Benim yasımda olup hamile kalanlar.....

Gerizekalı mı yok şu memlekette. 40 yaşında bile sağlıklı ve dışarıdan müdahale olmadan hamile kalıp doğuranlar var. Menapozdan sonra bile anne olabiliyor artık insanlar tıp gelişti, nerede yaşıyor bunlar uzayda mı?

Ben de 32 yaşındayım 7 aylık ta hamileyim, hiç mi yokmuş çevresinde 30 küsür yaşında doğuran. Boş ver insanlar cins cins, he deyip geç moralini bozma.

çok haklısın cnm..amcamın torunu hamileymiş benden küçük....bizim eve ultrason görüntülerini getirmiş ....sanki nispet yapar gibi...onu adına sevindim...bunu veren allah vermeyen de allah...ne güzel sen de hamileymişşin...sağlıcakla al kucağına inş...rabbim en yakın zamanda bana da bu duyguyu yasatsın ...msj ve desteğin için tşk ederim..

ben 19 yaşında evlendım ama ancak 28 yasında anne olabıldım çünkü pco vardı ve tedavım çok uzun sürdü kv.dem sürekli yaşınız geçti sizin deyip durdu insanı zorla bunalıma sokuyolar şimdi kızkardeşinin kızı 27 yasında evli değil birisi sorduğunda evlendımı dıye evlenmedi daha yaşı neki dıyor insanlar hep işine geldiği gibi konuşuyur bu yüzden sağlık problemın yoksa canını sıkıcak bişi yok hatta sağlık problemın bile olsa artık herşey mumkun

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim, amin :)

Bu arada ben geçtiğimiz yaz evlendim ve balayında hamile kaldım. Hiç bir müdahale yoktu yani tamamen doğal yollardan :) Allah isteyince benim gibi ilk gecede bile hamile kalabilir insan, daha yaşımız ne başımız ne

Son düzenleme:

öle cnm insanların lafları bitmiyo...bi tane cocuğun olur bu sefer 2. ne zaman derler...allaha şükür herhangi bir prob yok ..pco falan daha yeni baktırdım...fsh vs 2 yıl önce baktırmıştım hersey normal demişlerdi...1 ay sonra bi de onlara baktırım...kardesine de allah hayırlısı versin cnm...sen de bebeğinle ve eşinle bir ömür boyu mutlu ol inş...bana moral verdin allah razı olsun...

allah ol deyince oluyor değil mi????inş benim de öle oluverir cnm ...allah büyük diyorum....

Keşke 32 yaşında anne olabilsem. Bakın siz 32 yaşında ve evlisiniz, ben 30 yaşındayım eş adayım bile yok Şaka bir yana 32 çok büyük bir yaş değil. Benim çevremdeki arkadaşlarımın çoğu 27-35 yaş arası çocuk sahibi oldu. Bence bir doktora gidip bilgi alın. Hormonlarınıza yumurta sayınıza falan baktırın. Erken menepozun belirtileri var. Bunları taşımıyorsanız doktorun verdiği testlerde normal çıkarsa neden endişe edesiniz ki...

sen de umutsuzluğa asla kapılma cnm...allah hayırlı bi eş versin önce...biz eşimle allah şükür coook ii anlaşıyoruz...benim ablam erken yasta evlenip sadece 5 ay evli kaldı...cooook büyük acılar yasadı...şimdi 2. evliliğini yaptı ve coook mutlu..eşle olan uyum bence cocuktan da önce gelir...hayat süprizlerle dolu....karsına bi anda birinin cıkmıcağını nerden biliyosun....

Suan herkes 30 un üzerinde hamile oluyor zaten. Ben ilk cocuğumu 32 yasında doğurdum. Şimdi 36 yaşındayım ve ikinciye hamileyim. 37 yasında doğurmuş olacağım. Moralini bozma bosuna.

Ay ne güzel Bende 36 yaşındayım ve 3.çocugu düşünüyorum.Acaba çokmu geç kaldım,bu yaşta nasıl olur derken sizin mesajınız çok iyi geldi Allahum hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Saglıkla kucağımıza alalım inşallah

Benim annem beni 36 yaşında doğurdu benden sonra bir de kurufasulye gibi kardeşim geldi peşimden Ben doğduğumda abim 18di düşünün yani.Ayrıca yıllar önce menenjit geçirmiş hastalıklı bir bayan olarak gayet de doğurdu Hayırlı evlatlar nasip etsin herkese Allah:)

Kızım 16 yaşında,bebekleri çok sevmesine rağmen kardeş istemiyor Oğlum 11 olacak ama o çok istiyor,Hergün bunu dile getirip arada ağlayacak kadar Bende rahata kavuştum,pek cesaret edemiyorum ama bu sene yaptım yaptım,dahada yapamam herhalde..Bur ayağım doktorda olur sanırım Çok dikkat ederim herşeyiyle özel bur bebek olur

Yorumunuz icin teşekkürler Benim için bu yorumlar çok kıymetli

Benim koskoca abim tepki göstermiş ama bebek bu sevilmez mi o istemem dese bile merak etmeyin doğunca başından ayrılmazlar Millet askerdeyken sevgilisine mektup yazar benim abim askerdeyken bizimkilere hep beni soruyormuş mektupla, fotoğraflarımı istiyormuş

Benim annemin doğurması çok riskliymiş hatta babam aldıralım demiş hem yaşımızda geçti ne yapacağız demiş annem doğurcam da doğurcam demiş.Ne yaptı kendine güvendi dikkat etti çatır çatır normal doğumla da doğurdu Hiçççç moralinizi bozmayın hadi güzel haberleri bebiş fotoğrafları bekliyoruz sizden..

Ayrıca da yaşımız geçti diye düşünmeyin onu Allah bilir:) Babam bunlar nasıl büyüyecek diye diye daha dün cin Ali gibiydik bugün koskoca 20 yaşında kız oldum erkek kardeşimde askerlik çağında bir delikanlı oldu.Allah uzun ömürler versin:)

Son düzenleme:

Dogunca benden çok seveceklerine eminim zaten ) Ben bu gazla bu gece çalışmalara başlarım dermişim

Çok çok teşekkürler İnşallah hayırlı güzel haberlerle yine buluşuruz

Korkmana gerek yok benim teyzem 35 yaşında hamile kaldı şuan dünyalar tatlısı kızı var şuan 38 yaşında ve 2 ci çocuğu yapmayı planlıyor Hormonlarında sorun yoksa sağlıklı bi şekilde adet görüyorsan neden endişeleniyosun ki.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…