Benim üstümde sevilmez cinsellik yaşanır mı yazıyo ?

güzelim giyim kuşamın nasıl çok mu açık giyiniyorsun imalı fotolar mı var instagramında yada ne bilim dekolte mi giyiyorsun ? bizim türk erkekleri atlamak için bahane ararlar. ben biraz soğuk dururum yani o konuyla ilgili bir konu açarım buluşmadan ve ben asla evlenmeden cinsellik yaşamam diye ima ederim. çıtlatırım laf arasında . zaten bunu bile bile buluşuncada cinsellik isteyemez sende öyle yap. mesela konuşurken buluşmadan önce deki, ayy ortam çok berbat herkes cinsellik peşinde ben asla evlenmeden cinsellik yaşamam de. bakalım hala senle buluşmak isteyecekmi ? buluşuncada çok samimi olma mesafeli davran vs ben öyle yaparım

Siz istediğiniz gibi yaşayın, başkaları da aynı şekilde istediği gibi yaşasın. Buradaki argüman şu;kimse tercih ettiği davranışlar sebebiyle olumsuz muameleye,ucuz,yollu vb.sıfatlarla yaftalanmaya maruz kalmamalı.. Bilmem anlayabildiniz mi? Pek sanmıyorum.

Hayatı pembe dizi sanıyorsunuz herhalde.

Sorun sende değil bu devrin erkeklerinde maalesef. Etrafta o kadar çok ki. Çünkü cinselliğe çabuk ulaşabiliyorlar o yüzden herkesten bekliyorlar. Evlilik ne zaman olacak onlar için dersen genelde annelerinin bulduğu temiz mazbut kızlarla evleniyorlar. Bilmiyorlar ki bu forumda Hymenoplasti bölümü çoşmuş durumda. Yani etkiye tepki yapacak bir şey yok.

Hayir size degil boyle dusunenlere cevaben yazdim yanlis anlamayin onlarin sacmaligina kizdim..

Bence sende degil hata, dogru insan degiller.
Umarim dogru insan karsina ciktigi zaman, tum bu kotu anilarini unutursun.

Hic takilma ve sen cizgini bozma, bu zamanda bu tarz insanlarla karsilasmak çok normal.

Bugun yanıma gelen adamla günlük muhabbet dışında bişey konuşmazdık . Bugun de resmi bi şekilde oturduk arabasına bile binmedik ne sinyali göndermiş olabilirim ?
kadınların kadınlarla su şekilde konuşmasına anlam veremiyorum. Bırakın artık şu dışı kuyruk sallamazsa erkek gelmez muhabbetini.

Hayatı pembe dizi sanıyorsunuz herhalde.

kadınların kadınlarla su şekilde konuşmasına anlam veremiyorum. Bırakın artık şu dışı kuyruk sallamazsa erkek gelmez muhabbetini.

Kadinlar saygiyi hak ediyor. Eger diger kadinlar bile baska bir kadin giyimi, konusmasi ya da tavirlari yuzunden saygisizligi hak ediyor diye dusunuyorsa, erkekler niye dusunmesin? Bu ulkedeki kadin nefretinin en buyuk kaynagi yine kadinlar, hem de ben soyleyim boyleyim seklinde namus timsali kadinlar. Aman hafif sanmasinlar diye poponuzda kazik varmis gibi gulmeden konusmadan yasamak, yaz sicaginda kolun bacagin her yerin kapali gezmeye mecbur kalmak guzel seyler mi? Su internette donen fotograf var ya, Berlin metrosundaki gulen mutlu kadin ve kopegi? Insanlar neden ozendiniz yazmislar. Kadini bakislariyla taciz eden yok, koluna bacagina bakan yok. hayvanin yasama hakki var.....hayvani gectim su ulkede kadinlar diger kadinlara varolma hakki taniyor mu acaba?

Elhamdulillah namus timsali biriyim. Tesettürlüyüm. Yaz sıcağında da dediğin gibi giyiniyorum. Kimsenin bakıp bakmamasi umrumda değil. Allah nasıl emretmişse öyle giyinirim. Bu ülkedeki kadınların kadınlara olan nefretinden bahsedip kendin senin gibi olmayanlara nefretini kusmuşsun. Kadın saygıyı herkesten çok hakeder. Önce kendin saygı göster. Ayrıca örnek verdigin o avrupanın geçmişine bak sonra konuş. Mazlumlarin üstüne basıp da sözde medeni olmuşlar.

Ablacim soylediginiz seye katildim zaten, kadin kuyruk sallamazsa erkek gelmez muhabbeti mide bulandirici.
Giyinin, kadinlar istedikleri gibi giyinsinler. Kadinlarin giyimlerine sebep kategorize edilmelerine de karsiyim zaten, mini etek giyene yollu, carsaf giyene ocu gibi bakilmasi da ayri ayri sacmalik. Burdaki konu sizin ya da benim giyim stillerimiz degil, burdaki konu kadinlarin giyimlerinde ozgur olmasi. Isteyen kadinlarin yaz sicaginda sort, etek vb giyemeyip sicakladiklari halde istedikleri seyleri giyememesi cunku kotu bakislara maruz kalmasi.Arkadasimla sokakta yururken gulesim geliyor sesli kahkaha koymak istiyorum ama yapamiyorum cunku toplum diyor ki yapma, hafif gorunursun o zaman da tacizi hak edersin. Konu bu.
Siz, yazdigim seylerden din veya kiyafet konusunu nerden cikardiniz?? Benim yazdigim sey kadinlarin bakisla tacize ugramadan istedikleri seyleri giymesi, istedigi gibi gulmesi konusmasi, davranmasi ozgur olmasi yani. Benim gibi giyinmeyen diger kadinlara olan nefretimi kustugum yerler! tam olarak nerede gosterir misiniz lutfen? Gereksiz alinganlik yapmissiniz, ne yazdigimi anlamamissiniz, bu cevabin benim demek istediklerimle hicbir ilgisi yok maalesef.

