şöle doktor olmam birinci öncelikli meslek..diş hekimi o da olmadı eczacılık olmak üzere seçenekler sunuyor bana..tus a gerek yok doktor olsan yeter diyor..öğretmenlik mesleği için formasyon vb artı atanma dersek çok daha zor benim için..
tıpı kazanmayı göze alsamda okuyabilirmyim bilmiyorum beni öyle motive ediyorki..iş bulma olmak üzere tüm avantajları..bilmiyorum düşündüm çok..doktor olmayı istemişimdir ama korktum hem kendime güvenmiyordum..
QUOTE]
allahım daha neler duyucaz yarappim?!
bu nası bi aile yahu?
hadi onu geçtim, sen 25 yaşından sonra tıp fakültesini kazanıp okicak mısın? bi kere bunu başarabilme çok zor.. zaten olabilseydi ilk lisans eğitiminde olurdu dimi? neyse imkansız diil tabi ki ama bunu kendin istediin için yapsan ii hoş dicem.. artık ailelerin müdahalesi kızın saçı sarı, eteği kısa ile bitmiyo demek ki.. mesleğine kadar karışma hakkını görebiliolar kendlerinde!
ayrıca şu yukarda kırmızılı kısmı görünce zaten iyice şok oldum.. bu nası bi pazarlık? sanki arap emirine gelin seçiyolar!
ayrca bana böle bişeyi öneren adamla da benim için ne fedakarlık yaparsa yapsın hayatttttta işim olmas zaten.. daha ortada fol yok yumurta yok, bana istediği mesleği empoze ettiriyo, hem de kendi istediği olsa neyse, ailesinin arzusunu!! allahım daha fazla yazmicam, tutmam lazım kendmiiiiiiiiiiiii
Dış kapı mandalı olan kişi gelicek ilişkimin yürümesi için bilmem neliği önerilicek.
hiç yutulur yenilir bir şey değilkaydirigubbakcemile
Aklı başında olan bir ailede bunu istemezdi diye düşünüyorum.
ayrıca ben istemediğim meslegi sevdigim adam için hayatta yapmam.
Sonucta mutsuz olmakta var o meslekte.
Yol aldıgım yolumda ilerlerdim. Çok istiyolarsa kendilerine doktor bi kız baksınlar:mymeka:
Hayatımı bir erkegin ailesine prim vererek (baştan) değiştirmem:dilcikar:
sevginilin bu konuda sanabaskı yapmasıda acıkcası cok sacma.
onane senin mesleginden. seni kabule diyosa senin istedigin meslekte kabul etsin.
hem doktor olup yada tıp okuyunca Türkiye'de bi ödül veriyolarda bizim mi? haberimiz yok.
Çöpcülükde yaparım yeterki huzur mutlu olayım.
sabah her gün işe gelirken uyanmak ızdırap değil mutluluk sevinç olmalı:icecream:
Canım bu ne ya. Doktorlukmuş. Ben senin yerinde olsam kesinlikle bitiririm. Etiketin için seni isteyeceklerse hiç istemesinler. Sevgilinde bugün mesleğine evlenince ailesinin istediği başka şeyler mutlaka boyun eğecektir. Bunlar çocuklarının geleceğine de kesin karışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?