benimde bir diyet günlüğüm olsundu

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
Kilo alınca sadece göbek kısmının şiştiği bir vücudum var-dı. taaa ki bu seneye kadar. aldığım kilolar artık bacaklarıma, basenlerim ve göğüslerime yayılmaya başlamıştı ve ben bunu son 1-2 aydır farkettim.

ağustos ayında dügünüm olcak ve ben değişik (özel) kıyafetler almaya başladım ama bu kiloyla bu kıyafetleri nasıl giycem diye düşünmeye başladığımda artık çok geçti çünkü ben artık şişman bir kızdım

21 aralıkta vücut ölçülerimi aldım ve kendimce sporlar yapmaya başladım, yemeklerde daha az yemeye özellikle çayın yanına hiç bişi yememeye dikkat eder oldum. ama yine de ara ara kaçamaklarım oluyodu. bi şekilde kendimi düzene sokma zamanım geldii. bu düzeni sürekli hale getirmek gerek bunun içinde çevremin benle alaycı değil motive edici şekilde konuşması gerek

bana devamlı ayı gibi oldun işte gelinliğin içine sığmıcan demeleri sinirime dokunuyo (bi yandanda iyiki diyolar diyorum cünkü fena hırslanıyorum ozaman:)

velhasılı kelam ben bu yola baş koydum bacılar her hafta buraya kilomu yazıcam :)

şimdi işteyim, işler beni bekler ara ara yaptığım şeyleri yazcam buraya, ya çok keyifli

buarada;
Boy : 155
Kilo : 65

Hedef: 52 ( 50 de olsa fena olmaz hani )

( 26 nisan itibariyle hedef 48 diyorum )

10 ocak : 63.4 kg
18 ocak : 62.80 ( haftasonu aşırı yemek yediğim halde (misafirlikteydim) ve hic spor yapamadım)
26 ocak : 61.1
1 şubat : 60.3
8 şubat : 59.3
15şubat : 58.0
22şubat: 57.6
29şubat:56.5
7 mart : 56.9 ( hiç kimse, hiç birşey bahane değil. bunu BEN HAKETTİM )
14 mart :55.0
21 mart :53.2
6 nisan :54.4 ( Baya bi boşladım. bol bol yedim,içtim, spor yapmadım. Ama yine, yeniden başlıyorum )
18nisan :53.4
21 nisan : 52.4 ( ay dayanamıcam kilo bildirimi yapcam )

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun canım..

İnşallah hedefine ulaşırsın ve kuğu gibi bir gelin olursun..

Bu akşam yeğenimizin doğum günü vardı o yüzden akşam yemeği yememiştim. 9-10 kaşık kısır , 5-6 zeytinyağlı sarma yedim yaş pastaya bile dokunmadım ve kendimi çok takdir ettim Misafirlikte olduğum için spor yapamazdım ama hic yapmamış olmamak icin de çeşitli egzersizler yaptım banyoda ( tek müsait yer orasıydı)

Ay nefes nefese kaldım ama yılmak yok
bu akşam yine sen nasıl zayıflıcan sen hep böyle kalcan dediler. İçimden siz görürsünüz dedim. Az yemeyi de yaptığım sporları da hic kimseye söylemiceem.

Dünkü doğum gününden kalan börekten getirdim kavaltı için.... dün yengem saklama kabına 5dilim börek koymuştu işe getirim diye.. bende dayanamam can sıkıntısına yerim diye 2tanesini cıkarıp 3tanesini getirdim..

az önce 3ünü yedim birazcık da peynir bide 2 zeytin yedim. bu arada çaya 2kaşık şeker koyuyodum onu da artık 1e indirdim :) tüm gün de suyumu eksik etmiyorum zaten işyerinde 2lt bitiryorum evde de akşam 7-8e kadar iciyorum yani en az 2.5 lt oluyo..

inanıyorum ben bu işi götürcem ve 36 beden bir gelin olcam :)

cumadan cumaya da ölçümü ve kilomu buraya yazıcam bakalım noluyo :)

su içmek çok güzel bişey de sürekli wcye gitme durumu olmasa

bide işyerindeyim. devamlı yerimden kalkınca işten sıkılıyomda kacıyom sancaklar

yılbaşı tatili diye 3 günlüğüne memlekete gittim gittiğim heryerde herkes bişiler ikram etti, herkes yedirmek istedi bol bol.

