşüncesi yüzünden cesaretleri arttı, bu sebeple dünyayı erkeklikleri üzerinde dönüyor sanmaya başlayan erkek kitlesi artmaya başladı.

Cinsellik teklif etmek ve saygısızlık ne alaka? Bu tabu neden? Tanımadığın etmediğin adamın evine koşa koşa gidiyorsun ve cinsellik teklif etti diye ağlıyorsun. Bana komik geliyor sadece. Saygı görmek cinsellik teklif edilmemesi mi ya cidden? Çok değişik geliyorsunuz. Bunu yaşamak istemiyorsan hayat çizgini ona göre belirlersin. İlişkilerini ona göre yönetirsin. Bir insanı tanımak kolay değil. Tanımak için çaba da sarf etmiyor. Ee sonuç? Kendi kafasına uymayan insanlar. Ben de diyorum o zaman evine gitme. Her mesaja atlama. Her pas verene bakma. Mesafeli ol. Kimse sizin düşünce yapınızı göremez. Bunu anlatmak, göstermek zorundasın yoksa o tanımadığın, etmediğin adam sana istediğini der. Sen de hiçbir şey diyemezsin. Çünkü cinsellik istemek sapıklık değil. Keşke sadece isteseler hatta bu en doğalı. Konu nereden nereye gelmiş. Peh.

sinyalle minyal bahane.ahlak kadına mahsusmu bırtek..erkekde çok düzgunse adam gıbı adamsa gozune perde çeksin bi zahmet.zina kadınlara mı yasak bırtekde hadı sınyal verdı dıyelım çok namuslu erkeğimiz nıye gormezden gelmıyor?.yerı gelınce kadaın erekek eşit diyoruz iş buraya gelınce neden ayrılıyor işler. beş dakıkalık iş ev mesafemde dıngılın tekı sureklı bana bakıyor.kafamı yerın dıbıne sokmuşken hemde.bır değil iki değil..deflarca yol değiştim.en son geçtiğim yola kocaman kopek bağlanınca aynı yerden geçmek zorunda kaldım.evlı olduğumuda bılıyor kocamla ,çouğumla geçtim.bır gun yıne aynı öğle arası sinirliyım yıne oyle dıkkatlıce bana bakıyor.hayrıdr bişey mı var dedım çok sert şekilde ,artık söylene soylene gttim.ben gecerken kaçıyor.eşimede anlattım durumu hemen.sinyal mı verdım şimdi.ünide erkek grubu işlek caddeyız analar neler doğuruyor dedi.geri dönup oyle bır bağırdımkı bıdaha soyle bakayım dedım dılleri tutuldu.yıne erkek grubu kız arakdaşlarla gecıyoruz muhabbet edıyoruz gormedık bıle pislikleri kufur ettı bırı bizimle ilgili.gzolrım karardı gerı dondum sen mı kuferttın lan dedım dağıldı hepsı bıtek kufreden kaldı..oyle bı bağırdım kı defoldu gtti.daha boylesı çok ,kaç kişiyi şamarladım bılmıyorum.ünide hdaı açıktım dıkkat cekıyordum,şimdi ne makyaj,na açıklığım kaldı kapalıyım bol gıyınıyorum ustune evlıyım..yanı demem okı erkeğin daha ahlaklı olması gerekıyor.

Ilk tacizimi bi dukkanda 13 yasinda yasadim ablam, koskoca herifti hemde..ne gibi bir sinyal verdim ben cocuk halimle acaba diye dusundum simdi:))

Birde hani kadinlari savunuyordu burdaki hanimlar? Sinyal almazsa, kuyruk sallamasaya mi dondu isler:))

