Benim yasımda olup hamile kalanlar.....

çoook tşk ederim cnm....insan ister istemez strese giriyo..bi de eşimle ayrı yasıyoruz da daha ondan cnm..bana moral verdin cnm..allah razı olsun

çoook tşk ederim cnm....insan ister istemez strese giriyo..bi de eşimle ayrı yasıyoruz da daha ondan cnm..bana moral verdin cnm..allah razı olsun
Rabbim Ol derse olu verir benim teyzem geri çekme yöntemiyle hamile kaldı hemde Eşi Çocuk istemiyodu o zamanlar...

33 yaşındayım evli değilim,ciddi bir ilişkim var,henüz evlilik konularına bile girmedik değilki çocuk düşünelim. ve ben -kızacaksınız ama- çocuklara pek sıcak bakmayan biriyim. ama buna rağmen arada içimde yaşım geçiyor diye stres oluşuyor. bu konuda ise konu sahibinin nickinin sonundaki 79 rakamı dikkatimi çekti, ben de 79'luyum. hemen daldım konuya, ve nedense buradaki ileri yaş hamilelik öykülerini okuyunca içime su serpildi. hem istiyorum hem istemiyorum nasıl işse bu :44:

Son düzenleme:

ben de 79 luyum cnm...kasım doğumluyum...ister istemez strese giriyor insan...hakkımızda hayırlısı ...

bugün 32 yasında bi komşumuzun kızının daha yeni hamile kaldığını öğrendim aklıma sen geldin cnm....hakkımzda hayırlısı hersey için...hiç bir şey için geç değil...

bugün 32 yasında bi komşumuzun kızının daha yeni hamile kaldığını öğrendim aklıma sen geldin cnm....hakkımzda hayırlısı hersey için...hiç bir şey için geç değil...

saol cnm benim....inş mayıs gibi çalışmlara baslıycaz...rabbimden hayırlısını istiyorum ....allah herkesin muradını versin....

ben de yazdıklarınıza şaşırmadım dersem yalan olur, 32 yaştan bahsediyoruz.. bende aynı yaşlardayım.. ilk çocuk için uğraşıyoruz kısmet olursa inşAllah.. ve hiç aklıma gelmedi menepoz falan.. Rabbim in "ol" demesini bekliyorum.. genelde zaten bu yaşta gebelikler bayağı bir fazla.. Allah inşAllah bizlere, tümm dileyenlere kısmet etsin..

inş canım rabbim sana da bana da hayırlı evlat nasip etsin...ben bazen karamsarlığa kapılıyorummm...rabbim ol derse hersey olur zaten....allah isteyen herkese nasip etsin....

bende 31 yasimda kizimi (19 aylik)
32 yasinda ikinci kizimi (3.5 aylik) dogurdum :)
bu senede dogurmazsam iyi :)
3 sene sonra dÜsünüyorum
ve hic kompleks etmiyorum 20 yasinda gencecik anne olan arkadaslarimin
simdi 12 yasinda cocuklari var hala ona sasiriyorum ben anca kendimi hazir hissettim
ve senin gibi biraz gec elde ettim bazi seyleri
(ikinci evlilik, guven sorunu, hazir hissedememe, saglik vs)

benim annem beni 35inde dogurmus.
anannem 25 yasindan 45e kadar cocuk dogurmus toplam 7 tane
kaynanam da gorumcemi 42 yasinda dogurmus.
teyzem 38inde ikiz dogurdu simdi 40i bitti yine hamile.
derdiniz bu olsun. suan okul master is bulma derkn evlnme yasi epey ilerledi herkeste. cok normal bence
ilk cocuguna bi cok insan daha genc kavussa da ikinci ucuncu cocuklar genelde 35+ yaslara kaliyor zaten.
esinizle araniz iyi olsun yuvaniz huzur dolsun. gerisi kolay is sıkmayin caninizi. stres ve uzerine cok dusunmek hamile kalmayi zorlastirir diyorlar :)

Annem kardeşimi 33 yaşında doğurmuştu. Bence böylesi daha bile iyi olmuş. Erken anne olsanız sorumluluğu üstlenmekte daha çok zorlanabilirdiniz hazır olmasanız daha ağır gelirdi, yük gibi olurdu. Şahsen ben de 30umdan sonra anne olmak isterim, daha iyi, daha tecrübeli ve hazır olursunuz bence

benim annemde 33 yaşında erkek kardeşimi doğurmuştu ilk okula gidiyordum yengem 34 te doğurdu şimdi 1 buçuk yaşında kızı var fena halde akıllı . rabbim verdikten sonra gerisi hikaye. yani sorun olmuyor çok var 30 lu yaşlarda doğum yapıpta sağlıcakla bebeğini kucağına alan. inşallah sende bu duyguyu tadarsın en kısa sürede. ben kısada olsa tattım hiç bir şeye değişilmez. inşallah rabbim aratmadan en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…