- Konu Sahibi umutluluk79
-
Korkmana gerek yok benim teyzem 35 yaşında hamile kaldı şuan dünyalar tatlısı kızı var şuan 38 yaşında ve 2 ci çocuğu yapmayı planlıyorHormonlarında sorun yoksa sağlıklı bi şekilde adet görüyorsan neden endişeleniyosun ki.?
Rabbim Ol derse olu verir benim teyzem geri çekme yöntemiyle hamile kaldı hemde Eşi Çocuk istemiyodu o zamanlar...çoook tşk ederim cnm....insan ister istemez strese giriyo..bi de eşimle ayrı yasıyoruz da daha ondan cnm..bana moral verdin cnm..allah razı olsun
rabbim ol derse olu verir benim teyzem geri çekme yöntemiyle hamile kaldı hemde eşi çocuk istemiyodu o zamanlar...
Rabbim Ol derse olu verir benim teyzem geri çekme yöntemiyle hamile kaldı hemde Eşi Çocuk istemiyodu o zamanlar...
bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm mucu mucu özledimmmayranımmmmmmmm canımmmmmmm mucu mucu:):):)
bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm mucu mucu özledimmm
bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmm mucu mucu özledimmm
tamam msn de olur tel de olurtel yapalım hayatımm..
33 yaşındayım evli değilim,ciddi bir ilişkim var,henüz evlilik konularına bile girmedik değilki çocuk düşünelim. ve ben -kızacaksınız ama- çocuklara pek sıcak bakmayan biriyim. ama buna rağmen arada içimde yaşım geçiyor diye stres oluşuyor. bu konuda ise konu sahibinin nickinin sonundaki 79 rakamı dikkatimi çekti, ben de 79'luyum. hemen daldım konuya, ve nedense buradaki ileri yaş hamilelik öykülerini okuyunca içime su serpildi. hem istiyorum hem istemiyorum nasıl işse bu :44:
bugün 32 yasında bi komşumuzun kızının daha yeni hamile kaldığını öğrendim aklıma sen geldin cnm....hakkımzda hayırlısı hersey için...hiç bir şey için geç değil...
kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam
ben de yazdıklarınıza şaşırmadım dersem yalan olur, 32 yaştan bahsediyoruz.. bende aynı yaşlardayım.. ilk çocuk için uğraşıyoruz kısmet olursa inşAllah.. ve hiç aklıma gelmedi menepoz falan.. Rabbim in "ol" demesini bekliyorum.. genelde zaten bu yaşta gebelikler bayağı bir fazla.. Allah inşAllah bizlere, tümm dileyenlere kısmet etsin..
kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?