Neden her cinsellik teklifini taciz olarak nitelendiriyorsunuz ki? Toplumsal hayatta bazı “sinyaller” var. Örneğin tinderdan biriyle buluşursanız direkt cinsellik beklentisi olacaktır. Bu taciz değil, o uygulamanın amacı bu. Tanımadığınız kişinin evinde başbaşa kalmanız da bu kadar net bir sinyal olmasa da cinsellik yaşamaya olumsuz bakmadığınızı düşündürebilir. Karşıdaki kişi olumsuz cevabın üzerine rahatsız etmediyse taciz değildir bence. Bu teklifleri almamak için, bu teklifleri yapmanın uygun olmadığı ortamlar ve kişiler seçebilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum.. Sinyal minyal hak getire..Pislik pisliktir..Kediler, köpekler, minnacık bebeler de mi sinyal yaktı ?
Bu arada çok geçmiş olsun munecim
Halimiz acınası valla..

Diğer hanımlar anlamadı siz yapmayın bari, üzüldüm böyle anlaşıldığına. Daha açık yazmaya çalışayım.

Birincisi genellemedim, dedim ya öyleleri de vardır ama genelde sinyal görmeden harekete geçmezler.

İkincisi yaşadığınız şey taciz ve konumuzla alakası yok. İki kavramı karıştırıyorsunuz çoğunuz. İki kişi arasındaki bir ilişkiden, iletişimden belki flört durumundan bahsediyorum ben. Hanım kızımız birileriyle tanışıyor, görüşüyor, bu tanıştığı insanlar kısa bir süre sonra cinsellik istiyor. Burda bir sinyal karmaşası olabilir diyorum, kesin vardır demiyorum. Ne bileyim yakın davranıyordur, dokunsal bir insandır -benim gibi- ve bunu karşı taraf yanlış anlıyordur. Şimdiye kadar tanıştığım erkeklerin çoğu ben bir şekilde sinyal vermeden cinsel aşamaya geçmedi açıkçası. Bir iki tane kendini bilmez çıkmadı mı, çıktı tabi ki, onlar da dersini aldı. Ama biriyle cinsellik istiyorsam genelde o kapıyı hep ben açtım. Tacizler bu genellemeye dahil değil. Tekrar ediyorum iki kişi arasında ilişki, iletişim, flört olan durumlardan bahsediyorum.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum.. Sinyal minyal hak getire..Pislik pisliktir..Kediler, köpekler, minnacık bebeler de mi sinyal yaktı ?
Bu arada çok geçmiş olsun munecim
Halimiz acınası valla..

Sen de yanlış anladığın için üzüldüm cicim. Muneye yazdığım cevap senin için de geçerli. Tacizin, tecavüzün asla haklı bir nedeni yoktur. Konudaki durumla taciz bambaşka şeyler. Ben mi anlatamıyorum?

Ay çok şükür anlayan biri çıktı.

Konu içeriği çok hassas ve herkesin en azından sözlü taciz mağduriyeti vardır bu içselleştirme nedeniyle yorumlar bana göre konudan saparak çok uç noktalara gitmiş ve ölçü de kaçmış.

Ben de yorumumda kadın/erkek ayırmadan insani iliskilerde yaşanabilecek yanlış anlaşılma olarak değerlendirdim. Ama kadın düşmanları tarafına iteklenmişim.

aynı durumu yaşıyorum bende.

insanlar mı kötü biz mi yanlış yapıyoruz bilmiyorum. Konuyu takipteyim. Belki bana da bir faydası olur.

ne kadar saçma yorumlar gelmiş kadını suçlayan. yok dedikodu bilmem ne.

demek ki güzel ve seksi bir kadınsınız erkekler size yaklaşmaya çalışıyor. bu sizde bir yanlış olduğu anlamına gelmez. burdaki kadınlara bakmayın siz. kendinizi değiştirmek içe kapanmak zorunda değilsiniz. o erkeklerin pisliği bu. her güzel kadına aynı şeyi denerler. eğer o kadın biraz dişli ve ahlaklıysa bu sefer o kadına aşık olurlar.

sizi bilmiyorum ama kariyer yaparsanız bu tipler azalır. yine istekleri aynı olur ama size bunu hissettirerek gelemezler. erkeklerden bahsediyoruz burda.

kendinizi ve tavrınızı değiştirmenize gerek yok. bu saçmalıktan kendinize pozitif bir pay çıkarın bu yönde gelişmek için bahaneniz olsun.