bende hem gönülleri olsun hemde nasılsa onları daha görmicem diye yedim valla

tabi spor filan hak getire

3 günlük aradan sonra tekrar başlıyorum inş.

o bol salaş tunikleri giymekten bıktım yeter artııkkkk yetherrrrrrrr

o tunikleri çıkaranlar köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın onları giyince kilomun farkında olmuyodum nasılsa bi kurtarıcım var diyodum

ama artık farkındayım. dur diyorum kendime bu yaz hep gömlek , trençkot , elbise giycem.. almıcam o tuniklerden ALMICAM.

ha ne zaman hamile olurum ozaman alırım tabiisiii

Bugünde amcamlardaydım baktım tavuk kızartıyolar benim tabağıma 4tane koydular yengeme hayır demek çok güçtür bunu bildiğim için yemicem diyemedim ama yavaş yavaş yedim onların yemeklerini bitirip sofradan kalkmalarını bekledim.. 3tane zar zor yedim 4.yü abime verdim bi bardak da ayran içtim. İnş çayın yanındaki şeylerden yemem yemiceeem yememeliyiiiimmmm

Amcamlarda olduğum için yapmam gereken 1 saatlik sporu yapamadım ama bu hareketleri yaptım tabi banyoda :) kimseye de diyemiyom spor yapıyom diye alay ederler çünkü buna bi iki hareket daha ekledim yaptım fena terledim,yoruldum aferim bana

Ayy bide yazamadan edemicem ya akşam en sevdiğim şeyler vardı çayın yanında hiç birine dokunmadım bi ara halleyi görünce gözlerim ışıldadı ama sonra kendine gel kızıımmm dedim ve irademe hakim oldum çok mutluyum yaa o 3 tavuğu yemesem daha iyi olcaktı ama neyseee.

Yola devam

Durmıcam durmıcaammm. Ayı gibisin diyenlere, şişman kadınlara benzetenlere hiçbişey demicem onlara cevabı vücudum vericek
bende 1.63 boy 63 kilo. ama yeni dustum bu kiloya. 68den dustum.
sen sadece onlarin yaninda ye. bak ben soyle bi taktik uyguluyorum. mesela aksam beni yemege cagirdilar. diyorum ki. bugun ogle cok yedik. arkadasta misafir varmis evde kalan ne varsa getirmis asiri tokum diyorum
halbusem alakasi yoook

bende bazen öyle yapıyom bikere sadece corba salata yemiştim niye yemiyosun dediklerinde işyerinde bi arkadaşın d.günü vardı akşam üzeri kutladık da pasta yedim dediydim

bende bazen öyle yapıyom bikere sadece corba salata yemiştim niye yemiyosun dediklerinde işyerinde bi arkadaşın d.günü vardı akşam üzeri kutladık da pasta yedim dediydim
bizi mecbur birakiyorlar.
ben simdi isvec diyeti yapiyorum canim. sana uyar mi bilemem. ama iyi kilo verdirdigi kesin.

bizi mecbur birakiyorlar.
ben simdi isvec diyeti yapiyorum canim. sana uyar mi bilemem. ama iyi kilo verdirdigi kesin.

Ben ailemle yaşamıyorum malesef.. Kardeşimde kalıyorum arada da amcamlara gidiyorum yani kurulu bi düzenim yok haliyle bi mutfağım yok dediğiniz diyeti duydum ama yarın bi bakayım belki uyarr

Ben ailemle yaşamıyorum malesef.. Kardeşimde kalıyorum arada da amcamlara gidiyorum yani kurulu bi düzenim yok haliyle bi mutfağım yok dediğiniz diyeti duydum ama yarın bi bakayım belki uyarr
olsun canim dikkat edersen yine de gider. hem uzun bi zamanin var dugune kadar. ben sana guveniyorum. zaten burada olmak bize motivasyon sagliyor .
tum sayfalari okuyorum nerdeyse onemli plan bizim sabirli olmamiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…