- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
- Konu Sahibi umutluluk79
-
kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam
Gerizekalı mı yok şu memlekette. 40 yaşında bile sağlıklı ve dışarıdan müdahale olmadan hamile kalıp doğuranlar var. Menapozdan sonra bile anne olabiliyor artık insanlar tıp gelişti, nerede yaşıyor bunlar uzayda mı?
Ben de 32 yaşındayım 7 aylık ta hamileyim, hiç mi yokmuş çevresinde 30 küsür yaşında doğuran. Boş ver insanlar cins cins, he deyip geç moralini bozma.
çok haklısın cnm..amcamın torunu hamileymiş benden küçük....bizim eve ultrason görüntülerini getirmiş ....sanki nispet yapar gibi...onu adına sevindim...bunu veren allah vermeyen de allah...ne güzel sen de hamileymişşin...sağlıcakla al kucağına inş...rabbim en yakın zamanda bana da bu duyguyu yasatsın ...msj ve desteğin için tşk ederim..
ben 19 yaşında evlendım ama ancak 28 yasında anne olabıldım çünkü pco vardı ve tedavım çok uzun sürdü kv.dem sürekli yaşınız geçti sizin deyip durdu insanı zorla bunalıma sokuyolar şimdi kızkardeşinin kızı 27 yasında evli değil birisi sorduğunda evlendımı dıye evlenmedi daha yaşı neki dıyor insanlar hep işine geldiği gibi konuşuyur bu yüzden sağlık problemın yoksa canını sıkıcak bişi yok hatta sağlık problemın bile olsa artık herşey mumkun
Çok teşekkür ederim, amin :)
Bu arada ben geçtiğimiz yaz evlendim ve balayında hamile kaldım. Hiç bir müdahale yoktu yani tamamen doğal yollardan :) Allah isteyince benim gibi ilk gecede bile hamile kalabilir insan, daha yaşımız ne başımız ne
kızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam
Keşke 32 yaşında anne olabilsem. Bakın siz 32 yaşında ve evlisiniz, ben 30 yaşındayım eş adayım bile yokŞaka bir yana 32 çok büyük bir yaş değil. Benim çevremdeki arkadaşlarımın çoğu 27-35 yaş arası çocuk sahibi oldu. Bence bir doktora gidip bilgi alın. Hormonlarınıza yumurta sayınıza falan baktırın. Erken menepozun belirtileri var. Bunları taşımıyorsanız doktorun verdiği testlerde normal çıkarsa neden endişe edesiniz ki...
Suan herkes 30 un üzerinde hamile oluyor zaten. Ben ilk cocuğumu 32 yasında doğurdum. Şimdi 36 yaşındayım ve ikinciye hamileyim. 37 yasında doğurmuş olacağım. Moralini bozma bosuna.
Ay ne güzelBende 36 yaşındayım ve 3.çocugu düşünüyorum.Acaba çokmu geç kaldım,bu yaşta nasıl olur derken sizin mesajınız çok iyi geldi Allahum hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Saglıkla kucağımıza alalım inşallah
Benim annem beni 36 yaşında doğurdu benden sonra bir de kurufasulye gibi kardeşim geldi peşimdenBen doğduğumda abim 18di düşünün yani.Ayrıca yıllar önce menenjit geçirmiş hastalıklı bir bayan olarak gayet de doğurdu Hayırlı evlatlar nasip etsin herkese Allah:)
Kızım 16 yaşında,bebekleri çok sevmesine rağmen kardeş istemiyorOğlum 11 olacak ama o çok istiyor,Hergün bunu dile getirip arada ağlayacak kadar Bende rahata kavuştum,pek cesaret edemiyorum ama bu sene yaptım yaptım,dahada yapamam herhalde..Bur ayağım doktorda olur sanırım Çok dikkat ederim herşeyiyle özel bur bebek olur
Yorumunuz icin teşekkürlerBenim için bu yorumlar çok kıymetli
Benim koskoca abim tepki göstermiş ama bebek bu sevilmez mi o istemem dese bile merak etmeyin doğunca başından ayrılmazlarMillet askerdeyken sevgilisine mektup yazar benim abim askerdeyken bizimkilere hep beni soruyormuş mektupla, fotoğraflarımı istiyormuş
Benim annemin doğurması çok riskliymiş hatta babam aldıralım demiş hem yaşımızda geçti ne yapacağız demiş annem doğurcam da doğurcam demiş.Ne yaptı kendine güvendi dikkat etti çatır çatır normal doğumla da doğurduHiçççç moralinizi bozmayın hadi güzel haberleri bebiş fotoğrafları bekliyoruz sizden..
Ayrıca da yaşımız geçti diye düşünmeyin onu Allah bilir:) Babam bunlar nasıl büyüyecek diye diye daha dün cin Ali gibiydik bugün koskoca 20 yaşında kız oldum erkek kardeşimde askerlik çağında bir delikanlı oldu.Allah uzun ömürler versin:)
Dogunca benden çok seveceklerine eminim zaten) Ben bu gazla bu gece çalışmalara başlarım dermişim
Çok çok teşekkürlerİnşallah hayırlı güzel haberlerle yine buluşuruz
başla hayatım yakışır
Haziran,Temmuz gibi hamile kalmak istiyorum ben canım kii....bebek Mart-Nisan gibi doğsunHayırlısı diyelim tabi,nasip kısmet
Hadi bakalım hayırlısı sevindim adına.
Bakarsın ikiz bebekler geliyormuş....
Korkmana gerek yok benim teyzem 35 yaşında hamile kaldı şuan dünyalar tatlısı kızı var şuan 38 yaşında ve 2 ci çocuğu yapmayı planlıyorkızlar büyük bir stresin altındayım...32 yasındayım eşimle bir süre daha ayrı yasıycaz iş nedeniyle...tabi bu süre zarfında cocuk calışmalarına başlayamadık...yasım 30 un üstünde olduğu için stres yapmaya basladım ...daha önce ultrasonla hormonlarıma bakıldı hersey normal denildi tabiii 2 sene önce...okuldu işdi derken daha önce de nişandan ayrıldım gec evlendim...herseyi o kadar zor elde ettim ki hayattan biraz yoruldum...şimdi de cocuk stresine girdik...allaha şükür eşimle cok ii anlaşıyoruz...benim yaslarım da olup da aranızda kendiliğinde hamile olan var mı...gecen gün birisi elini cabuk tut erken menopaza girersen görürsün dedi...nasıl moralim bozuldu anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?