Benim yasımda olup hamile kalanlar.....

ne güzel maşallah..daha önce nişandan ayrıldım....evliliğim biraz gec oldu...bi de eşimle şimdilik ayrı yasıyınca yas ilerledi...bunda da vardır bi hayır diyorum...allah bağışlasın evlatlarını...msjın için tşk ederim cnm...

valla moral verdin bana ...çooook tşk ederim cnm benim....allah nasip etsin bana da sağlıklı bi bebiş inş...

cok erken yasta anneilği de karsıyım...cocuk ayrı bir sorumluluk duygusu...ben suanda hazır hissediyorum kendimi.....bakalım hayırlısı...

inş cnm ben de bu duyguyu tatmak istiyorum....msjın için cooook tşk ederim...moral verdin bana....

ayrica sunu soylemek istiyorum
ilk evliligimde uc dusuk yapmistim enfeksiyondan vardi yumurtalarimda
ücÜncü düsügÜmden 7 sene sonra (tabii bu arada bosandim ve 2009'da tekrar evlendim)
hamile kaldim
doktora gidip durumu anlatmistim ve tedaviye baslamak istedigimi soyledim
alternatif sunmam icin erken bir sene sonra deneyelim demisti moralim bozuk sekilde
ozel hastahaneye gitme dusuncesi olustu bende
esime daha once anlatmistim sorun cikabilir demistim
ve doktordan sonra tekrar ciddi ciddi anlattim durumu
ama iki ay sonra hamile kaldim ve dogumdan alti ay sonra tekrar hamile kaldimki 25 haftalik olana kadar
anlamamistim
tam 28 ay once umutsuzken bugun iki cocugum var ne mutlu bana
bu yuzden artik umutsuz degilim her iste bir hayir var

her serde bi hayır var işte...inş bebişlerinle ve eşinle bir ömür boyu mutlu olursun cnm.....

bende ilk bebegimi 34 yasinda dogurdum. su an 35 yasinda ve 6 aylik hamileyim. ikisindede problemsiz hemen hamile kaldim.
evlilikle bu kadar bekledigimede hic pisman degilim. aksine. :)
belki 2 - 3 sene sonra 3. bebek bile düsünürüz..

32 yas cok normal bir yas bu devirde

canım takma ya kafana benimde 28 bitiyor napalım ölelim mi yani benimde 3 yıldır olmuyor bana da diyorlar yaşın ilerliyor diye rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman gelecek yavrularımız 40 yaşında menopoza giriyorum derken hamile kalan bir tanıdığım var rabbim neyler neylerse güzel eyler yeter ki biz kafamıza takmayalım canım üzülme yüce mevlam zamanı gelince bizede bebişlerimizi gönderecek inşallah amin...

ne güzel cnm maşallah....inş ben de sen gibi problemsiz bi şekilde hamiler kalır ve sağlıcakla bebeğimi kucağıma alırım...

senin 28 yas gene ii cnm benim....allah ol deyince hersey oluyor tabi...rabbim bize de annelik duygusunu yasatsın inş...

En büyük görümcem 43 yaşında planlı olarak gebe kaldı 2 saatin içindede normal doğumla cocugunu kucagına aldı. şimdi kızı 4 yasında :)
Evet yaş önemli bir faktör ama engel değil.

Annem de 29 yaşında falan beni dünyaya getirmiş, en küçük kardeşim dünyaya geldiğinde de 36-37 yaşlarındaydı. Ben 7 yaşındayken babam 40' lı yaşlarındaydı, çocukken kızardım hep neden geç evlendiniz diye babam' da ne yapayım kızım annen saklanmış benden, bulmam biraz uzun sürdü derdi..
Evlenmekte, çocuk sahibi olmakta kader, kısmet.
Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Bence hiç üzülme. Benim yengem 38 yaşında ve 3 aylık hamile. Millet bi ton laf etti, yaşı var çocuk yapsın hamile kalamaz filan diye. Denedikleri ilk ay hamile kaldı ilk çocuğuna. Bu da size kapak olsun dedim bende konuşanlara :) Allah'ın işi yani. Bir de kendini sıkıp o konuya kafanı takmamak gerek. Takınca stresten olmuyor.

Benim teyzem 34ünde hamile kaldı gayet sağlıklı bir şekildede doğum yaptıı üzülme ve stres yapma şekerim :)

ben 31 yaşındayım ve ilk bebeğim
normal yollarla oldu ve hiç düşünmedim acaba olmaz mı diye
stres yapmayın 32 yaş o kadarda ileri değil

ben de geç evlendim cnm..daha önce basımdan kötü bir nişanlılık gecti...öle olunca yas ilerledi..çok şükür eşimle çoook ii anlaşıyoruz...inş bi de bebimişle evliliğimizi taçlamdırırız....msjın için cok tşk ederim...moral verdin bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…