- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Yok
Valla panpa ayni fotografin Linkedin'deki tartismasinda, bir kadin gozle tacizden biktigini yazmis. Universiteli bir cocuk da - sanirim eksici cunku yazis bicimi aynen oyleydi- herkes sizin ustunuze atlamak hevesinde sanmayin kendinizi kezbanlar stili bir sey yazmis. Baska bir kadin da, gayet hanimefendice ve duzgun bir dille kadinlarin gercekten de bakisla tacize ugradiginiz, cok berbat hissettiren bir durum oldugunu, kendisinin boyle bir duruma maruz kalmadigi icin bilmedigini yazmis. Cocuktan el-cevap: Butun dunya sizin pesinizde vakasi. 2 numarali kadin da, kendisinin gayet insanca ve duzgun bir cevap yazdigini ama karsiligindaki cevabin kendisini ve butun kadinlari asagilayan bir cevap oldugunu bunun da tami tamina kadin nefreti oldugunu yazmis. Yani bir erkek, konusurken kadinlari asagilayici ifadeleri kullanmayi kendine hak goruyorsa, eee bu zaten kadin nefreti olarak bilinen olay. Kadinlara kadin olmalari ustunden hakaret etmeyi kendine hak gormek yani. Toplumda kadinlar ses cikarinca, cevap verince hakarete ugruyorlar arkadas. Politikaci git evinde cocuk bak diyor, polis hanfendiiiiiiii dayak yediysen de yedin kocandir evine git diyor, patron cocuk yaparsan gelme diyor, beriki kadin kimbilir ne yapti da kuyruk salladi tacizi hak etti diyor....diyorlar da diyorlar.
Boyle yani, toplum erkeklerinde de kadinlarinda da acaip bir kadin nefreti var. Bilemedim bu kafa duzelir mi.
Guzel soru. Her birinin bu kadar hızlı talepkar olmasi verilen yanlis sinyaller yuzunden olabilir.Yanlış sinyaller gönderiyor olabilir misiniz acaba?
Guzel soru. Her birinin bu kadar hızlı talepkar olmasi verilen yanlis sinyaller yuzunden olabilir.
Alakasi yok yeni nesil erkek milleti boyleYanlış sinyaller gönderiyor olabilir misiniz acaba?
Yok
Valla panpa ayni fotografin Linkedin'deki tartismasinda, bir kadin gozle tacizden biktigini yazmis. Universiteli bir cocuk da - sanirim eksici cunku yazis bicimi aynen oyleydi- herkes sizin ustunuze atlamak hevesinde sanmayin kendinizi kezbanlar stili bir sey yazmis. Baska bir kadin da, gayet hanimefendice ve duzgun bir dille kadinlarin gercekten de bakisla tacize ugradiginiz, cok berbat hissettiren bir durum oldugunu, kendisinin boyle bir duruma maruz kalmadigi icin bilmedigini yazmis. Cocuktan el-cevap: Butun dunya sizin pesinizde vakasi. 2 numarali kadin da, kendisinin gayet insanca ve duzgun bir cevap yazdigini ama karsiligindaki cevabin kendisini ve butun kadinlari asagilayan bir cevap oldugunu bunun da tami tamina kadin nefreti oldugunu yazmis. Yani bir erkek, konusurken kadinlari asagilayici ifadeleri kullanmayi kendine hak goruyorsa, eee bu zaten kadin nefreti olarak bilinen olay. Kadinlara kadin olmalari ustunden hakaret etmeyi kendine hak gormek yani. Toplumda kadinlar ses cikarinca, cevap verince hakarete ugruyorlar arkadas. Politikaci git evinde cocuk bak diyor, polis hanfendiiiiiiii dayak yediysen de yedin kocandir evine git diyor, patron cocuk yaparsan gelme diyor, beriki kadin kimbilir ne yapti da kuyruk salladi tacizi hak etti diyor....diyorlar da diyorlar.
Boyle yani, toplum erkeklerinde de kadinlarinda da acaip bir kadin nefreti var. Bilemedim bu kafa duzelir mi.
Alakasi yok yeni nesil erkek milleti boyle
Kadin kadinin dusmani iste.. merak etmeyin karsa 100 erkek cikti hepside oyle. Oyle olmayani gormedimValla kusura bakmayın ama erkek milleti öyle falan değil. Ha aralarında cesaretli bir grup vardır, konu sahibine de hep bunlar denk gelmiştir o kısmı bilemem ama erkek milleti sinyal vermeden kolay kolay icraate geçmez.
Kadin kadinin dusmani iste.. merak etmeyin karsa 100 erkek cikti hepside oyle. Oyle olmayani gormedim
Siz erkeklerin noldugunu hala anlamamissiniz yazim uzuldum 75 yasindaki anneannem bile butun erkekler ayni diyor ee duusn artik
Şu sinyal nasıl veriliyor biri bana açıklasın lütfen. Pek mazbut erkeklere hangi sinyalleri vermeyelim de üstümüze atlamasın.
Bi arkadasimin annesi vardi.. lisedeyken daha bize ogut verirdi :)) derdiki.. erkeklere gore delik olsun yeterki.. haksiz degilmis diyorum. Baksana dunyada neler oluyor ve hepsini yapanda erkeklerValla carsafli kadinin arkasindan donup bakiyorlar, nefes almak yeterli. Kadinlari gectim, erkek cocuklar; insanlari da gectim kedi, kopek, ordekler cinsel saldiriya ugruyor, onlar ne tip sinyaller yolluyor mesela...kedi mini etek giydi???
