- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.012
- 158
Erkeklerin geneli böyle galiba. Ben hesap vermem, ben haber vermem, ben özgürüm... Eşine haber verince kılıbık hissediyor kendini. Böyle triplere giren adam da ne bileyim olmamıştır bence
Kendini tamamlamış insan takılmaz böyle şeylere. Bence baskıcı değilsiniz
Ama eşiniz tehlikeli geldi bana.
Kendiliğinizden barışıp bu durumu kabul etmiş mesajı vermeyin sakın.
Eşim bana her adımını haber verir. Nereye kimle neden gittiğini. Bir kez bile sormama gerek olmadı. Ben işteyken evden bir yere gitse bak şuraya gidiyorum haberin olsun der. Ha bu hesap vermek mi hayır. Başımıza bir şey gelse birbirimizin yerini bilmemiz lazım sonuçta. 9 da geleceğim diyen adam 12'ye kadar gelmediyse ben bi telaşlanırım başına bir şey mi geldi diye... Böyle sebeplerden birbirimizi haberdar etmeliyiz.
Kendini tamamlamış insan takılmaz böyle şeylere. Bence baskıcı değilsiniz
Ama eşiniz tehlikeli geldi bana.
Kendiliğinizden barışıp bu durumu kabul etmiş mesajı vermeyin sakın.
Eşim bana her adımını haber verir. Nereye kimle neden gittiğini. Bir kez bile sormama gerek olmadı. Ben işteyken evden bir yere gitse bak şuraya gidiyorum haberin olsun der. Ha bu hesap vermek mi hayır. Başımıza bir şey gelse birbirimizin yerini bilmemiz lazım sonuçta. 9 da geleceğim diyen adam 12'ye kadar gelmediyse ben bi telaşlanırım başına bir şey mi geldi diye... Böyle sebeplerden birbirimizi haberdar etmeliyiz.