- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
Canım bende fazla uzatmadan aklımdakini ekrana dökücem .Seni gerçekten seven böyle kabul eder ve ailesinede kabul ettirir.Senin bölümünde çok güzel bir bölüm,tam bayanlar için ideal.direk konuya giricem arkadaşlar..ben fen edebiyatta okuyorum son sınıftayım.2 yıldır çıktığım sevgilimse tıp fakültesinde okuyor ..gayet mutluyken ailesinin ilişkimizi bilmesiyle kafalar karışmaya başladı.ailesi doktor olmadığım için beni istemiyor onu geçin çocuğa psikolojik baskı yapıyorlar.kaç defa ayrılalım dedim üzülmeni istemiyorum ailenle arana girmek istemem dedim..gel zaman git zaman 2 yıla kadar geldik fakat sevgilim bu baskıya dayanamadığını söylüyor ve benim tıp vs gibi bir fakülteyi bitirmemi istiyor. bunun için bütün motivasyonları sağlıyor beni gaza getiriyor hatta yalvarıyor bana..seni beklerim diyor..eğer okumayacaksan ayrılalım dayanmıyorum artık buna diyor :çok üzgünüm:
ben 25 yaşındayım kafam allak bullak bıktım herşeyden..tek emin olduğum onu sevdiğim ve herşeyi göze alabildiğim..doktor olarak kendi hayatımı da değiştireceğimi en iyisi olduğunu söylüyor..
össyi göze aldım ama o puanı alırmıyım bilmiyorum.. 6 yıl okumak var bide..yoruldum bunaldım sıkıldım arkadaşlar benneyaptımki
siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
seni mesleğin için böyle bir kaosa itiyorlarsa ; düşün başına kötü bir iş gelse (hastalansan-sakatlansan vs.) ne kadar arkanda dururlar.
hayat sevmekten ibaret değil
aile ömür boyu birlikte yaşaman gereken insanlar olacak
bu tarz düşünen insanlar için böyle bir fedakarlığa gerek varmıdır?
ayrıca erkek arkadaşın bunalacağına onları bunaltarak üstündeki baskıyı kaldırsa sana sahip çıksa çok daha şık durur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?