Hatta nefes almayan damacana bile saldiriya ugradi...nefes alsin yeter artik kriter olmaktan cikmis sanirim
Valla carsafli kadinin arkasindan donup bakiyorlar, nefes almak yeterli. Kadinlari gectim, erkek cocuklar; insanlari da gectim kedi, kopek, ordekler cinsel saldiriya ugruyor, onlar ne tip sinyaller yolluyor mesela...kedi mini etek giydi???
Hatta nefes almayan damacana bile saldiriya ugradi...nefes alsin yeter artik kriter olmaktan cikmis sanirim
Valla carsafli kadinin arkasindan donup bakiyorlar, nefes almak yeterli. Kadinlari gectim, erkek cocuklar; insanlari da gectim kedi, kopek, ordekler cinsel saldiriya ugruyor, onlar ne tip sinyaller yolluyor mesela...kedi mini etek giydi???
Sevmiyorum karsi cinsi neyini seviyim? Sanane?Karşı cinse olan bakış açınıza üzüldüm sizin adınıza. Pek sağlıklı değil açıkçası. O zaman umarım hepsi aynı olan erkeklerden herhangi birini hayatınıza almamışsınızdır ya da almazsınız bundan sonra da. 75 yaşındaki anneannenizin görüşlerinin de günümüzle pek uyum sağlayabileceğini sanmıyorum. Zira muhtemelen kendisi görücü usulü, hatta hiç görmediği bir adamla evlendirilmiş ve dedenizden başka bir erkeği duygusal ve cinsel anlamda tanımamıştır tahminimce.
Niye kadın düşmanı olayım ki? Biz normal kadınlar birlikte olmak istediğimiz erkeklere sözlerimiz, davranışlarımız, jest ve mimiklerimizle bazı sinyaller göndeririz. Onlar da bu sinyalleri aldıklarında ve anladıklarında harekete geçerler. Bu kötü bir şey değil, doğanın kanunu. İstemediğimiz adamlara da istemediğimizi belirten sinyaller göndeririz. Onlar da genelde harekete geçmezler. Konu sahibinin gönderdiği sinyaller yanlış olabilir ya da yanlış anlaşılmıştır. Bu kötü bir şey değil, herkesin başına gelir.
Sevmiyorum karsi cinsi neyini seviyim? Sanane?
Karşılıklı ilişki ile cinsel taciz ya da tecavüzü karıştırıyorsunuz ama hanımlar. İkisi aynı şey değil.
Konu sahibininki de karşılıklı ilişki olmuyor pek. Konu sahibi sadece birileriyle duygusal anlamda yakınlaşmak istiyor ve bu yönde hamleler yapıyor aslında, ama aklı ve eli şeyinde olan erkekler de "ooo hadii bunda iş var" diye çirkince bir düşünceye giriyor. Bunun da damacanaya tecavüz edenden bi farkı yoktur, çok zorda kalırsa damacana, şişe vb şeylerle kendini tatmin edecek yol bulurlar..
Karşılıklı ilişkiden kastım duygusal paylaşımlar değil. Karşımızdaki insanlarla kurduğumuz her türlü iletişim karşılıklı ilişkidir. Bu demek değil ki iletişim kurduğumuz her karşı cins bizimle ilişki kurma hakkı kazanır. Asla öyle bir şeyi savunmam. Konu sahibi özelinde konuşmuyorum zaten, ona böyleleri denk gelmiştir bilemem. Ama her erkek size (siz derken burda da sizi kastetmiyorum) cinsel ilişki kurmak için yanaşmaz. İlk birkaç görüşmede bu şekilde davranmayan erkekler de var, erkekler de sevebiliyor, aşık olabiliyor, duygusal olarak bağlanabiliyor. Bütün erkeklere sapık muamelesi yapmak açıkçası BENCE çok sağlıklı bir bakış açısı değil. Sizler hiç aşk acısı çeken erkek görmediniz mi ya da abiniz, erkek kardeşiniz, kuzenleriniz, babanız, dedeniz sapık mı? Sizinle kan bağı olmayan erkekler mi sapık yoksa sadece?
Tek bir kategoride genellemiyorum erkekleri. Konu sahibinin karşılaştığı erkekler üzerinden yaklaşıyorum mevzuya. Sapık diye de adlandırmıyorum erkekleri. Nihayetinde sapıklık bambaşka bir boyut.
Değinmek istediğim şu ; bazı erkeklerin bu tür davranışının sebebi kadının takınmış olduğu hal ve hareketler değildir. Erkeğin kadına bakış açısıyla ilgili bir durumdur. Kadını sadece bir bedenden ve kendilerini rahatlatacak bir varlık olarak gören kesimin olduğu yadsınamaz bir gerçek. İşte bu kesimden herşeyi beklerim ben, boşalıp rahatlamak adına herşeyi yapabilirler çünkü ilkel benlikte takılıp kalmışlardır.
Erkekler yanlış anlayacak diye neden kendimiz olamıyoruz, neden hep bir planlı programlı davranma çabası içine girelim,neden bir erkeğin nefsine hakim olamamasının sorumlusu olalım. Benim anlatmak istediğim bunlar. Konu sahibinin karşısına da bahsettiğim tarzda erkekler çıkmış durum bundan ibaret.
Yoksa elbetteki aklı başında,sekse aç olmayan ve şey budalası olmayan, her gördüğü kadını acaba benimle seks yapar mı diye hareketlerinden anlam çıkarmayan erkekler vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?