Küçük bir ilçede yaşaman, buluştuğun tanıştığın kişilerin eğitim düzeyi, senin sevgiye sevgiliye ihtiyaç duyduğun bir dönemde olman ve maalesef ki erkek beyni bu yaşadıklarının nedeni. Maalesef ki bu ülkede eğer internetten biriyle buluşmayı kabul edersen o erkekle sevişmek istiyorsundur, o erkekle buluşmaya giderken şort ya da etek giyersen onunla sevişmek istiyorsundur, bir erkeğin evine gitmeyi kabul ediyorsan onunla sevişmek istiyorsundur!! (erkek beynine göre).. Bu ülke tecavüz sırasında çığlık atmadı diye ceza indirimi yapanların ülkesi o yüzden bu durumlar garip gelmiyor bana..Böyle bir ülkede böyle bir zihniyette yaşadığımız için 'zor kadını' oynamak zorundayız. Elbette bunu yaşayarak öğrendik . Bu yüzden ilişkilere mesafeli başlamak , sınırı çizmek en baştan en doğrusu . Bunu sinyal vermek olarak algılamasın hiç kimse .. Maalesef ki eğitim düzeyinin zirvelerde olduğu 'erk' zihniyetin kusursuz yetiştirildiği bir ülkede yaşamıyoruz. Biz akşam yolda yürürken sürekli arkasına korkuyla bakması gereken kadınlarız!
Elbette kadın hakları savunucusuyum, önce ailemde sonra çevremde hiçbir kadının hakkını almadan bırakmadım ama görüyorum ki sözde eğitim seviyesi yüksek bir kadın bile oğluna bakarak 'kaç kızın canını yakacaksın yakışıklı oğlum!!' diye seviyorsa varın gerisini siz düşünün.
Savaşamadığımız, direnemediğimiz yerde kendimizi korumak zorundayız. Bu yaşadıklarının hepsi şekillendirecek zaten seni. Hepsi deneyim..
Umarım bunların konuşulmadığı bir ülkede yaşarız bir gün..bir erkeğin evine gitmeyi kabul etmek, bir erkekle gülerek konuşmak, tanımadığımız bir erkeğin yanına oturmak, bir erkeği tanımak istemek 'sevişmek istiyor' olarak algılanmaz bir gün..

Ay çok şükür anlayan biri çıktı.
Evet konu çok saçma bir yere gitmiş. Tacizle teklif karıştırılmış. Ben ilk buluşmayı evde yapıyorsan tecavüzü hak ediyor demiyorum ama seks teklifine açık hale getiriyor kendini. Bu teklifte de sıkıntı yok. Adam ısrar etmemiş bir şey yapmamış. Kadın neden başına bunun geldiğini soruyor ama herkes erkekleri suçluyor.

Cinsellik teklifi almak istemiyorsa evde, otelde buluşmamalı; tinder gibi uygulamalar kullanmamalı ve sosyal medyadan biriyle buluşacaksa 40 kez düşünüp ölçüp tartmalı. Yani erkekler şöyle böyle diyip aynı davranış kalıbını sürdürmeye teşvik pek işe yaramayacak. Giyim tarzı vs hiçbiri önemli değil. Mekan ve tavır ise önemli. Tekrar söylüyorum burada taciz, tecavüz, zorlamayı kastetmiyorum. Onlar elbette kabul edilmez, sebebi olmaz. Soruda tekliften bahsediliyor.

Bence siz de yanlis anliyorsunuz.
Benim gibilerin anlatmak istedigi Sinyal vermeden de cinsel teklifle gelinebilecegi bunun en ileri safhasinin taciz oldugunu anlatmak istiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…