- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ne zaman guncellenmis bu nesil? Standart türk erkegi ışık görmeden sokaktan gecmez.Alakasi yok yeni nesil erkek milleti boyle
Ne zaman guncellenmis bu nesil? Standart türk erkegi ışık görmeden sokaktan gecmez.
Valla kusura bakmayın ama erkek milleti öyle falan değil. Ha aralarında cesaretli bir grup vardır, konu sahibine de hep bunlar denk gelmiştir o kısmı bilemem ama erkek milleti sinyal vermeden kolay kolay icraate geçmez.
Kadinlar saygiyi hak ediyor. Eger diger kadinlar bile baska bir kadin giyimi, konusmasi ya da tavirlari yuzunden saygisizligi hak ediyor diye dusunuyorsa, erkekler niye dusunmesin? Bu ulkedeki kadin nefretinin en buyuk kaynagi yine kadinlar, hem de ben soyleyim boyleyim seklinde namus timsali kadinlar. Aman hafif sanmasinlar diye poponuzda kazik varmis gibi gulmeden konusmadan yasamak, yaz sicaginda kolun bacagin her yerin kapali gezmeye mecbur kalmak guzel seyler mi? Su internette donen fotograf var ya, Berlin metrosundaki gulen mutlu kadin ve kopegi? Insanlar neden ozendiniz yazmislar. Kadini bakislariyla taciz eden yok, koluna bacagina bakan yok. hayvanin yasama hakki var.....hayvani gectim su ulkede kadinlar diger kadinlara varolma hakki taniyor mu acaba?
Ilk tacizimi bi dukkanda 13 yasinda yasadim ablam, koskoca herifti hemde..ne gibi bir sinyal verdim ben cocuk halimle acaba diye dusundum simdi:))Erkekleri "erkek milleti sinyal vermeden kolay kolay icraate geçmez" diyerek genellemişsiniz siz de, aynı tüm erkeklere tacizci ve sapık damgası genellemesi gibi.
Bazı erkekler vardır ki sinyal minyal bakmaz, size daha dün gece yaşadığım olayı anlatayım, gece köpeğimizi gezdirmek için dışarıdaydım, her akşam olduğu gibi annemle telefonda konuşuyoruz, yürürken özellikle arabalarla göz kontağı kurmam, sizin deyiminizle sinyal vermemek için, etrafla da ilgilenmem, dikkat çekici de değilimdir, aksine maskülen bir yapım vardır, buna rağmen kendini bilmezin teki arabayla takip etti, baştan fark edemedim, çünkü dediğim gibi etrafımla ilgilenmem, lakin sonradan bir arabanın sürekli benim yürüdüğüm güzergahta kah durup kah hareket ettiğini gördüm, emin olmak için bir sokağa dalıp yavaşladım, baktım araç olduğum sokağın başına geldi, bariz bekliyor belli ki maksat taciz etmek, belki korkutmak, böyle eğleniyor aklınca, aldım elime parke taşını arabanın üstüne doğru yürüyüp fırlattım, neresine geldi ne kadar geldi bilmiyorum ama kaçtı, kimdir gece karanlığında göremedim ama arabayı aklıma kazıdım, bir daha aynısı olsun ben ona sinyalin dik alasını göstereceğim, ki maalesef kusura bakmayın ama tüm erkekler minnoş değil, daha dün akşam üyelerimizden biri sosyal medya üzerinden bacak kadar bir üniversite öğrencisi tarafından ya zorla benim olacaksın ya güzellikle, kocana ulaşırım aldattığını söylerim gibi tehditler savurmuş 2 çocuk annesi koskoca kadına.
Ne giyim kuşam ne sinyal hiçbiri erkekleri haklı çıkaracak şeyler değil, yineliyorum hepsi için demiyorum ama ne yazık ki büyük kısmı kadını elde edilecek bir eşya, kendilerini de herşeyin sahibi olarak görüyor ve öyle yetiştiriliyorlar, bunların aile yapısına bakılsa bacılarına, eşlerine nefes aldırmazlar ama anneleri babaları oğullarının yaptığı her türlü kötülükle gurur duyar bir de teşvik eder sen erkeksin diyerek.
Tacize uğrayan, tecavüz edilen kadınların hiçbiri sinyal vermedi, ne yazık ki üstünde ne vardı, gece yarısı kadının sokakta ne işi var düşüncesi yüzünden cesaretleri arttı, bu sebeple dünyayı erkeklikleri üzerinde dönüyor sanmaya başlayan erkek kitlesi artmaya başladı.
Kesinlikle katılıyorum.. Sinyal minyal hak getire..Pislik pisliktir..Kediler, köpekler, minnacık bebeler de mi sinyal yaktı ?Erkekleri "erkek milleti sinyal vermeden kolay kolay icraate geçmez" diyerek genellemişsiniz siz de, aynı tüm erkeklere tacizci ve sapık damgası genellemesi gibi.