MissCherryBlossom acaba bu yazdıklarını anlayabileceklerine dair bir umudun var mı? Benim yok da o yüzden sordum

MissCherryBlossom acaba bu yazdıklarını anlayabileceklerine dair bir umudun var mı? Benim yok da o yüzden sordum

Yok

Valla panpa ayni fotografin Linkedin'deki tartismasinda, bir kadin gozle tacizden biktigini yazmis. Universiteli bir cocuk da - sanirim eksici cunku yazis bicimi aynen oyleydi- herkes sizin ustunuze atlamak hevesinde sanmayin kendinizi kezbanlar stili bir sey yazmis. Baska bir kadin da, gayet hanimefendice ve duzgun bir dille kadinlarin gercekten de bakisla tacize ugradiginiz, cok berbat hissettiren bir durum oldugunu, kendisinin boyle bir duruma maruz kalmadigi icin bilmedigini yazmis. Cocuktan el-cevap: Butun dunya sizin pesinizde vakasi. 2 numarali kadin da, kendisinin gayet insanca ve duzgun bir cevap yazdigini ama karsiligindaki cevabin kendisini ve butun kadinlari asagilayan bir cevap oldugunu bunun da tami tamina kadin nefreti oldugunu yazmis. Yani bir erkek, konusurken kadinlari asagilayici ifadeleri kullanmayi kendine hak goruyorsa, eee bu zaten kadin nefreti olarak bilinen olay. Kadinlara kadin olmalari ustunden hakaret etmeyi kendine hak gormek yani. Toplumda kadinlar ses cikarinca, cevap verince hakarete ugruyorlar arkadas. Politikaci git evinde cocuk bak diyor, polis hanfendiiiiiiii dayak yediysen de yedin kocandir evine git diyor, patron cocuk yaparsan gelme diyor, beriki kadin kimbilir ne yapti da kuyruk salladi tacizi hak etti diyor....diyorlar da diyorlar.
Boyle yani, toplum erkeklerinde de kadinlarinda da acaip bir kadin nefreti var. Bilemedim bu kafa duzelir mi.

Son düzenleme:
Küçük ilçe demişsiniz. Hakkınızda yalan yanlış dedikodu çıkaranlar olma olasılığı yüksek geldi. Zaman kötü ama bu kadar cesaretli olmalarını anormal karşıladım. Bir şekilde yüz bulabileceklerini düşünüyorlar yani. Hadi diyelim ki diğeri evine gitmenizden yüz buldu (haklı bulmuyorum yüz bulmasına bir ihtimal diyorum), diğerleri neden bu kadar gevşek? Arkadaş çevrenizi iyice bir düşünün derim, onlarla muhabbetlerinizi vs.

Ya sevgililik olayı cok sacma zaten kusura bakmayın ama beleş esc.tluk gibi algılanıyor erkekler tarafından öyle bir zihniyet var eve geldiyse o işe razı anlamnda benden tavsiye hiçbir erkeğin evine tek basınıza asla gitmeyin cevreden arkadaslardan arkanızdan konuşup sizi karalayanlar olabilir bir ihtimal yada güler yüz göstermeyin erkeklere karsı siz sırf iyiliğinizden samimiyetinizden gülümseseniz dahi bana güldü demekli verecek zihniyeti var coğu erkeklerin aklı böyle çalısıyor maalsef

Küçük bir yerde yaşadığınızı söylemişsiniz.Küçük yerler dedikoduya müsait yerlerdir.yaşayanların yeterli sosyal aktivitesi olmadığından dedikodu bu işlevi görür.Çoğu zamanda dar bir vizyon ve kalıpla bakarlar hayata.Her yerin dar kalıbı da kendine has oluyor maalesef, bir noktada etek giyiyorsanız rahat kadın! olarak, diğer yerde eteğe bile gerek kalmadan pantolon giyiyorsanız rahat kadın! olarak tanımlanabiliyorsunuz.Üstelik bir de sevgiliniz olmuşsa, dışarıda bir kahve içmişseniz, birlikte yürürken görmüşlerse, sevgilinizin ağzı biraz gevşekse, size yeterli değeri vermediğini hissetirmişse, hakkınızda olumsuz görüş oluşma ihtimali artabilir.Bir de maalesef güler yüzlü ve insanca davranış gösteriyorsanız türkiyede problem oluyor zaten.İnsan bir noktadan sonra somurtkan, ve duvarlar arkasına saklamak zorunda kalıyor kendini.

Bulunduğunuz dar çevreden insanlara şans vermemeye çalışın en iyisi.Çünkü inciniyorsunuz anladığım kadarıyla.

Seninle alakalı değil, hepsi şansını deniyor. Böylesi daha kolay geliyor zamane erkeklerine, çünkü daha fazlasını ...leri yemiyor. Kullanılmak istemiyorsan uzak dur. Seçim senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…