Benim yasımda olup hamile kalanlar.....

ben biraz fala strese giriyorum cnm...yapı işte...inş benim de aratmadan kucağıma alıveririm...

ben de 32 yaşında doğurdum 2.çocuğumu,ne var ki bu yaşta,gayet normal.Gönül ister ki 30'una gelmeden çocukları yapalım ama günümüzde pek de mümkün olmuyor işte.

ben de 32 yaşında doğurdum 2.çocuğumu,ne var ki bu yaşta,gayet normal.Gönül ister ki 30'una gelmeden çocukları yapalım ama günümüzde pek de mümkün olmuyor işte.

beni bu duruma biraz da cevre sokuyo cnm...gecen amcamın torunu var benden 2 yaş küçük....3 aylık hamileymiş...ultrason görünlerini almış gelmiş...sanki bana nispet yapar gibi...onun adına mutlu oldum ne güzel allah vermiş ama bu tarz kıyaslamalar beni daha cok strese sokuyo...allah isteyen herkese nasip etsin inş..

ben de 30 yasındayım cnm...baskı altında olcak bişey yok...daha önce kısa süreli bi evliliğim oldu.ne acılar yasadım .allaha şükür şimdi cok mutluyum..onca badire atlatıktan sonra herseyi aşarım diye düşünüyorum..kabus gibi geceler günler haftalar yasadım..senin cok şükür eşinle aran iyiymiş...cocuk da olur neden olmasın...artık evlilik yası yükseldi
öle olunca da bebek de erteleniyo..doktorların olmaz dediğinin cocuğu oluyorrr...hiçbir prob yok dediğinin ise olmuyor...hayat bu belki sene ye bu vakitlerde ya bebek bekliyo olursun ya da bebeğini kucağına almış olursun..

canım çevremde o kadar çok ki 30 yaşından sonra bebek sahibi olan. bir akrabam ilk çocuğunu 19 yaşında ikinci çocuğunu 38 yaşında yaptı hayırlısını istemek lazım

inş hakkında hayırlısı olur ve bebişin hemen olur

boşanmanın nasıl bir acı olduğunu ii bilirim..benim de ablam boşandı ...sen de 2. de bulmuşşun mutluluğu ne güzel
inş ikimizde allah hayırlı evlatlar nasip eder .msjın için tş ederim...

tabi öncelikle hayırlısı herseyin....tşk ederim msj için bana güç verdiniz hepiniz....

Benimki iki aylık bir doktor takibiyle oldu çok şükür. 34 yaşındayım:) Yaş meselesini hiç kafana takma canım. Ama mutlaka doktorundan yumurtlama takibi iste, ona göre bebek çalışmalarına giriş. Kendiliğinden olsun diye 4 yıl bekledim. Ama doktor kontrolüyle iki ayda sonuç aldık. Elbette Allahın izniyle. Daha yaşın genç. 35 ten sonrası biraz sıkıntılıymış. İnşallah tez vakitte anne olursun canım.

tmm cnm yumurta takibi nasıl oluyor ...sen nasıl hamile kaldın peki.????tüp bebek falan mı???bebeğinle bir ömür boyu mutlu olurusn inş...

Bende 38 yaşımda evlendim hemen hamile kaldım ama dış gebelikdi sonra 6 ay korundum tekrar denedik hemen hamile kaldım yine 40 yaşımdaydım tam kızımı doğurduğumda Allah uzun ömürler versin 4 yaşında şimdi kızım üstelik benim eşimin işide başka şehirdeydi çocuk denemesi için yanına gitmek zorunda kalıyordum:) neyseki Allah yüzümüze bakdı şükür.Kafana takma olmayacak oldukdan sonra menopoza girdikden sonra 20 yaşında bile giriliyor yada olmuyor olacak oldumuda bu yaşdada oluyor Allah herşeyin hayırlısını versin

tmm cnm yumurta takibi nasıl oluyor ...sen nasıl hamile kaldın peki.????tüp bebek falan mı???bebeğinle bir ömür boyu mutlu olurusn inş...

Yok canım tüp bebek değil. Yumurta gelişimi hızlansın diye klomen kullandırdı doktor. Benim sadece bir yumurtam oluştu ama normalde 4 yumurtaya kadar oluşanı okudum burada. Adetin ikinci günü doktora gidiyorsun. Ve bu ay yumurta takibi ve hızlandırıcı ilaç istiyorum diyorsun. Zaten 30 yaş üstüne genellikle klomen ve türevleri ilaç veriliyor. Sonra seni bir zaman sonra kontorole çağırıp yumurtaları kontrol ediyor. Genellikle iki günde bir çağırıp ölçüyor. Yumurtam yeterli olgunluğa erişince çatlatma iğnesi veriyor. Ve ilişki takvimi öneriyor. Ben öyle yaptım canım.

allahın mucizesi zaten cnm...hakkımda hayırlısı ...size de kocaman bi maşallah diyorum....allah bir ömür boyu mutlu etsin ....valla bana umut oldunuz...allah razı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…