- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Hadi hayırlı olsun canım..
İnşallah hedefine ulaşırsın ve kuğu gibi bir gelin olursun..
devam ha gayret canim
bende 1.63 boy 63 kilo. ama yeni dustum bu kiloya. 68den dustum.Durmıcam durmıcaammm. Ayı gibisin diyenlere, şişman kadınlara benzetenlere hiçbişey demicem onlara cevabı vücudum vericek
bende 1.63 boy 63 kilo. ama yeni dustum bu kiloya. 68den dustum.
sen sadece onlarin yaninda ye. bak ben soyle bi taktik uyguluyorum. mesela aksam beni yemege cagirdilar. diyorum ki. bugun ogle cok yedik. arkadasta misafir varmis evde kalan ne varsa getirmis asiri tokum diyorum
halbusem alakasi yoook
bizi mecbur birakiyorlar.bende bazen öyle yapıyom bikere sadece corba salata yemiştim niye yemiyosun dediklerinde işyerinde bi arkadaşın d.günü vardı akşam üzeri kutladık da pasta yedim dediydim
bizi mecbur birakiyorlar.
ben simdi isvec diyeti yapiyorum canim. sana uyar mi bilemem. ama iyi kilo verdirdigi kesin.
olsun canim dikkat edersen yine de gider. hem uzun bi zamanin var dugune kadar. ben sana guveniyorum. zaten burada olmak bize motivasyon sagliyor .Ben ailemle yaşamıyorum malesef.. Kardeşimde kalıyorum arada da amcamlara gidiyorum yani kurulu bi düzenim yokhaliyle bi mutfağım yok dediğiniz diyeti duydum ama yarın bi bakayım belki uyarr
olsun canim dikkat edersen yine de gider. hem uzun bi zamanin var dugune kadar. ben sana guveniyorum. zaten burada olmak bize motivasyon sagliyor .
tum sayfalari okuyorum nerdeyseonemli plan bizim sabirli olmamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?