- Konu Sahibi umutluluk79
-
Benim halam son çocuğunu 40 yaşında doğurdu.Böyle şeyler Allaah'a kalmış
yaşınızda hiçbir problem yok.
ben de 29 yasında evlendim, buna ragmen hiç endişe etmedim ve çocuk düşünmedim
31 yaşında ilk denememde hamile kaldım
2. de 35ten once dusunmuyorum
siz de rahat olun, her sey gayet normal...
yengem tam 40 yaşında hamile kaldı ve Allahaşükür sağlıklı bi şekilde doğum yaptı. bencede takma söylenenleri daha gençsin bile
ben de 32 yaşında doğurdum 2.çocuğumu,ne var ki bu yaşta,gayet normal.Gönül ister ki 30'una gelmeden çocukları yapalım ama günümüzde pek de mümkün olmuyor işte.
annem 30 yasinda evlenmis
ablami 32 yasinda beni de 34 yasinda dogurmus :)
ben de 30 yasındayım cnm...baskı altında olcak bişey yok...daha önce kısa süreli bi evliliğim oldu.ne acılar yasadım .allaha şükür şimdi cok mutluyum..onca badire atlatıktan sonra herseyi aşarım diye düşünüyorum..kabus gibi geceler günler haftalar yasadım..senin cok şükür eşinle aran iyiymiş...cocuk da olur neden olmasın...artık evlilik yası yükseldi
öle olunca da bebek de erteleniyo..doktorların olmaz dediğinin cocuğu oluyorrr...hiçbir prob yok dediğinin ise olmuyor...hayat bu belki sene ye bu vakitlerde ya bebek bekliyo olursun ya da bebeğini kucağına almış olursun..
canım çevremde o kadar çok ki 30 yaşından sonra bebek sahibi olan. bir akrabam ilk çocuğunu 19 yaşında ikinci çocuğunu 38 yaşında yaptıhayırlısını istemek lazım
inş hakkında hayırlısı olur ve bebişin hemen olur
Benimki iki aylık bir doktor takibiyle oldu çok şükür. 34 yaşındayım:) Yaş meselesini hiç kafana takma canım. Ama mutlaka doktorundan yumurtlama takibi iste, ona göre bebek çalışmalarına giriş. Kendiliğinden olsun diye 4 yıl bekledim. Ama doktor kontrolüyle iki ayda sonuç aldık. Elbette Allahın izniyle. Daha yaşın genç. 35 ten sonrası biraz sıkıntılıymış. İnşallah tez vakitte anne olursun canım.
hiç kafana takma bence 32 gec bir yas degıl
tmm cnm yumurta takibi nasıl oluyor ...sen nasıl hamile kaldın peki.????tüp bebek falan mı???bebeğinle bir ömür boyu mutlu olurusn inş...
Bende 38 yaşımda evlendim hemen hamile kaldım ama dış gebelikdi sonra 6 ay korundum tekrar denedik hemen hamile kaldım yine 40 yaşımdaydım tam kızımı doğurduğumda Allah uzun ömürler versin 4 yaşında şimdi kızım üstelik benim eşimin işide başka şehirdeydi çocuk denemesi için yanına gitmek zorunda kalıyordum:) neyseki Allah yüzümüze bakdı şükür.Kafana takma olmayacak oldukdan sonra menopoza girdikden sonra 20 yaşında bile giriliyor yada olmuyor olacak oldumuda bu yaşdada oluyor Allah herşeyin hayırlısını versin
Ayrıca benim doktorum da 36 yaşında anne olmuş. Ve tedavi sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?