Bazı erkekler vardır ki sinyal minyal bakmaz, size daha dün gece yaşadığım olayı anlatayım, gece köpeğimizi gezdirmek için dışarıdaydım, her akşam olduğu gibi annemle telefonda konuşuyoruz, yürürken özellikle arabalarla göz kontağı kurmam, sizin deyiminizle sinyal vermemek için, etrafla da ilgilenmem, dikkat çekici de değilimdir, aksine maskülen bir yapım vardır, buna rağmen kendini bilmezin teki arabayla takip etti, baştan fark edemedim, çünkü dediğim gibi etrafımla ilgilenmem, lakin sonradan bir arabanın sürekli benim yürüdüğüm güzergahta kah durup kah hareket ettiğini gördüm, emin olmak için bir sokağa dalıp yavaşladım, baktım araç olduğum sokağın başına geldi, bariz bekliyor belli ki maksat taciz etmek, belki korkutmak, böyle eğleniyor aklınca, aldım elime parke taşını arabanın üstüne doğru yürüyüp fırlattım, neresine geldi ne kadar geldi bilmiyorum ama kaçtı, kimdir gece karanlığında göremedim ama arabayı aklıma kazıdım, bir daha aynısı olsun ben ona sinyalin dik alasını göstereceğim, ki maalesef kusura bakmayın ama tüm erkekler minnoş değil, daha dün akşam üyelerimizden biri sosyal medya üzerinden bacak kadar bir üniversite öğrencisi tarafından ya zorla benim olacaksın ya güzellikle, kocana ulaşırım aldattığını söylerim gibi tehditler savurmuş 2 çocuk annesi koskoca kadına.
Ne giyim kuşam ne sinyal hiçbiri erkekleri haklı çıkaracak şeyler değil, yineliyorum hepsi için demiyorum ama ne yazık ki büyük kısmı kadını elde edilecek bir eşya, kendilerini de herşeyin sahibi olarak görüyor ve öyle yetiştiriliyorlar, bunların aile yapısına bakılsa bacılarına, eşlerine nefes aldırmazlar ama anneleri babaları oğullarının yaptığı her türlü kötülükle gurur duyar bir de teşvik eder sen erkeksin diyerek.
Tacize uğrayan, tecavüz edilen kadınların hiçbiri sinyal vermedi, ne yazık ki üstünde ne vardı, gece yarısı kadının sokakta ne işi var düşüncesi yüzünden cesaretleri arttı, bu sebeple dünyayı erkeklikleri üzerinde dönüyor sanmaya başlayan erkek kitlesi artmaya başladı.
Erkekleri "erkek milleti sinyal vermeden kolay kolay icraate geçmez" diyerek genellemişsiniz siz de, aynı tüm erkeklere tacizci ve sapık damgası genellemesi gibi.
Kesinlikle katılıyorum.. Sinyal minyal hak getire..Pislik pisliktir..Kediler, köpekler, minnacık bebeler de mi sinyal yaktı ?
Bu arada çok geçmiş olsun munecim
Halimiz acınası valla..
Neden her cinsellik teklifini taciz olarak nitelendiriyorsunuz ki? Toplumsal hayatta bazı “sinyaller” var. Örneğin tinderdan biriyle buluşursanız direkt cinsellik beklentisi olacaktır. Bu taciz değil, o uygulamanın amacı bu. Tanımadığınız kişinin evinde başbaşa kalmanız da bu kadar net bir sinyal olmasa da cinsellik yaşamaya olumsuz bakmadığınızı düşündürebilir. Karşıdaki kişi olumsuz cevabın üzerine rahatsız etmediyse taciz değildir bence. Bu teklifleri almamak için, bu teklifleri yapmanın uygun olmadığı ortamlar ve kişiler seçebilirsiniz.
Sen de yanlış anladığın için üzüldüm cicim. Muneye yazdığım cevap senin için de geçerli. Tacizin, tecavüzün asla haklı bir nedeni yoktur. Konudaki durumla taciz bambaşka şeyler. Ben mi anlatamıyorum?
Okadar bunaldım ki ne biçim bi devir bu neden böyle . Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz . Bu aralar bi boşluktayım hayatıma girmek isteyenlere şans veriyorum . Biriyle konuşuyodum okadar yeniydiki direk cinsellik konuşmak istiyordu. Onla görüşmeyi kestim
Bide benim bi arkadaşım vardı şakayla benden hoşlandığını söylerdi daha önce buluşmuştuk zaten bikere elimi bile tutmamıştı o benim arka bana eve gel otururuz dedi kötü bişey aklıma gelmedi gittim ve benle birlikte olmak istedi reddettim . Daha sonra mesajda tekrar buluşmak istediğini söyledi ve reddettim konuşmayı kestik .
3. İnstagramdan tanıştığım biri vardı çok önceden konuşmuştuk bu gun bi hikaye attım yanıt verdi gelmek istedi bende kuzenlerimle cafedeydim zaten . Oturduk eve bırakmak istedi istemedik biz kendimiz gittik . Akşam mesaj attj benle görüşmek istiyomuş ama sevgililik ona göre değilmiş bende dedim yanımdaki insan bana ait olmalı oda ait olurum bi hissimde olur ama sevgililiği kaldıramam dedi neyse konuşurken bana sarılıyım öpüyüm seeni istiyorum muhabbetine getirdi konuyu bende dedim ne cesaret böyle şeyler söyleyebiliyorsun benim senle ne muhabbetim oldu dedim sildim ben de mi vae bişey onlarmı anormal ben sadece sevilmeyi haketmiyomuyum ?
Evet konu çok saçma bir yere gitmiş. Tacizle teklif karıştırılmış. Ben ilk buluşmayı evde yapıyorsan tecavüzü hak ediyor demiyorum ama seks teklifine açık hale getiriyor kendini. Bu teklifte de sıkıntı yok. Adam ısrar etmemiş bir şey yapmamış. Kadın neden başına bunun geldiğini soruyor ama herkes erkekleri suçluyor.Ay çok şükür anlayan biri çıktı.
Sen de yanlış anladığın için üzüldüm cicim. Muneye yazdığım cevap senin için de geçerli. Tacizin, tecavüzün asla haklı bir nedeni yoktur. Konudaki durumla taciz bambaşka şeyler. Ben mi anlatamıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?